💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 73 670
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 225
Ама тези симпатични госпожички жътварските мъже защо не отидат сами да редят, Ваня и Джери съвсем спокойно можеха да се люлеят, а двама мъже да покажат бързина и интелект пъзелова Grinning
Да. Тодор нали се оказа, че е факир на пъзелите, недооценен гений... Що не отиде да реди?

# 226
Вайс чак и до пъзела отиде да го погледне.

# 227
  • Пловдив
Да реди щом няма търпение Тодор!

# 228
  • Испания

borislav_lazarov_coach

Днес беше най-тежката битка за мен... помня я от миналата година. Помня как @plamenmladenov1 беше на прага на силите си и на този ден аз изпитах същото. Краката толкова се напомпаха, че нямах достатъчно кръв за горната част на тялото... резултат беше лека чернодробна криза 😅. Помня как казах на племето си преди да започнем ,,да знаете, че може да не издържа и да ви забавя, но няма да се откажа” . В живота е много важно да си знаеш границите и въпреки това да се опитваш да ги преминеш! Днешната битка беше спечелена благодарение на @yoanna.lazarova и @rush.katerina . Ако не бяха те, щяхме да сме на реката заради мен. Но точно за това сме отбор, за да се покриваме и да бутаме заедно напред!
Извода е следния... никога не се отказвай, колкото и да е трудно! Винаги имам как да победиш!
Резиденцията ни очаква отново!

НикоУай: "Повече от топа - това е фъЪси!"

Тодор: "Аз не ми се говори". Пъзелистът ми той!

# 229
На следващата игра Тодор ще ни покаже силата на мисълта.

# 230
  • София
Тошко си е повярвал с пъзелите Joy Много се надявам наистина да се изтипоса на тях следващия път JoyJoyJoy

# 231
  • София
Ама тези симпатични госпожички жътварските мъже защо не отидат сами да редят, Ваня и Джери съвсем спокойно можеха да се люлеят, а двама мъже да покажат бързина и интелект пъзелова Grinning
Да. Тодор нали се оказа, че е факир на пъзелите, недооценен гений... Що не отиде да реди?
Е, не мога да си кривя душата, той се раздаде на поста си, редно беше да се ядоса.

# 232
Тодор освен сила, щял да показва и интелект ScreamJoy

# 233
Чувалите са служебни Simple Smile

Еми по-добрите победиха, Жътварките са зле на пъзел.

# 234
  • София
Катя и Йо обаче им правят цялото племе на рибарите.

# 235
  • София
Тошко сега го изпитва за първи път, за това се нерви толкова (разбираемо), докато Жътварите са претръпнали... Wink

# 236
Тошко си е повярвал с пъзелите Joy Много се надявам наистина да се изтипоса на тях следващия път JoyJoyJoy
Няма лошо да се пробва Тодор, по-зле като финален резултат няма как да е Simple Smile

# 237
 На Тодор как така само Ваня му е крива, не знам... И то винаги. И не пропуска нито възможност да го натресе и на друг - сакън да не забравят, че трябва да я мразят. Да не забравяме, че той самият имаше серия от загуби.

# 238
Раздаде се - факт. Но те си знаят, че пъзела е най-важен тук, с двете сестри, които са показвали многократно, на какво са способни. Значи трябваше там да си хвърлят най-добрите играчи. Които явно са Тодор и някой друг. Да беше се цанил на пъзела. Те имаха достатъчно мъже за неговия пост. Можеше Ваня да се люля, Любо да пиема парчета и да ги носи на масата, а Тошко да реди.

# 239
  • София
Тодор за пъзела:
'Ако бях аз, щеше да са пробвам, щеше да действам.'

Убива ме по малко Electric Plug всеки път, когато каже 'щеше' вместо 'щях' и 'бих'. Mask

Общи условия

Активация на акаунт