Гримиране - идеи и техники. Тема №81

• 52 570
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
Тази година съм си обещала да си въртя палитрите, така че да използвам всички, а тези които пренебрегвам да отидат при някой, който ще им се радва. Днес започвах с Лила на Наташа

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 09:29 от petrova17

# 541
Петрова, много хубав грим. С какво си на устните?

# 542
Мерси, с ето този глос на Пат

Ния пак ме удара директно в сърцето с него и иска да ме разори Joy

# 543
По повод дали изхабяваме палитри или други козметични продукти, само на мен ли ми носи удоволствие да гледам в инстаграм тагове с hit pan. На палитра съм удряла дъното едно време, когато имах една, бях изхабила до последната прашинка и една бронзираща пудра на лумене и ружовете така ги сменях, докато не го изхабявах докрай друг не купувах. Това обаче беше в периода, в който имах едно несесерче с гримове , а не като сега, цял арсенал, нямат изхабяване.

# 544
Рядко стигам до дъното на някой цвят в палитра. Но, когато се случи изпитвам удовлетворение, че все пак продуктът ми е харесал и съм го ползвала.

# 545
Петрова, страхотен грим и много ти отива. Като сърничка си! Heart Exl

Не съм виждала дъна на палитри, но аз и трупам отскоро, а и напоследък наблягам на кожата, устни, скули и само спирала.
И аз пръскам със 70% спирт, леко и не толкова отблизо да се разводни. Оставям после отворени за малко.

# 546
Аз съм къпала сенки в спирт, буквално къпала, защото нямах спрей бетилка и изсипах малко повече от предвиденото Joy Съхнаха доста време, но после нищо им нямаше.

# 547
  • София
Момичета,
Въпросът ми не е точно за грим, но пак е свързан с красота и лице Simple Smile

Тъй като имах неблагоразумието да си оскубя веждите повече от необходимото, сега имам крещяща нужда да се намеси професионалист.
Моля кажете при кой ходите за оформяне на вежди, по възможност с конец. (За София питам)
Благодаря Simple Smile

Искам и лично да благодаря на Niav за препоръката на серума за мигли преди време. Ползвам го редовно и миглите са ми уаау, станаха по-дълги и имам много нови косъмчета Simple Smile

# 548
До сега не съм удряла дъно на палитра, само на един бронзър. Сигурна съм, че когато се случи ще бъда много доволна, но и аз гледам в Инстаграм такива тагове Blush

# 549
Петрова, прекрасно ти се е получил грима и ако не беше казала щеше да ми е трудно да позная, че си ползвала Лила - много добре си избягала от твърде бонбонестите визии.

Свършвала съм дадени цветове на дадени палитри - обикновено при мен това е най-светлият матов или полуматов цвят, който използвам за база и върху който блендвам; след това ми се появяват дупки на транзишън цветовете. Свършвала съм хайлайтер и пресовани пудри, май че и свободни пудри също, имам пан на цвят от голямата палитра на КВД с контурите (горен десен)

А този ми е 100% използван - горен ляв!

Честно да си кажа аз не обичам да стигам до пан на някой цвят, разваля ми естетиката на палитрата Simple Smile

Но най-най-най използваните ми от миналото палитри са две всекидневни и неутрални, от тези, които можеш да си ги намажеш по очите докато още спиш. И двете бяха употребени на 80% буквално:

Последната беше dupe на тази на Viseart.

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 18:28 от Agent Provocateur

# 550
Agent ме подсети да питам. Помните ли цената на показаната от нея палитра на КVD? Знам, че Сефора не работи, но ми е една от мечтаните палитри Simple Smile

# 551
# 552
Аз из разходи до прашинка пудрата в банановия цвят в контури яката палитра на АБХ. Останалите цветове обаче не само че за нищо не ставаха (с единия цвят бях като изцапана, с вругия оранжева, с хайлайтъра като диско топка), ами хванаха и някакъв твърд филм по повърхността. Хвърлих я с удоволствие, а към 60 Евро струваше. Оттогава с АБХ много премислям, а палитри за лице въобще не купувам.

# 553
Петрова Heart Exl
Свършвала съм дадени цветове на дадени палитри - обикновено при мен това е най-светлият матов или полуматов цвят....
Честно да си кажа аз не обичам да стигам до пан на някой цвят, разваля ми естетиката на палитрата Simple Smile  
Smile същата работа
от палитри съм свършвала само 2 цвята от naked 1, и съм ги закупувала сингъли нееднократно  ( но нещо не мога да ги откривам налични в последно време )
Агентче тъкмо влизах да попитам за препоръка за малка палитра с неутрални матови цветове, и първите две са едни от тези които съм харесала Simple Smile ( макар, че ми се иска да има и някой пепелно розов или mauve цвят )

Скрит текст:

Но най-най-най използваните ми от миналото палитри са две всекидневни и неутрални, от тези, които можеш да си ги намажеш по очите докато още спиш. И двете бяха употребени на 80% буквално:

Висеарт много ги хвалеше Али Андреа ( но се бяха изчерпали в БютиБей покрай намаленията )

# 554
Можете ли да кажете нещо за тази палитра на Флормар? В магазина на пръв поглед ми се видя доста хубава (и суоча).

Или пък за четворните или единични сенки:

Общи условия

Активация на акаунт