💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 73 665
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 285
Ей, аман! Все Ваня им е виновна на жътварите. А Джери ни лук яла, ни лук мирисала. Тя беше по-зле от двете на пъзела и за пореден път се дъни там. Влади наистина ли мина в отбора на Вайс и Тошко? Колко са тъпи жътварите, не е истина! Вместо да изгонят Вайс и Тошко, или поне да опитат и да си разчистят пътя Любо и Влади, те Ваня та Ваня. Дано ги съботира Ваня. Тук съм с Йоанна като план.
Боби много бързо клекна, но наистина Лазаринов не се раздаваше никак. Писна ми от сестринското надмощие на пъзели, ама като няма кой да ги бие. Как пък не пробваха Тошко и Вайс? Stuck Out Tongue Winking Eye
Всъщност ми е мечта да ги видя на игра и с пъзел, ама да е елиминационна.
Ако има такава битка, ще победят Тодор и Вайс!

# 286
  • София
По-достоверно щеше да е, ако на отиващите към реката връчват една торба с основни продукти, с които с малки дажби да трябва да се справят една седмица. А сега трябва да вярваме, че една седмица ядат джанки?! И от време на време по някоя рибка...
И един мормот завива шоколад....
Гора от джанки да имаше край тая река, все щяха да свършат! Joy

# 287
  • София
Истината е, че и с тази преднина, няма никой друг във формата, който да може да нареди тоя пъзел по-бързо от двете сестри. От тая гледна точка, не мисля, че има истински виновни. Беше си свирен мачът от самото начало.

# 288
  • София
Тошко е специална нинджа
дървата ги бере, а плодовете сече!

# 289
Скрит текст:
Скрит текст:

Владислав и Чудомир са утрешните капитани

# 290
  • Варна
По-достоверно щеше да е, ако на отиващите към реката връчват една торба с основни продукти, с които с малки дажби да трябва да се справят една седмица. А сега трябва да вярваме, че една седмица ядат джанки?! И от време на време по някоя рибка...
И един мормот завива шоколад....
Да, в бих брадър като загубеха мисия и бюджет имаха само основни продукти......... и се казваше че гладуваха
И тук си имат основни продукти само дето не показват даването им.

# 291
  • София
Не съм гледал промото, играта утре многокомпонентна ли ще е или за издръжливост/баланс?

# 292
Не съм гледал промото, играта утре многокомпонентна ли ще е или за издръжливост/баланс?
Висене от цилиндър ( в легнало положение,хват с ръце и крака ) , игра за сила и издръжливост.

# 293
Симона с изказването за Ваня, тотално стана за смях. Да нямаш смелост да кажеш, това което мислиш на човека, а да го правиш зад камерата и да настройваш племето с/у него е много гнусна постъпка. От Катя само може да се поучи, тя си казва в прав текст, каквото не харесва, а не шикалкави. За утрешната битка Катя, Йоана, Тодор и Ваня са фаворити за мен.

# 294
  • Sofia

Да не ти издам нещо, защото не го знам от промото, а от една снимка-спойлер, която постнаха преди няколко минути, но ще е за издръжливост. Simple Smile

# 295
Миналата година Венцислава нареди този пъзел сама. В случая двете само си пречеха

# 296
Симона с изказването за Ваня, тотално стана за смях. Да нямаш смелост да кажеш, това което мислиш на човека, а да го правиш зад камерата и да настройваш племето с/у него е много гнусна постъпка. От Катя само може да се поучи, тя си казва в прав текст, каквото не харесва, а не шикалкави. За утрешната битка Катя, Йоана, Тодор и Ваня са фаворити за мен.

Утре не е ли капитанската битка?

# 297
# 298
  • София
Благодарско
хмм интересен подход за издръжливост. Щом тялото ще е в такова положение тук може и мъж да изпъкне, а не както почти винаги жена. Но определено шанс за Жътварите да счупят серията.

# 299
Благодарско
хмм интересен подход за издръжливост. Щом тялото ще е в такова положение тук може и мъж да изпъкне, а не както почти винаги жена. Но определено шанс за Жътварите да счупят серията.
Божидара Бакалова блесна в такава игра много ярко.

Общи условия

Активация на акаунт