Гримиране - идеи и техники. Тема №81

• 52 579
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Desuri, много си мила. Не ми е удобно да те лишавам от тестерчета. ❤
Ох, сега харесах и Soar. Лошо, лошо...
Ако решиш няма проблем аз го имам и като червило така,че.... пиши на ЛС

# 481
desuri   , освен палитрата поръчах и фиксатор, но и още неща, но не на Мак. Същите подаръци имам и аз, чудех се кой продукт ги добави, помислих, че е  от сумата на поръчката.

# 482
Ох моливът за устни soar с червилото mehr ми е една от най-любимите комбинации!

# 483
На МАС силата никак не е в червените червила. Даже въобще червило по изключение имат хубаво, особено на фона на океана от други марки.
В сравнение с Денси аз съм пълен лаик по отношение на червила изобщо и на червилата на МАС в частност, но и аз не мога да се съглася с това мнение. Моите Макчета са много малко, под 10, но всяко едно съм го купувала след много четене на ревюта за конкретния цвят и конкретната формула и си ги харесвам до едно. И винаги като си правя рисърча популярните червила на други марки ги съпоставят с техните. Преди 15 год общо взето бяха запазена територия на гримьорите.

Между другото любопитен куриоз е, че първото ми червило на MAC  е точно Russian Red и ми е подарък от Ния Hug

# 484
Чудя се между Faux, Merh и може би brave.
Кое да избера ? Максимално естествено да е, не твърде в розовия нюанс.
не искам зъбите ми да изглеждат по-жълти от колкото са и кожата като болна.

# 485
Имам последните две, май по-добре Brave. За  това, което търсиш се сещам за молива за устни-Whirl, аз го нанасям на устните , след ибилна хидратация и непрекъснато ме питат с какво съм . Не е на mac , но аз съм безкрайно доволна от молива на имапала-номер 207 , страхотно седи, естествено , красиво , абе замени ми всичко досега.

# 486
Ехе, каква хубава дискусия се заформи покрай намалението на Мак.
Някой с мнение за червило цвят Twig?

# 487
Зависи от тена ти, аз имам Mehr, но съм доста матова и за мен е на границата. Velvet Teddy вече ме прави мъртвец. Mehr ( и Urban Decay Backtalk, на моите устни са идентични) са най-светлото и най-розовото, което мога да си позволя без да изглеждам странно. Но аз си знам, че всякакви светли при мен са въпрос на късмет! Whirl е ужасно естествено при мен, не розовеещите.

И разбира се, всички суотчове изглеждат малко различно, това което аз виждам като цвят от моя Mehr, намазан на моята ръка съвпада с последната снимка ^^^ На Cream in Your Coffee съм му вдигнала мерника!

Есмералда, с твоята много светла кожа със жълт подтон бих рискувала със Twig! На теб предполагам, че ще изглежда малко по-тъмно, заради контраста с кожата ти.

Последна редакция: вт, 29 дек 2020, 15:54 от Agent Provocateur

# 488
Здравейте.Днес реших да почна с грима първо.Ще ви досаждам с визии, надявам се и други да се включат🙂
Ето, какво направих, на живо е доста по-ярко
, имам 5 различни цвята, но...май не се виждат🤔.
Успешен ден от мен🤗

# 489
Ами, зависи какъв цвят е кожата ти. Аз съм от рядко глупавите хора, които имат навика често да се хващат за червило в един и същи цвят и да имат по n бройки силно подобни Joy Отгоре-надолу: Mac Mehr, Lancome l'absolu rouge 264 sheer, Clarins joli rouge 759S woodberry. Трите са много близки, особено двете на Mac и Lancome.

Mehr е най-нелюбимото ми от трите, може би защото е и мат. Не ми стои много добре. И трите стоят бозаво на устните при мен.
Twig за сметка на това си харесвам много, но то е идея по-топло и ми придава далеч по-свеж вид. Понякога чак се чудя дали не съм в грешка за подтона на кожата си и дали не съм я някаква светла маслина, я неутрална, а не студена ... или просто понякога не се ориентирам добре кой цвят на каква кожа стои добре.

Онзи ден и аз видях намалението и си поръчах Mon Coeur и As If I Care от Love me серията. Чакам ги на 04.01, че без да искам пуснах със Спиди вместо с Еконт. Ще видим какви съм ги свършила ...
Чакам също розовикавия Pro Longwear Paint Pot, Beet молива за устни и кафявия молив за очи Teddy.

# 490
  • В полите на Пирин планина
И аз поръчах Mac Mehr. До сега не съм имала червило на Mac, а и в последно време почти не нося червила. Обаче съм решила да започна да нося повечко цвят на устните и точно такива розовеникакви цветове ми подхождат.

# 491
Здравейте, може ли да споделите някаква техника за слагане на червило на сърцевидни устни, много са ми "заострени" горе, и каквото и червило да сложа приличам на Царицата на Сърцата от Алиса... опитвам се и да заобля малко, но пак изглежда грозно.
От години ходя само с някакви леки неутрални гланцове и ми омръзнаха вече до полуда.

# 492
Пробвай малко да промениш контура с молив в телесен цвят и след това нанеси червило.

Последна редакция: вт, 29 дек 2020, 17:42 от esmeralda23

# 493
И моите са заострени- сложи маааалко над линията по средата- без да заобляш неестествено самите върхове.

# 494
Мацки, Ренесанса на Анастасия заслужава ли си? Как са като пигментация, лесно ли се преливат? Имам Софт глам и много ми харесва, а сега се чудя и на тази .. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт