Любители на кучета - 110

• 27 609
  • 772
  •   1
Отговори
# 600
Бях решила да я храна с Essential, но ветеринарката ми препоръча роял канин и аз я взех без да се замисля, но сега мисля, че не му понася. Той е на 4 месеца, излизаме от една седмица навън , няма хигиенни навици още...Вчера си говорих с една дама в зоомагазина и тя ми каза, че трябва да има и риба в менюто. Ще ги проуча тези храни. Благодаря Ви много.

# 601
Деспи жива и здрава да е малката бонбона! Много радост, много гордост да носи 🤗

# 602
Честита да е малката Мони! Толкова е лъчезарно това момиченце, че все така да е!

# 603
Прекрасна Мони!Да е честита,здрава и много обичана!
  Голяма комбина са двамцата с кучо!

# 604
  • UK
Честит рожден ден на Мони. Много е пораснала, нека бъде здрава и щастлива и да са все така комбина с батко Еро Birthday

# 605
  • о`майна лунна нощ е
Здравейте,
От месец имаме нов член на семейството - кокер Simple Smile Минахме на храна роял канин за средни породи, но напоследък ни се появи пърхот и мичликия се чешка доста, явно кожата му е по суха и го дразни. Чудя се с каква друга храна да я сменя, четох много, но се обърках. Вие с какво храните вашите любимци?

Роял канин не е добра храна, за сметка на това е скъпа. Все още не мога да проумея, защо масово хората и ветеринарите я дават като начална, при положение, че е само овкусители. После стопаните изпадат в положение, при което сменят с по-качествена среден или висок клас и кучето стачкува и отказва да яде, по-добрата, но не бъкана с аромати храна.

Не мога да помогна с нищо освен съвет да вземете по малко количество от разричен вид храна за подрастващи от средни породи. Накарайте кучето да си гони храната - забравете сипването в купата на този етап. Хвърляйте гранулите, оставайте го да си ги хване, викай да дойде при вас - давайте по още една от ръката .... и така. По този начин ще предизвикате ловния му инстинкт, ще го храните по-бавно, ще го изморявате в игра и най-вече - ще градите връзката човек-куче. От бебе ще свикне, че идването при вас е награда.
Със смяната на храната ще се появат стомашни разстройства. Меко до откровено течно ако. Ще мине, но щом нацелите вашия вид храна, не експериментирайте и не сменяйте често.

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 14:23 от `ТуиГ

# 606
Защото в повечето случаи печелят голяма отстъпка,товарят я яко с надценка.Рекламира се доста  и е известна.Продава се лесно.

# 607
Бях решила да я храна с Essential, но ветеринарката ми препоръча роял канин и аз я взех без да се замисля, но сега мисля, че не му понася. Той е на 4 месеца, излизаме от една седмица навън , няма хигиенни навици още...Вчера си говорих с една дама в зоомагазина и тя ми каза, че трябва да има и риба в менюто. Ще ги проуча тези храни. Благодаря Ви много.
Хари (на почти 9 месеца) беше на Пурина Про План, а от скоро смесваме с Еукануба. Доволна съм и от двете, яде с кеф, дори Еуканубата, която няма овкусители, е по-предпочитана. Но тя нашата е лакомница и всичко яде.

Despi, честита рожденничка! Жива и здрава и все такава усмивка!

# 608
  • о`майна лунна нощ е
Деспи, да гушнеш от Швепса и мен Монката. Нека расте все така обичана от вас и пазена от батко й Wink

# 609
  • София
Деспиии, да ти е жива, здрава и щастлива щерката! Хубавица Мони, вече голяма BirthdayAnimal Heart Eyes Cat

Толкова пък да сте хубави! А Ерко вярно гледа гузно, може и да е близнал тортата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 610
Деспии,честита да ви е Монии! Много радост,щастие и безгрижно детствоо! Разкош са с баткотоо Heart

# 611
Ехее и Мони ли е декемврийче,Рая е на 14.12 😊
Желая й здраве, щастие и безгрижно детство Hug

Вкъщи съм по цял ден и ще отделям на домочадието повече внимание. Вчера играхме с Бейли в куч. клетка. Все още му е непознато. Вълнува се. Притеснен. Все пак по игра хубаво над 1 час и после цяла вечер спа. И да - доброто куче е измореното куче. Вярвам Grinning

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 17:49 от Be_Special

# 612
  • под тепетата
Честито, Мони! Бъди все така лъчезарна, усмихната и най-добрия дегустатор за мама, най- добрия приятел на Еро и най-голямата скъпоценност за тати!
  Иланг, купих днес от ВУ в халите два ски панталона - за дядо и внуче за 35 лв, доволна съм много!

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 16:06 от bilqna_69

# 613
Ооо и Мони е моята зодия, честита рожденичка Деспи, да е жива и здрава Hug
По отношение на ветеринарния кабинет, ходим на две места и още от улицата ги надушва и знае къде отива, почва да трепери, да се дърпа, въпреки наградите и т.н. ...когато беше малка и се натрови, обикаляхме по клиниките повече от година, даже веднъж се изпусна от страх..

Тук гледа дали ще предприема нещо, спрямо откраднатите чорапи Grinning

# 614
  • тук-там
ЧРД на Мони! Да е здрава и безгрижна! Много сме явно от партията на Стрелеца Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт