💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 73 665
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Това което най-много ме е дразнило в ИВ е липсата на ясни правила.
Ние винаги сме в неведение и не знаем кога и кое се прилага.
И миналата година бе така, но в тази нищо не се е променило, даже още по-зле е станало. Не знаем кога се дават имунитите, кога се дава право да се купуват имунитите с жълтиците. Защо не ни се каже предварително? Тогава няма да има хули и съмнения.

# 871
  • Испания
Според Йоанна Чудомир бил нарамен с най-тежката задача.

# 872
Тежко му било на Лазаринов, че не можел да им помогне. Шегаджия!
Всъщност той им помогна много, като не игра.

# 873
  • София
Смешници жълти, това не са мъже
Какви мъже имаше миналата година, пфууу

# 874
  • София
В случая се дразня яко - Рибарите са тъпо, тъпо племе, малоумни тактики и явно късмет. Но каквото такова. Сестрите тоя път се показаха като много кухи лейки.
Ми, да! Постояха си известно време, погледаха насам-натам "тъпо" и хоп - спечелиха! Истински късмет! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 875
  • Варна/Лондон
От самото начало съм за Рибарите, и много искам да продължат серията от победи. Струва си, даже и само да гледам как размазват Тодор и Вайс.

# 876
Сега всички се самопредлагат за номинация, а ако Ваня нямаше имунитет щяха всички дружно да я номинират. Смешници. Само Ваня е готина в това племе.

# 877
Мъжете ги дават по тъмно, Ваня и Джери по светло Grinning

# 878
  • София
Играчите си коментират за този имунитет все едно е кристално ясно. Ние тук се чудим какво става.
излагация голяма

# 879
  • София
Защо слагате рсвенство на кг и сила?Килограмите не правят силата.

# 880
Рибарите имаха глупава тактика, но все пак имаха късмет. Той и Тошето се провали. А Ваня не била държала...глупости. Пак да я оплюят, малко им беше - дребни душици.

# 881
  • Испания
Любомир

thefit.eng

Това беше единствената битка, в която бях истински ядосан. Бях бесен на себе си, че не успях да издържа достатъчно дълго, за да донеса победата. Заради травмата на дясното рамо, трябваше да пренеса по-голямата част от напрежението върху лявото. Беше болезнено, но това не беше толкова голям проблем. Проблемът беше, че ръцете ми се изпотиха прекалено много и захватът започна много да се лъзга 😒. А, и @chudomir_grigorov беше решил да ме довърши 😅. Ейй.. много ме е яд за тая битка. Последните ми капки сила останаха на тоя кол 😬!
Повече детайли в студиото.

Какво студио бе, брато?

# 882
  • Germany
Хах, Ваня как любезно плете интрижка 😉

# 883
  • София
Защо слагате рсвенство на кг и сила?Килограмите не правят силата.
Така е, но са трудни за дърпане /килограмите/.

# 884
  • София
В неговото ''студио,'' нали почна да пуска коментраи в тубето

Общи условия

Активация на акаунт