💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 71 871
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 515
Права си.Сега се оплакват, че игрите били са силни мъже с повече килограми.Ами да бяха взели Боби.Взеха си табуретка, после реват че другите били тежки;)
Когато избраха Тодор, мисля че Боби вече беше взет от Рибари.

# 1 516
Права си.Сега се оплакват, че игрите били са силни мъже с повече килограми.Ами да бяха взели Боби.Взеха си табуретка, после реват че другите били тежки;)
Когато избраха Тодор, мисля че Боби вече беше взет от Рибари.

И за какво взеха Ваня като първи избор?За да има кой да номинират после?Simple Smile))

# 1 517
vvi Много точни коментари, право в десятката, ама малко ще те разберат.Hug
Смайли както винаги безпристрастни мнения. Heart

Браво на Влади. Много мъжка постъпка. Той е капитан на Жътварите и като такъв е редно да поеме своята отговорност за загубите, а не да се скрие като мишка зад гърба на Вайс. Влади има достойнство и предполагам, че му е пределно известно, че Вайс и Тодор са много по-добри играчи от него. Справедливо постъпи Влади. Евала. Трябва да има повече хора като него.

Снощната игра не ми хареса. В сравнение с миналата година, тази беше пародия на игра без грам умисъл и стратегия на който и да е играч.

П.с Аман от адвокатите на Ваня. Добър и  комплексен играч е и толкова. Човек, който може да бъде приятел с куку като Катя, няма как да харесвам като поведение и човек.

# 1 518
И за какво взеха Ваня като първи избор?За да има кой да номинират после?Simple Smile))
Защото ги прецакаха с избора на Йоанна, и остана Ваня, която също е редяла пъзели.. Във въпросната седмица с номинациите тъпото беше, че Ивана и Симона успяха да се измъкнат от първия съвет.

# 1 519
За да спрем да обсъждаме Влади и защо той е номиниран, каква му била постъпката, силен ли е, слаб ли е, да питам: Ако обединеното племе е от 8 човека, кои според вас ще са те? Аз залагам на Ваня, Йоанна, Джери, Катя, Милен, Любо, но за другите двама се чудя.

# 1 520
Темата от снощи е станала някаква тегава.
Разочарована съм от зора на Владислав да си ходи, да си ходи та да си ходи....

# 1 521
Нз но в тези 2 сезона има толкова контузени, колкото в 5-те сървайвъри нямаше. В Сървайвър имаше починал участник и всичките травми, които получиха Дренски и Занев след и в предаването. Или игрите са много нескопосани или медицинските прегледи не са били на ниво, само така си го обяснявам.

# 1 522
За да спрем да обсъждаме Влади и защо той е номиниран, каква му била постъпката, силен ли е, слаб ли е, да питам: Ако обединеното племе е от 8 човека, кои според вас ще са те? Аз залагам на Ваня, Йоанна, Джери, Катя, Милен, Любо, но за другите двама се чудя.

Вайс и Боби да допълня

# 1 523
Не ми се вярва да има четири жени във финалната осмица. Мисля, че номинациите след тази седмица ще се насочат към тях. Ваня ще остане без амулет, а Катя не е номинирана само, защото нейното племе печели. Ако не им измислят някоя Пандора, ще започнат да горят.

# 1 524
Някой може ли да ми обясни какво значи това преминаване на играч в другия отбор, че отскоро гледам и не съм наясно. Значи жътварите губят, остават с един човек по-малко, защо да наказват някой от рибарите да минава в техния отбор?

# 1 525
Някой може ли да ми обясни какво значи това преминаване на играч в другия отбор, че отскоро гледам и не съм наясно. Значи жътварите губят, остават с един човек по-малко, защо да наказват някой от рибарите да минава в техния отбор?

Изравняват числеността/силата и в други формати го е имало. В противен случай трябва да не играят няколко участника, а това не им е идеята. Това лесно може да се редуцира от продукцията  от игра благоприятна за Жътварите. Има си фаворити и според всяка една игра може да се каже, кое племе има по-голяма вероятност да спечели. С дърпането си мисля, че играта беше 50 на 50 просто, не можаха Милен да го изморят по-бързо.

# 1 526
Има някаква вероятност Катя да изгори преди обединеното племе, но другите 3 ги виждам във финалната осмица. Преди смятах, че Йоанна ще отпадне преди Катя, но май няма да се случат така нещата. За мъжете ми е по-неясно, но Милен го виждам със сигурност да стигне по-напред.

# 1 527
  • София
Миналата година това беше наградата за спечелилият капитанската битка взе другият като пленник, но едва ли ако спечели отбора с повече играчи ще е такава.

# 1 528
Да, разбирам, че е за изравняване на бройката, ама пак ми изглежда нечестно спрямо рибаря, който ще ходи при жътварите. Той как се определя? Пак с игра и който загуби отива в другия отбор или?

# 1 529
Моята осмица
Вайс,Милен,Боби,Любо,Чудомир
Ваня,Джери,Катя ( подарена победа от Йо, иначе предпочитам малката сестра в последните осем )

Общи условия

Активация на акаунт