Гримиране - идеи и техники. Тема №81

• 52 567
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
Имам две от четворките, но са от преди да сменят опаковките и не знам дали е променено качеството. Доста са старички и вече не ги използвам, но съм останала с добро впечатление, за цената си бяха ок.

# 556
Момичета,
Въпросът ми не е точно за грим, но пак е свързан с красота и лице Simple Smile

Тъй като имах неблагоразумието да си оскубя веждите повече от необходимото, сега имам крещяща нужда да се намеси професионалист.
Моля кажете при кой ходите за оформяне на вежди, по възможност с конец. (За София питам)
Благодаря Simple Smile

Искам и лично да благодаря на Niav за препоръката на серума за мигли преди време. Ползвам го редовно и миглите са ми уаау, станаха по-дълги и имам много нови косъмчета Simple Smile

Може ли името на серума за мигли?Благодаря.

# 557
И аз имам от старите четворки на Флормар. Уникално добри. Количеството също е доста.
Новите не съм пробвала, дано някой даде отзив.

# 558
Петровче, гримът е чуден! Косата също 😍

Siyina, серумът е nanolash.

# 559
Благодаря, любима Heart Тези серуми за мигли ги гледам от бая време, че моите са плачевни. А като спрете да ги ползвате какво става?

# 560
MaryLand, а защо не пробваш същия серум и за веждите? Много серуми ги дават за вежди и мигли едновременно. Най-много да никнат малко по-дълги косъмчета. Аз в момента се чудя дали да не поръчам серума за мигли и вежди на Shiseido.

Една опаковка серум стига за доста дълго. По-малкия Revitalash ми изкара поне 4 месеца пролетта. Започнах го, защото си бях накъсала миглите много грозно от неподходяща спирала. Един месец ползвах ежедневно, после разредих. По едно време миглите ми станаха твърде дълги, по-дълги от естественото им състояние. Преплитаха една в друга, защото иначе са тънки и серума не им повлия в това отношение. Спрях го за 3-4 месеца. Скъсиха се малко до нормалното си състояние. Понеже още пролетта бях взела и втора опаковка от по-големите, от няколко седмици слагам пак по 2-3 пъти седмично.
Половината бази за спирала също имат претенции и да подхранват. Не знам дали го правят, но накъсването определено намалява.

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 17:05 от Light Beam

# 561
Благодаря, любима Heart Тези серуми за мигли ги гледам от бая време, че моите са плачевни. А като спрете да ги ползвате какво става?

Миглите ти се връщат към началното си състояние след месеци без серум и започваш да ревеш.
Аз си поръчах нов Нанолаш, за моите миглета е най-хубав.

Петрова, хайде да оплюем любимата ми Пат за смотаните и балсами. Плюв от мен! Не хидратират кой знае колко, цветът е ОК, но нищо невъобразимо. А, да кажа и че ми писаха, че ми връщат парите за 6те поръчани глоса-нямало, а в сайта още са available.

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 16:59 от Анонимен

# 562
Нещо тия 70 лева за Нанолаш ми се свидят Joy
Балсамите наистина не хидратират кой знае колко, ама ще си ги измажем, нали са Пат Joy а това за гланцовете е трагично, нереални са и ги искам всичките

# 563
Искаш ги, ама за 60 кинта фул сайз не ща. Много е долна, не св бяхме разбирали така.
Вземи си Нанолаш от makeup.Bg за малко по-малко и ще ми благодариш след 3 месеца, мани я Пат.

# 564
Пет пинутен разговор с теб води до къмто 300 лева задница 🤣 айде поръчвам го тоя Нанолаш да го видя Grinning а с Пат се мажа и рева, ще и ги дам тия 60 кинта Joy

# 565
Като една циганка ще ви ги предложа оттук за 11 лева по-малко. Trollface

# 566
В истеричен разговор ги обсъдихме и стигнахме до извода, че няма тези, които искаме Joy

# 567
Къде ги носите тези гланцове? Аз мога само в колата. 😂

# 568
До там, няма къде Joy вчера си се любувах в с
колата половин час и сложих маската Joy

# 569
Кои са тези прословути глосове? Линк , ако може и къде ги има?

Общи условия

Активация на акаунт