💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 71 761
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 560
Кучето е ТОПА - страшен сладур Heart

# 1 561
# 1 562
  • London
Боби голям симпатяга..... май е в търсене на булка как загатна, че няма кой да му чисти, готви и тн. ГорКИЯ..... хах. Нямаме ли кандидатки да му помогнат?

Боби и надут? Сериозно? Нищо общо.... ААА и с Петър нямат нищо общо. Rolling EyesLaughing

# 1 563
Играта довечера ще е интересна и хубава. Искам Влади да победи, но съм почти сигурна, че ще е Тодор. От всички оригинални Жътвари само Влади ми харесва като личност и играч.
Единственото положително от двете загуби на племето тази седмица е това, че имунитетът на Ваня реално ѝ послужи.

# 1 564
Боби е готин и секси. Не е глупав. И аз му задаох въпрос. Хареса ми как отговори. Дано стигне максимално напред във формата.

# 1 565
Аз пък не го намирам за секси (нито него, нито другите мъже този сезон), но въпрос на вкус Simple Smile И да - май ми идва надут.

# 1 566
  • София
Не бих казала ,че е надут,по-скоро излъчва някакво самодоволство,знам ли.Иначе аз бях първата тук,впечатлена от добрия му изказ,който съчетан с тембъра му,оставя впечатление,че е и възпитано и културно момче.
Ето че Йо му се залепи на него.
От всичко казано е време Чудомир да си махне брадата тези дни и да настъпи един обрат,че да опознаем по-детайлно и другото племе.Жътварите вече са ми като прочетен вестник. Simple Smile

# 1 567
  • Испания
Скрит текст:
Не бих казала ,че е надут,по-скоро излъчва някакво самодоволство,знам ли.Иначе аз бях първата тук,впечатлена от добрия му изказ,който съчетан с тембъра му,оставя впечатление,че е и възпитано и културно момче.
Ето че Йо му се залепи на него.
Скрит текст:
От всичко казано е време Чудомир да си махне брадата тези дни и да настъпи един обрат,че да опознаем по-детайлно и другото племе.Жътварите вече са ми като прочетен вестник. Simple Smile

Това по-скоро би могло да предизвика съчувствие, отколкото да е плюс за Борислав.

Джералдин за екипите: https://scontent-otp1-1.cdninstagram.com/v/t50.12441-16/12443986 … d0f8d009&dl=1

# 1 568
Как пък видяхте, че му се е залепила Йоана.
И аз не съм от фенките му.

# 1 569
Хах, изобщо не мисля, че нарочно им се казва да се провалят с пъзелите по сценарий. Някои хора да излязат малко от филма. Сигурно им казват и кой как да скача и плува. Ама ако е така всички вътре трябва да са топ актьори и каскадьори с 20 годишен стаж. Хайде малко повече реализъм все пак. То така няма смисъл изобщо от формата и от темата и от коментарите. Естествено, че има някакъв сценарий, но и той търпи промени в зависимост от възможностите на самите състезатели. Простичко е.
Защо според теб трябва да има смисъл от темата и коментарите. За да направят това шоу им е платено от телевизията и единствено, което вълнува продукцията е рейтингът, за да има нов сезон догодина. А рейтингът се прави със скандали и "внезапни обрати" - това искат да гледат хората, това получават.
И не е необходимо да им казват как да скачат и плуват - достатъчно е да има "пъзел" накрая - винаги може да Не наредиш един пъзел.

# 1 570
  • Вестерос
От всички мъже на мен Боби най ми харесва.

# 1 571
Не съм гледала миналия сезон и затова да попитам какво означава "кутията на Пандора". В смисъл какво е значението и последствията в играта, а не по принцип. 😁

# 1 572
  • София
Кутията на Пандора е израз на безсилието на сценаристите да им се получат нещата.Конкретно-спечелилите битка за територия да отидат на реката,спечелилите номинация да бъдат пленявани,да ходят на дуели и прочие.
Тази година  са се подготвили и директно са вкарали две сестри ,да им помагат отвътре.

# 1 573
За Боби - аз също го хресвам. Има визия, хубав изказ, спокоен и не се напрапва с присъствие навсякъде.
P.S Ама е много  млад за мен, язък Simple Smile

# 1 574
Все повече се убеждавам че ВСИЧКО е режисирано. На участниците е оставено само КАК да го кажат.  И гласуванията и диалозите и монолозите и игрите.
- Гласуването за Влади беше ярък пример, предното също. И много други.
- Ако си решил да пускаш момчета срещу техните момичета, логично е да пуснеш най-слабия срещу момиче, не Табуретката.
- В една предишна игра, не помня вече коя, единия отбор си "крояха стратегия" -  Ако те пуснат играч "А", ние пускаме "Б".  Не помня кои бяха А и Б, но много ясно помня, защото се шокирах какво стана тогава.  При поредното питане към тоя същия отбор те казаха - излиза "Б".  При което другия отбор пусна "А"
В това няма никаква логика - Ако на едните им е изгодно да пуснат Б срещу А, на другите би трябвало да не им е изгодно точно същото. По скоро от продукцията са разпределили кой срещу кого ще излиза без значение кой отбор вкарва първия играч, кой втория.   

Общи условия

Активация на акаунт