Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 403

• 39 441
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Да не почвам с оплакванията, но гледането онлайн с руски превод си е чиста мъка.
Първо страшно накъсва, рускинята превежда от 5 изречения - едно. Чуди се за думите, то действието и диалога си вървят...
В тази серия "блесна"  злодейския ум на Сахра. Това СЦ много кримки са гледали.
Направо "Мисията невъзможна, но за нея - възможна". Въпреки, че това с камерите и подслушването съм го гледала много отдавна в един латино сериал. Там главният злодей сложи камера в окото на един голям плюшен мечок и го подари на обекта на желанията си. Тя пък си го сложи в спалнята и той всяка вечер си я гледаше на ТВ, пийвайки текила. Извратена работа, но явно вече тръгнахме по този път.
Много време на лошите, добрите наивни, чак глупави.
Чудя се обаче дали Акън отлежава под марулите?
Най-вероятно си е там, сега Наре и Санджар вместо за сватба /която булката явно не желае толкова/ ще се готвят за затвора.
Само не разбрах защо Наре продължава да любезничи с Гедиз и защо отново Санджар е виновен - този път за фирмата ли?
Ако някой е разбрал - нека обясни, че пак ще си образувам нерви с всичките.

# 661
  • Пловдив
Наре не любезничи с Гедиз.
Викаше по него. Но На Гедиз отново му увисна ченето.
Санджар кача, че фирмата не е потънала, а на Наре, че те потъват.
Така го разбрах.

Марта - според мен писах в поста преди теб, Акън не е под марулите.

https://www.youtube.com/watch?v=6pmz2Y5mALU

"Дъщерята на посланика" - 30 епизод - ОРИГИНАЛ.

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 23:14 от mariana51

# 662
Много неща не разбрах, но на Санджар и Наре пак им попречиха да се целунат.

Момичета, Flowers Bouquet за информацията.

# 663
И аз благодаря за информацията ❤️

Обобщение на серията в картинка - третото колело на линия, злорадство, както винаги. Голяма любов туй неговото - така се прави, да съсипваш бизнеса на любимата и да я оставиш без работа. Щом така казват 🙄, нормално е, така постъпвали мъжете на място 😱 . Потресена съм от ценностната система на някои в тоя форум, дано не ги срещам в живота.

Кофти, че не пускат трейлър.

# 664

Нищо нямаше да ги раздели,пък какво стана.. Чакам превод и нещата ще дойдат на място си .
Наре ревнува ли? Нищо не разбрах.
На "бременното" зло магията му да май действа Close

Съмнямам се Акън да е под марулята... Но пък рано или късно, ще лъсне този случай и смъртта му....
До колкото разбрах Санджар е прехвърлил дълговете на Гедиз..
HugJoy

Само дето Санджар, не може да предвиди сестрата на Акън..
Щеше да е хубаво да е алчна само, а тя се оказа по-луда и от Менекшето, Гедиз и Акън на куп ..
Много си отиват с Гедиз и май ни очаква голяма динамика .
Аа сега картите ги раздава  Кахраман.. Rolling Eyes

# 665
  • Пловдив

Добро утро момичета, здравейте и здравей декември.
Епизодът си е тамам, отзивите за играта на Енгин и Наре в мрежата са страхотни.
Да си пожелаем успешен вторник и дано турският зрител е харесал продължението.

Ако сценаристките са решили синът на Кахраман да стане Ефеоглу, надявам се Санджар да направи ДНК тест. Разбра, че е имало любов между Менекше и Локи. Леля Фериде има съмнения, че Менекше е бременна. Бебето на Джейлян се очаква да го изродят седмаче. Трябва да е в кувьоз за доизносване евентуално. Доста моменти за съмнения. Сабах, сабах какви мисли са ме налегнали...

# 666
Добро утро!

Хубав декември!

Бъдете здрави, момичета ❤️

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 06:20 от araselia

# 667
  • Варна
Привет Smile в първия ден на декември Yellow Heart
Снощи не можах да гледам, ама май не съм пропуснала тъй както гледам Smile

Миналата серия се напрегръщаха и нацелуваха, стига толкоз Relaxed
Дано обаче не е задълго

най-важното -  бъдете здрави, пазете се Yellow Heart

# 668

Добро утро момичета  Two Hearts
Декември е - снегът дойде, ще дойдат и празниците!
Месец на равносметка и надежда за нещо по-добро!

Хубав и успешен ден ви желая!
Кафе и естествено музика за настроение!

Скрит текст:

# 669
  • Пловдив

Рейтингът от снощи:
ТOTAL  6/  6.22
AB  7  / 4.30
ABC1  6  / 5.85

Добре е - все в тези граници. Лек спад.

# 670
Добро утро,

Удържат фронта с рейтинга, но до кога....В КПА също, бяха събрали Елиф и Йомер и след като ги разделиха, рейтингът започна да потъва.Надявам се, в ДП двойката да има различия, но да не ги разделят заради "доброжелателите".

Честит последен месец от 2020г.!

Момичета, Hug

Здрав и спокоен ден.

# 671
  • Пловдив

Социалният рейтинг.
Ще удържат фронта докато има интерес за закупуване на сериала ни.
То, не че и след финализиране няма да го купуват.
Докато решат продуцентите на канала и сериала.

# 672

Липсва ми истинското приятелство в "ДП".
Имахме такова в "КРА"  - когато знаеш, че  до теб има човек на когото можеш да се довериш и този човек истински да те подкрепи.

Видяхме, че Санджар остана сам. Нито Гедиз е бил приятел, а за Каврук  мнението ми е доста противоречиво.
Каврук с неговата доброта, наивитет и нерешителност  определям като меланхолично-флегматичен тип.
Оживява се само когато  някой му нареди какво да прави, иначе е отнесен - та занесен.

Елван също не ми е ОК.  Знам, че я харесвате, но има неща които толкова лесно сякаш се забравиха за нея.
В началото, знаейки защо всъщност Санджар се е оженил за Менекше, колко истини скри от него.
Скри издевателствата над Мелек, помня и нескритото любопитство относно осъществяването на съпружеския дълг на Санджар. Никога няма да забравя  дразнещо-просташкия коментар и смях на вечерята у Гедиз при връщането на Санджар и Наре от Черна гора.
И...  изведнъж стана първа дружка на Наре. Помня и онова "Санджар бей" и "Господин Санджар" - нейното и на Зехра. Сега що се сополивят и двете - "Аби". Ами оправяйте се сами, като сте решили да бъдете еманципирани. Заставайте си зад решенията и действията.

То не става само с лозунги от страна на СЦ. Като са решили да представят "силни" женски образи - нека са такива.

Зехра да си понесе отговорността. Когато искаше да застане начело на компанията беше супер амбицирана да докаже на брат си и семейството, че може да се справи. Е-е, какво доказа - едно нищо. Да си стои там в кухнята, да  готви сарми и да сплетничи с Гюлсие.

Елван - след като се е оженила по сметка за Яхя, какви са тези сълзи и тръшкания сега. Тя го третираше като "мебел", решаваше всичко сама и имаше едно доминиращо господство над него. Изпълняваше всичко в угода на свекърва си.
Един път отстоя да застане зад истината и да каже пред съда, че Халисе е поръчител на отвличането на Наре и веднага се подреди в графа вярна дружка.  Забрави премълчаното, забрави как с бездействията си също нанасяше вреда.  Сега се е вторачила единствено и само в нейния си проблем. Толкова  "сляпа" я направиха  -  къде отиде нейната наблюдателност и остър ум.
Сега три серии се занимаваме с това колко е нещастна. Ами  да си отговори на въпроса дали е била щастлива като Ефеоглу.  Сега не разбрах защо се отказа от развода с Яхя. Няма да му прости, но ще  отмъсти. На него и на Дуду.  Т.е. няма да ги остави да бъдат законно заедно, защото разбра за амбицията на Дуду да влезе в конака като снаха.

Наре пък голямата приятелка на всички. Всички зад гърба ѝ са правили неща в нейна вреда, но тя им вярва, доверява им се, споделя. Да липсвало ѝ е всичко това, живяла е самотна  през целия си живот. Но такава наивност  и в същото време  арогантна гордост, са ми в нелепа комбинация.

Не можах да схвана  защо накрая Санджар е виновен за  фалита на фирмата. Защо  отново влязоха в сила нейните крясъци и юмруци?
Оневини Гедиз и обвини Санджар?  С това какво ще постигне - ще стане по-леко на Зехра  и ще вмени вина на Санджар?
Другото  което не разбрах е защо натяква на Санджар, че е избрал да защитава честта си /демек Менекше/.
Да, Менекшето е гадна, злобна и отвратителна, но за Санджар и Наре  тя е бременната бивша жена.  Само факта, че е бременна я поставя в една защитена категория. Оставям настрана това, че е подла лъжкиня и не е бременна и това се знае от всички /Кахраман, Гедиз, Сахра, Локи, лелята има съмнения/.
Говоря принципно.
Наре знае, че е бременна. Знае, че бащата е Санджар. Сега разбра за Локи и че е възможно да тръгне мълвата, че видите ли жената на Ефето  е имала заигравка с друг мъж.
Това, че Санджар взе решение за защити честта на Менекше показва колко израстна този човек.
И как няма да допусне втори път грешката да не защити една жена.
Първият път не повярва на Наре и я прогони.
Сега повярва на Менекше и ще я защити.
Чакам с нетърпение да се разбере за фалшивата бременност  и как ще постъпи всеки след това.
Но в този момент - за Санджар това е също майка на детето му.
Пред Всевишния Санджар постъпва този път  по правилния начин, а тежко и горко на тези които са излъгали - Менекше, Неждет и Атике ще бъдат наказани.

