Той иска ли нещо с мен или не ? Имам чувството че той се подиграва с чувствата ми

• 4 946
  • 86
  •   1
Отговори
# 60
Истината от него няма да научиш. Може и да не се подиграва съзнателно, но това, че те занимава с чатовете и ти препраща снимки, предназначени само за него, не говори за читав човек.
  Пак се чудя - какво му хареса? Умее ли да ти казва приятни неща и да се чувстваш единствена с него?
  Би могла ти да го използваш и да си вдигнеш самочувствието. Не му се връзвай на всички писаници. Подлагай на съмнение всичко, което ти казва и показва. Например: "Тя казва, че секса е страхотен." Ти отговаряш: Ма, тя толкова ли е опитна или само с теб е спала? Каква база за сравнение има? Сигурно се задоволява с малко.
  Ако ти каже: "Харесват ме." Ти: Като няма с какво друго да ги впечатлиш... или Ми, ти две думи на кръст не можеш да вържеш.
Не не умее да ми казва хубави неща просто защото на живо е пълно дръвце с думите. Иначе има желание да ми се доказва . Повярвайте ми аз подлагам всяка негова дума на съмнение не си мислете че му вярвам. На думи не вярвам единственото нещо за което му вярвам е това как ме гледа като сме заедно .
И как те гледа, мислиш? Като лесна и наивна плячка за плоските му методи.
Явно това ти стига да блееш като агънце.
Преспивай с него и да се свършва тая мъка. След като за друго не става и само с тоя ми ти поглед те омагьосва...

# 61
Ако е вярно, това което споделяш за родителите си, поредният "успешен родител". Свръхконтрол, мачкане на детето, заплахи. После какво стана? Аз не го учих така детето. АМа баш сами са те зафижнали там дето си.

Какво му харесва? Нищо. Дава ѝ усещане за свобода, че е голямо момиче (харесвана като жена) и че е победила контрола на мама. Някакъв вид инфантилно бунтарство.

Не ми се вярва да си отличничка с този изказ, правопис, начин на мислене. Може да си зубрачка или пък критериите в училището ви да са много занижени.

Критериите са високи в моето училище не не съм зубрачка и да отличник съм но това няма значение. А относно родителите да това което ви споделих е вярно свръхконтрол и мачкане което продължи 1 година . Опитват се да го правят отново но аз вече не им позволявам .

# 62
Е, как 1 година само? Какво стана, за да ти вдигнат мерника? Май не  ни казваш всичко, а каквото ти изнася. Simple Smile Викаш 1 година терор и преди и след това всичко точно. Щом твърдиш, че е само за година, значи нещо си сгафила – или си бягала системно от училище, или си се замесила с наркотици или разни лоши компании. Бе всичко излиза наяве, да знаеш.

# 63
Е, как 1 година само? Какво стана, за да ти вдигнат мерника? Май не  ни казваш всичко, а каквото ти изнася. Simple Smile Викаш 1 година терор и преди и след това всичко точно. Щом твърдиш, че е само за година, значи нещо си сгафила – или си бягала системно от училище, или си се замесила с наркотици или разни лоши компании. Бе всичко излиза наяве, да знаеш.
Никога не съм бягала от училище взимала съм стипендия а за лоши компании и дрога не може и дума да става. Преди това отново ме контролираха но пикът беше във въпросната година като те се самозабравиха .

# 64
  • Шотландия
Истината е, че е боклук,  защото не се държи добре с теб,  манипулира те и те разиграва. Истината няма да ти я каже, защото няма такъв човек,  който да каже "аз съм боклук и те разигравам". Въпросът е, щом не очакваш да те обича, защо си губиш времето с един боклук? Не е продуктивно да се оправдаваш с вашите - щом си осъзнала какво се е случило,  можеш да вървиш напред, вместо да се самосъжаляваш.

# 65
Никога не съм бягала от училище взимала съм стипендия а за лоши компании и дрога не може и дума да става. Преди това отново ме контролираха но пикът беше във въпросната година като те се самозабравиха .

неща от сорта като не може да излизаш знаеш ли кви хора има и това през деня  става въпрос за такъв тип обсебващи родители токсични

# 66
Ок, приемаме, че си добро момиче и наивна. Тогава си представи, че всички потребителки тук са ти един вид виртуални майки. Харесай си някоя и просто последвай съвета ѝ. То всички така или иначе ти казваме едно и също. За отличничка бавно схващаш. Smile

# 67
Истината е, че е боклук,  защото не се държи добре с теб,  манипулира те и те разиграва. Истината няма да ти я каже, защото няма такъв човек,  който да каже "аз съм боклук и те разигравам". Въпросът е, щом не очакваш да те обича, защо си губиш времето с един боклук? Не е продуктивно да се оправдаваш с вашите - щом си осъзнала какво се е случило,  можеш да вървиш напред, вместо да се самосъжаляваш.
Аз искам и очаквам разбира се да ме обича но с него се познаваме от едва 3 месеца прекалено рано е да говорим за обич. Но не е прекалено рано да се види какъв човек е . То вече се видя де ама все още се убеждавам в разни неща

# 68
  • France
Хм, с лекота наричаш родителите си токсични и обсебващи, но се хващаш на всички въдички на въпросния младеж. Интересен когнитивен дисонанс ThinkingSki

# 69
Хм, странни родители имаш.
Уж те предпазват, а харесали кандидат- зетя, без да го познават.

# 70
Колкото и още мнения да искаш, никой няма да ти каже това, което явно искаш.

# 71
Ако за 3 месеца не се е влюбил в теб, никога няма да се влюби.

# 72
Хм, странни родители имаш.
Уж те предпазват, а харесали кандидат- зетя, без да го познават.

Никой не е казал че са го харесали просто знаят за него и толкова.

# 73
Сериозно ли родителите ти нямат нищо против непълнолетната им дъщеря да се занимава с 24 годишен мъж?

Наистина вземи наблегни на учението и правописа, по-добър старт ще ти даде в живота отколкото чатовете и драмите с мъже, които гледат да те прекарат.

Пише се "ругал", а не "рогал". Отличничка, друг път!

# 74
Ок, приемаме, че си добро момиче и наивна. Тогава си представи, че всички потребителки тук са ти един вид виртуални майки. Харесай си някоя и просто последвай съвета ѝ. То всички така или иначе ти казваме едно и също. За отличничка бавно схващаш. Smile

Научните знания са ми като за отличен житейските като за слаб 2 нека не бъркаме тези две неща. Аз разбирам всяка една от вас какво ми казва но искам и още коментари по темата. Всяка една гледна точка за мен е важна

Колко гледни точки мислиш че има? 😂
2+2 колко е?
Ама давай, напиши дисертация на поведението му. После ще ти връчим тиквен медал.

Общи условия

Активация на акаунт