Гримиране - идеи и техники. Тема №81

• 52 561
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
Кой цвят си взе на Есенс? 😊
И ако ти е удобно ще снимаш ли как ти стой? Аз се чудя кой да си взема. Харесах си по Pinterest номер 10, но в Лили го нямаше.

# 586
Взех strawberry red:

Аз съм с розов подтон и ми отива. Придава много лек цвят, не е така пигментиран както изглежда в опаковката.

Бг-мама променя цветовете, малко по-наситено е. Извинявам се за нескопосаната снимка, но шините малко ми кривят устните още😄
Суочовете, които видях в гугъл на този цвят са некоректни според мен.

# 587
Супер!
Ще търся друг цвят обаче, че съм с доста жълт подтон. 😊

# 588
Да, спомням си, затова го написах - да го имаш предвид Simple Smile

# 589
Само аз ли имам нетърпимост към глосове. Сега като се замисля даже и червила, различни от матовете не понасям. Иначе Пат ми е любимка, ама ще се насоча към разширяване на кръга от палитри.

# 590
Илзи, още не си се паказала гримирана с новата палитра на Пат! От миналата година те чакам! Как не те е срам? Joy

# 591
Охх, извинявай, Есмералда, направо съм забравила. Вкъщи половин месец мама бори Ковид, после имах да уча за изпити... та направо съм изключила. А и да ти кажа сложих я два пъти и това беше. Не мога още да я приспособя към ежедневието, а много ми се иска напук на нейната очевидна неприложимост към офис условия. 😂

# 592
Аз също много харесвам гланцовете на Есенс. За цената си са супер. Може ли снимка как стои някой от глосовете на Пат?

# 593
Само аз ли имам нетърпимост към глосове. Сега като се замисля даже и червила, различни от матовете не понасям.

Това си помислих и аз.
Като ученичка се мажех с едни адски гадно миришеши гланцове по 2лв. може би от там развих непоносимост. 😁
Момичета , как да определя подтона на кожата си? Четох , пробвах и нищо.
Това, което забелязвам обаче е , че розови и розовеещи червила ми стоят ужасно... ако е критерий де.🙉

# 594
И аз, и Петрова имаме качени снимки в страничките назад с гласа на Пат.
Тези дни ще кача някой различен цвят.
От глосове- обожавам само един цвят на Пупа, Есенс и ако ще е лепкав поне да стои страхотно- Мак прозрачния глас, но Пат е по-скоро холо, частичките са дребни и стои като на кампаниите в сайта и. За разлика от някои нейни червила и балсамите.

# 595
Šunšhine, понякога е трудно, не всички се вписват в точно определена категория. Може и ти просто да не се харесваш с розови червила, но пак да си в студената гама. Аз не ги харесвам, но пак съм със студени подтонове 100%. Виж си бижутата и дрехите, към какви цветове посягаш повече. С кой цвят коса най- много се харесваш също така. Розовите бузки също са лесен ориентир.

# 596
Изключително блестящи глосове и аз почти не нося, макар, че понякога купувам и най-често подарявам на по-засукани от мен приятелки, но имам един МАС, който е прелестен! Mac Get Rich Quick

От този вид продукти ужасно харесвам тези на Buxom.

# 597
Ето го единия Пат, тия дни ще дойдат още цветове и ще мога да ги покажа

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 23:02 от petrova17

# 598
Агент, четеш ми мислите. От хай енд гланцовете, които съм пробвала, най-много харесвам точно Buxom - цвят Dolly. Води се plumping и лееко пощипва. Но и пред него предпочитам Есенс Joy

# 599
Simple Smile Видяло се е, че трябва да се прибера и да си купя Есенс Simple Smile

Есмералда, точно - всички Бъксомчета пощипват, правят устните буквално 2 пъти по-пухкави, омекотяват ми и са ми ужасно комфортни за носене.
Настоящият любимец - Zoe

НО винаги трябва да се опитват и нови... ако не бях гръмнала бюджета си за козметика за 3 години напред и аз бих се прежалила за един Пат!

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 16:59 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт