🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 9

• 26 120
  • 804
  •   1
Отговори
# 390
Баба Яга е Асен Блатечки, уликите отговарят донякъде, а може би има неща, които не знаем за него.
Хищницата обаче и пълна мистерия

# 391
Като две капки вода са с маската! Simple Smile

Днес попаднах и аз на тоя материал.

# 392
Пхахааха като излята му стои маската. Само незнам дали може да пее така.🤣🤣🤣🤣
Иначе на лудост го докарва.

# 393
То аман от сайтове и статии, в които близките на близките твърдят нещо

# 394
Коя маска мислите, че ще падне днес?

# 395
Аз искам Булката да си ходи днес. И за Макарона нямам против да си свали маската.

# 396
Която и да е да си ходи, но искам да изпитам същият шок отпреди седмица. Безценно беше!

# 397
Нали маските приличат на участниците до някаква степен. Аз се сетих, че баба Яга е лошата героиня от приказките, а Асен Блатечки се слави като лошото момче на българското кино.
Отделно бяха казали, че между Чарли и Алън би избрал Чарли. Може би малко хора помнят, че в "Стъклен дом" героят на Асен се казваше Чарли.
"Първа в списъка на живота" го разбирам така: Филмът "Бензин" е първият ва Асен Блатечки, на който той самия е режисьор.
Занимавал се е със спорт, бил на сцената на "България търси талант" като жури, но никога никъде не сме го гледали като участник.

# 398
Тромавичък ми се струва Блатечки за пъргавата Баба Яга.

# 399
Нали маските приличат на участниците до някаква степен. Аз се сетих, че баба Яга е лошата героиня от приказките, а Асен Блатечки се слави като лошото момче на българското кино.
Отделно бяха казали, че между Чарли и Алън би избрал Чарли. Може би малко хора помнят, че в "Стъклен дом" героят на Асен се казваше Чарли.
"Първа в списъка на живота" го разбирам така: Филмът "Бензин" е първият ва Асен Блатечки, на който той самия е режисьор.
Занимавал се е със спорт, бил на сцената на "България търси талант" като жури, но никога никъде не сме го гледали като участник.
Имаш право, браво!
Ми тогава защо Невена е булка пък?

# 400
Имаш право, браво!
Ми тогава защо Невена е булка пък?
Ако е така,кажете какъв ангел е Есил Дюран тогава ?Laughing

# 401
Която и да е да си ходи, но искам да изпитам същият шок отпреди седмица. Безценно беше!

Аз също Simple Smile 😁

# 402
Не искам да прогнозирам кой ще си свали днес маската, предпочитам да е някоя от дамите, обаче подозирам, че ще останат .... ще видим довечера.

# 403
Аз Булката или Макарона.
Искам баба Яга и Хищницата на финал

# 404
Есил Дюран обича перата, затова костюмът на Ангела беше за нея. Някои костюми може би са свързани с нещата, които участника харесва. Жоро Низамов е прочел много книги, както казаха в уликите и за това са му дали Мозъка.
За Невена и Булката не знам, може би защото обича бялото.

Общи условия

Активация на акаунт