В началото тази  "обърната" ситуация  не ми беше натаман, но сега като се размислих - супер хрумка. 50:50.
Надявам се провидението да навести Наре и да разбере защо Санджар е  избрал честта.
И какво значи чест по тези земи.

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 10:56 от Марта_49

# 673
Здравейте,
Да ни е честит празничния месец декември

Благодаря за споделеното.

Марта,абсолютно съм съгласна с написаното от теб.Това е и моето мнение за героите.Тъкмо щях да започвам да пиша в този дух и се появи твоя пост.
Толкова беди се стовариха на главата на Наре и продължава да прави същите грешки.Допуска до себе си хора,които не познава.И не трябва ли след като се сгодиха със Санджар и предстои сватбата им да се държат като семейство вече и да сподели с него намеренията си да покани Сахра в дома си.Та опасности дебнат от всякъде,враговете не са изчезнали и трябва да е по-внимателна.

Нина ,мисля беше писала,че Сахра и Гедиз много си приличат.Според мен те въобще не са в една категория.
Сахра е изпечен манипулатор,подобрено копие на Акън.За нея той е аматьор и ще си го манипулира както си иска.
Гедиз много иска да отмъщава и да направи зло,сякаш да си докаже на самия себе си,че е силен и способен.
Не му се получава,той няма такива настройки.Яд ме е ,че излезе от правия път,глупав мъж.Вероятно и Сахра и Кахраман ще го използват.А тя е готова в определен момент,ако й е необходимо да му завърти главата.Я каква целувка му изпраска.
Комплексите са лошо нещо,а нашия прекрасен Гедиз гради живота си на тях.Сам не може да завърти бизнес,трябва му опора,сам не си е намерил момиче,трябва да е момичето на приятеля му,сам не може и зло да направи,съюзи се с дявола.Защото,според мен той е добър човек,но много объркан.
Не знам каква съдба са му отредили сценаристите,но и друг път съм писала,че искам да се осъзнае и намери сили за собствен път,да си спечели момиче,което ще му отдаде цялата си любов и дано разбере,че от приятелството по-ценно няма.Когато си го намерил,не си струва да го похабяваш с лека ръка.
Хем ме е яд,че стана такъв гадняр,хем ми е жал за него. Такава съм,винаги съчувствам на слабите хора.

Не мога да коментирам Наре и Санджар само по картинки.Там е огън и пламък положението.Когато изгледам епизода разбираемо,ще се включа и за тях,че много неща се случиха и диалозите са важни.

Хубав ден и бъдете здрави

# 674
  • Пловдив

Оххх... Яхя тамам реши да се събере с Дуду, Елван се отказа.
Елван си призна грешките пред Санджар: знаела за Локи и премълчала - разказа му подробно, как Менекше изнудвала Яхя и тя взела Локи на работа в конака; за нарязаната сватбена рокля - пак премълчала. За да не направи поредната грешка, да остави Наре сама в конака без нейната подкрепа за сега се отказва от развода.

Наре се скара на Санджар, че мързелува, не работи, но той познавайки колко е "умен" Гедиз, е спасил фирмата.
Ще разберем в следващия епизод.

Мелек учи дистанционно, казаха ни го в предните епизоди, Наре се включи да помага на Зехра да спасяват фирмата - поработи... Да видим как е спасил Санджар конака. Значи и той работи.

Сахра прослушвайки бръмбарите,  които постави, разбра за лехата в дома на леля Фериде - спряла да говори за разкопките в градината й, и сега е зациклила на бременността на Менекше. Щото Санджар й обясни защо е залят и трябва да се преоблече. Значи леля Фериде е в опасност.

Наре се разправя с Гедиз, той й казва, че няма да бъде негова, но няма и да бъде на разорения Санджар. Тя му казва, какво го интересува нейното нещастие, и Санджар чу. Значи тя не е щастлива  с него, това разбра. Наре го обвини, че заради него Гедиз е победил, но - Саджар: Гедиз не е победил, фирмата не е банкрутирала, но ние с теб претърпяхме крах/срив.

Да допълня: Защо си мисля, че Санджар ще отмени датата за сватбата. Наре е нещастна с него.
Дано не позная...

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 13:03 от mariana51

Общи условия

Активация на акаунт