💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 71 775
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 530
Темата от снощи е станала някаква тегава.
Разочарована съм от зора на Владислав да си ходи, да си ходи та да си ходи....

За какво да седи?Загуби няколко игри. Видя че няма как да спечели тази игра.Какъв е смисъла да кисне край реката в мизерия и глад?

# 1 531
Аз пък Катя освен, че не я харесвам като характер, не мисля, че много се бори в игрите. Не заслужава да е на финал, особено пък по такъв тъп начин - сестра й да я добута. Тя Катя освен пъзели да реди в друго не съм я видяла да се старае. Спечели онази игра с кръста, защото просто беше много лесна за нея, а не защото е боец и дава всичко от себе си.

# 1 532
Не ми е приятно че Владислав ще напусне формата по такъв начин, но за мен е по-добре Тодор да продължи още някоя седмица и да отпадне както заслужава: от жена и пъзел.
Скрит текст:
Хубавото е, че източника който ни уведоми за решението на Владислав, също така предсказа унизителна загуба на Тодор в близкото бъдеще. Нямам търпение да гледам как ще беснее ако Ваня или Екатерина го пратят вкъщи.

# 1 533
Да, разбирам, че е за изравняване на бройката, ама пак ми изглежда нечестно спрямо рибаря, който ще ходи при жътварите. Той как се определя? Пак с игра и който загуби отива в другия отбор или?

Не е честно, но затова подписват договор, където пише със сигурност, че могат да се променят правилата по всяко едно време. Това със смяната на племената винаги е било в отрицателна посока, но който дава парите, той определя, как ще ги спечелят.

# 1 534
Да, разбирам, че е за изравняване на бройката, ама пак ми изглежда нечестно спрямо рибаря, който ще ходи при жътварите. Той как се определя? Пак с игра и който загуби отива в другия отбор или?

В тази игра често няма:))) Това е пародийно шоу и нищо честно няма в него:)

# 1 535
Слаб сценарии. След всяка загуба на племето е най-добре да има игра за оцеляване на 1 участник, така ще се отсее  най-силния в текущата битка. В противен случай, колкото и да си силен, ако си на елиминация 3-4 пъти (заради тълпата, че ти има зъб), има голяма вероятност да си тръгнеш. За мен лично, Катя е силен индивидуален участник, да голямо мрънкало е, но благодарение на нея Рибарите оцеляха. В момента Йоана я превъзхожда по-много показатели. Йоана и Ваня за мен са най-силните жени. При мъжете Любо е най стабилния в не силови битки.

# 1 536
  • София
Обаче как расте коефициентът на мислене! на Тодор.Докато Вайс изключва и не слуша,Тодор слуша и попива като гъба.Ето вчера се ъпгрейдна с още две думи-приоритет и подражание и ги включи в изречение Simple Smile
Нека си стои и той,и Вайс.Да ги гледаме сега как ще се пекат на бавен огън.
Как умело ни подготвят сценаристчетата.Тошко вижда пипилянка,онази другата е обидена.
Вероятно ще направят женска коалиция да изопнат нервите на братята до краен предел.После с кой иска дуел Тошко-кой-кой-дават кадър с Катя.Тя ще отмъсти за хилядите страдания ,които той е причинил на сестра й.
Кога-Йо каза-още е рано.
На мен пък много ми се гледа сестрински дуел,но за такъв не се загатва засега.
Аз още се питам Откъде преди две седмици извадиха видео на Чудо без брада?

# 1 537
Реално Ники и Лазаринов добре си го откараха като на курорт две седмици, без особен принос в игрите. Ники си навакса с яденето и резиденцията, като компенсация, че в началото играеше на макс и заради слабото си племе не успя да спечели нищо. Вече му е време да си ходи обаче. След него и Лазаринов.
Ако ги гледам като заслужили като играчи кой трябва да стигне топ 8, това са: Ваня, Милен, Боби, Вайс, Йоанна, Тодор, Любо и Джери/Катя. За последната ми е трудно да реша.
Чудото ми е една гола сила, преди това никакъв го нямаше в игрите. Иначе ми е симпатичен. Влади не го броя по обективни причини, иначе мисля че заслужаваше финалните 8. За другите двама писах.

# 1 538
Аз още се питам Откъде преди две седмици извадиха видео на Чудо без брада?
Хаха, и аз се чудя..
Заснето е в наши дни Joy Решили са, че им трябва някаква реплика от Чудомир, повикали са го предния месец и са отишли пред някакви дървета/храсти JoyJoy
Шегата настрана, но монтажите им наистина са трагични.

# 1 539
Сестрински дуел би бил интересен, но не и да е на финал или малко преди него. Най-добре преди обединеното племе или точно като се слеят.
Ники ми е забавен, но е време да си ходи. Лазаринката отдавна трябваше да е аут. Чудомир е готин и спокоен човек, харесва ми, но като играч твърде късно блесна - за мен лично е по-важно цялостното представяне в игрите от самото начало, а не какво правиш в последния месец. Същото важи и за Боби - досега не ми е правил впечатление като силен играч, беше твърде дълго в сянката на Тодор, дори мога да кажа, че ми беше и неприятен. Има си силните моменти, може би заслужава да е във финалната осмица, но да си тръгне по-раничко. Любо го смятах за по-комплексен играч, но не съм видяла нищо wow от него. И все пак - смятам, че ще влезе в топ 8. Тодор и Вайс - имам някакво предположение (което може да е грешно), че един от двамата може да не стигне до обединеното племе.
Най-сигурни за топ 8 са ми Ваня, Милен и Джери.

# 1 540
Иначе смятам, че жътварите се закопаха точно с неговия избор. С нищо не им помогна. Наистина ми се иска някакси Влади да го отстрани. Но трябва да играе за победа, едно е да се номинираш сам, едно е да сдадеш играта на противника.

Права си.Сега се оплакват, че игрите били са силни мъже с повече килограми.Ами да бяха взели Боби.Взеха си табуретка, после реват че другите били тежки;)

Грешката им беше, че взеха първо Ваня /нея нямаше да я вземат в другия отбор/, а не Боби. После Боби вече беше избран от рибарите

# 1 541
хайде Джери /тва врещящо нещо не го дишам/, Майонезата, Лазаринов и Любо да си стягат багажа вече, не им е мястото там. другите някакси мога да ги понеса. след това жиу жижутУ да бЕга от Катя Wink ще е много як кеф!

# 1 542
Този Ники на коментарите все едно чете от Аутокю, и то не особено изразително..

# 1 543
  • ВАРНА
Чете заучени фрази от продуцентите - то е ясно....конкуретното шоу има драма с влюбен женен мъж и друг   мъж  под чехъл и малко отнема от зрителският интерес и "наще"  от игрите се напъват и те изкуствени драми да правят освен със сестрите.

# 1 544
Ох, във ФБ какви ли не щуротии пишат.
1. Боби и Чудо са братя.
2. Катя, Йо и Боби са братя и сестри .

Всичко това не е ли абсурдно ? 🤔

(Чета ви малко със закъснение)
Неее, Йоана е ДЪЩЕРЯ на Катяя 😆

Общи условия

Активация на акаунт