Здравейте и добро утро.
Поздрав от Санджар и Наре.
Успешна неделя на всички, най-вече на празнуващите днес.

не знам, що се филмираха толкоз хора, че историята била фантастика и нарочиха главния герой, пък сега и главната героиня за малоумници и че не знаят какво правят, еми какво са очаквали не зная. То, щото другите сериали са нещо невиждано и нечувано досега и перфектни. Напротив историята в нашия си е добра, нестандартна, радваме се на прекрасна актьорска игра, логика намирам досега в почти всичко, героите са многопластови, какво да искам повече. СЦ са добри
, успяха да заблудят тези зрители/ които сега недоволстват с промяната на персонажа Гедиз/, че някои хора доста добре прикриват зад усмихнати лица и излъскана обвивка не дотам лицеприятна същност/ то почти винаги е така всъщност в живота
/ . И сега тези зрители не могат да го преживеят
Ем, техен проблем
живота не е черно-бял.
и на мен ми направи впечатение сцената между Санджар и Гедиз, остана нещо недоизречено между тях Гедиз го спря, но нищо не каза, а Санджар му благодари ...... не знам какво искаха да ни покажат СЦ, дали ще дадат шанс на Гедиз да не се пусне надолу по пързалката, дали ще надделеят дългогодишното приятелство и човешкото у него и ... очаквам да ме изненадат приятно !
Сега имат и най-добрата мотивация - любовта и семейството.

Лекарството на Наре е била дъщеря и и това че Мелек е дъщеря на Санджар . 

Препоръчани теми