Забременели след ин витро - тема 48

• 58 004
  • 765
  •   1
Отговори
# 495
Аз също приемах Прегнако по време на бременността и бях доволна. Общият белтък влезна в норма. Само докато си улуча вкуса... То си е индивидуално, но най ми допадаше ягодата и ванилията. Първия път си поръчах някакво с вкус на кафе...едва го преглъщах Stuck Out Tongue Winking Eye

# 496
Влизам да се отчета след втория преглед - чухме две сърчица и малките точици вече се виждат на ехограф. За момента се чувствам добре и се надявам да продължавам така и до следващия преглед в края на месеца Relaxed

# 497
Влизам да се отчета след втория преглед - чухме две сърчица и малките точици вече се виждат на ехограф. За момента се чувствам добре и се надявам да продължавам така и до следващия преглед в края на месеца Relaxed
Браво това е най-прекрасното нещо за всяка една от нас
Дай Боже всеки изпита това чувство

# 498
  • до най-прекрасния мъж
Бъди благословена да износиш и родиш мъничките слънца, които носиш. Няма нищо по-хубаво от двойната радост, особено като е изстрадана и дълго чакана.

# 499
Здравейте, някой приема ли или приемал ли е витамин Д през първото тримесичие поради много занижени стойности?

# 500
Да, аз си пия витамин Д още преди пункцията, и АГ и репродуктивния знаят за приема и нямаха против.

# 501
Здравейте, някой приема ли или приемал ли е витамин Д през първото тримесичие поради много занижени стойности?

Аз го започнах също доста рано. 😊

# 502
  • София/Севлиево
Аз също вземам,че преди бях с лек недостиг,а и зимата бързо пада от липсата на слънце.Това и мета фолиева са единствените витамини,които докторът ми разрешава.

# 503
Аз вземах Prenatal, магнезий и мета-фолиева от самото начало. След раждането също ги продължих плюс желязо.

# 504
Здравейте, момичета.
Има страшно много теми и страшно много разпръсната информация във форума и не успявам да намеря това, което ми трябва. Честно казано, изгубих се! Sad
Много бих била благодарна, ако някой приложи линк, в който се съдържат имена на лекарите, от които сте доволни след хормонална стимулация и инвитро. Главното на този етап, което ме интересува е наистина добър специалист, който да направи хормалнатата стимулация.
Благодаря ви от сърце и успех на всички! Simple Smile

# 505
Здравейте, момичета.
Има страшно много теми и страшно много разпръсната информация във форума и не успявам да намеря това, което ми трябва. Честно казано, изгубих се! Sad
Много бих била благодарна, ако някой приложи линк, в който се съдържат имена на лекарите, от които сте доволни след хормонална стимулация и инвитро. Главното на този етап, което ме интересува е наистина добър специалист, който да направи хормалнатата стимулация.
И как точно очакваш да има такава информация, като логично всеки ще е доволен там, където е успял.

# 506
Здравейте, момичета.
Има страшно много теми и страшно много разпръсната информация във форума и не успявам да намеря това, което ми трябва.
Много бих благодарна, ако някой приложи линк, в който се съдържат имена на лекарите, от които сте доволни след хормонална стимулация и инвитро. Главното на този етап, което ме интересува е наистина добър специалист, който да направи хормалнатата стимулация.

Ангел Ставрев АГ Селена Пловдив
Всеки има различни мнения но при мен Ф не бяха достатъчно развити и се наложи да продължи с 4дни повече стимулация но търсеше качество а не количество
А ние бяхме с изключително лош МФ
И резултатите са двуплодна успешна в 10с

# 507
Здравейте, момичета.
И как точно очакваш да има такава информация, като логично всеки ще е доволен там, където е успял.
И това е така, знам го. Но има специалисти, с повече успешни бременности, от други, нали така? Което ги прави добри специалисти. Това търся.

# 508
Здравейте, момичета.
И това е така, знам го. Но има специалисти, с повече успешни бременности, от други, нали така? Което ги прави добри специалисти. Това търся.

Това пак е много относително. Положителният тест не означава успешна бременност до края. А общо взето това е статистиката,която може да откриеш.
И както казаха преди мен всеки си е доволен от доктора,при който е успял. 😊

# 509

Което пък не означава, че така нареченият специалист, точно на теб ще помогне.
Примерно споменатият по-горе и да е последният възможен, пак не бих го избрала.
Предишният доктор, при когото бях, ако питаш приятелката ми е най-добрият, защото й сбъдна мечтата, ама за мен не е, защото прилага един и същ протокол ,няма достатъчно добра техника, а и успехи при леки случаи и успехи при сериозни проблеми не е едно и също.

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 10:12 от iren11

Общи условия

Активация на акаунт