Забременели след ин витро - тема 48

• 57 954
  • 765
  •   1
Отговори
# 645
Понякога и от Утрогестана става тъй.Аз пък почнах да повръщам.Много ми е странно,все се надявах , че ще ми се размине,но вече два пъти се случи...Чакам си с нетърпение резултата от пренатеста (правих Вижън ,втория пакет) и следващия преглед на 13.04.
Ели, взимаш ли нещо за повръщането, че и аз съм с този проблем. За един час четири пъти!

Единственото, което на мен ми помагаше в тези дни, за да не се гръмна и да намеря смисъл в живота, беше чаша кока кола и солети . 🤨
Успех ❤

# 646
Ели честито!

# 647
За гаденето аз взимах таблетки за смучене-Емил. Имаше облекчение, но ефектът беше временен.

# 648
Не,Марви.Аз инцидентно повръщам.
Ще си имаме момченце Simple Smile

Ели, ще споделиш ли резултатите от неинвазивния тест, вярвам, че всичко е наред Simple Smile!
Честито момченце, това ли очакваше или нямаше нагласа?

# 649
Момичета, при тези от вас, които правиха ЕРА тест и показа изместване на прозореца, правихте ли  второ изследване и ако да, то пак ли се плаща като отделен   тест? Как изглеждат резултатите от един тест и пише ли нещо друго освен рецептивна/ нерецептивна?

# 650
  • София/Севлиево
Бебка,на резултатите пише negative за всички изследвани синдроми и микроделеции.
Аз се надявах на момиченце,но пък важното е,че е здраво и силно бебче,че от + теста все имах някакви препятствия.Сега остава гаденето да отмине и да мога да се отпусна и порадвам на бременността си.
Мексикана,аз имам два Ера,но в различни години и без изместване на прозореца...

# 651
  • Пловдив
Бебка,на резултатите пише negative за всички изследвани синдроми и микроделеции.
Аз се надявах на момиченце,но пък важното е,че е здраво и силно бебче,че от + теста все имах някакви препятствия.Сега остава гаденето да отмине и да мога да се отпусна и порадвам на бременността си.
Мексикана,аз имам два Ера,но в различни години и без изместване на прозореца...
Честита мъжка рожба !
Нали знаеш , в повечето случаи не се случва това , което искаме Simple Smile
 В коя седмица си  ?

# 652
  • София/Севлиево
Благодаря.По ПРМ утре влизам в 12-та,бебето отговаря на 13+

# 653
Така е...не става това, което искаме😁 Елислава, честито за синичките новини и лекичко да ти е до край. След моят пренатален тест и днешния преглед доки предполага, че ние ще сме с две момиченца 🤣💖💖
След всички трудности до сега въпреки цялата розова новина...направо не мога да си намеря място от щастие...успех момичета🍀🍀🍀

# 654
  • до най-прекрасния мъж
The Sunny, честити ти двойни розови гащи. Лека бременност до двоен пухкав финал Simple Smile

# 655
Съни, честито! !!!Взимам си розово, много искам момиченце, но каквото дойде, само да е живо и здраво!

# 656
Аз нямах никакво предпочитание, толкова бях доволна и благодарна!Бях сигурна,че е момче,но на пренатест се появи инфо девойка,хехе.

# 657
  • София/Севлиево
То и аз още от + тест бях сигурна,че е момче,ама нали си имам едно и така исках момиче.У дома единствените жени сме аз и свеки,даже кучето ни е момче...Сега съм щастлива,знам как се гледа момче и поне ще ми е лесно.Даже име си има(не е окончателно,но вероятно ще е Росен-на свекървата,тя е Румяна,ама Румен не ми харесва чак толкова,а и май няма имен ден,пък аз искам да има)...

# 658
Здравейте, момичета. В 7-ма г.с. съм, в понеделник видяхме две ембриончета със сърдечна дейност. В сряда вечерта получих много бледо розово зацапване. Докторът каза да пия утрогестана, добави дуфастон, калций и витамин с. Отделно пия естрофем, натаспин, но шпа. Зацапването продължи до вчера, днес вече няма. Но съм ужасно замаяна, вероятно от коктейла лекарства. Докторът не каза нищо за лежане, но с този световъртеж и без това не ми се става, а и ме е страх. Според вас необходимо ли е да лежа и има ли шанс замайването да отшуми скоро? Simple Smile

# 659
Здравейте, момичета. В 7-ма г.с. съм, в понеделник видяхме две ембриончета със сърдечна дейност. В сряда вечерта получих много бледо розово зацапване. Докторът каза да пия утрогестана, добави дуфастон, калций и витамин с. Отделно пия естрофем, натаспин, но шпа. Зацапването продължи до вчера, днес вече няма. Но съм ужасно замаяна, вероятно от коктейла лекарства. Докторът не каза нищо за лежане, но с този световъртеж и без това не ми се става, а и ме е страх. Според вас необходимо ли е да лежа и има ли шанс замайването да отшуми скоро? Simple Smile

Утрогестанът сам по себе си е достатъчен за световъртежа. На мен ми действа по същия начин, когато го пия. Предполагам, че в комбинация с останалите лекарства има дори по-голяма вероятност от подобни странични ефекти.

Общи условия

Активация на акаунт