Забременели след ин витро - тема 48

• 57 924
  • 765
  •   1
Отговори
# 675
  • София/Севлиево
Някъде около 7-8-ма...

# 676
Аз ползвам Климара през 5 дни и Естрофем. Док каза само да намаля лепенките на 1, а естрофема на 2х1,но не и да го спра, а съм в началото на 9г.с. Скоро не се очертава да отида на преглед при него.

# 677
Бях до 8г с на 2табл, няколко дни пих по 1 и го спрях.

# 678
Момичета помагайте, в 10+6 гест. седмица съм след ИнВитро и имам някакви резки болки ниско долу. Доста е късно и затова си взех ношпа, но много се стресирах. Според вас дали е нормално? Засега лекарката ми е казвала, че всичко върви добре. На фраксипарин и циклогест съм като медикаменти, ако има значение. Последно преди седмица бях при лекарката и сега чак в понеделник, но до тогава ще се побъркам. Нямам кръв или нещо подобно. Възможно ли да е някакво  разстягане на матката? Въпроса е, че не го усещам, както преди цикъл, защото това вече го четох, че е нормално, ами някакво рязко ниско долу като контракзии ли не знам, поне 10на пъти. Дега след ношпато май намалява, но ще видим. Пишете вие имате ли подобни неразположения и какво друго мога да направя, за да не ме боли?

# 679
Аз имах подобно неразположение към 13 г.с., пих ношпа и лежах доста. Болките бяха много ниско,  кратки и резки все едно си ял нещо развалено. Мина ми почти веднага след приема на хапчето и не съм търсила лекар, защото и при мен беше по нощите. Случи ми се две вечери в рамките на 4 дни, след това не съм имала проблеми.

# 680
Аз снощи бях на преглед поради същата причина - в 16 г.с. с тъпи болки ниско долу и малко приличаха като преди цикъл.
Всичко е наред и се извиних на докторката от спешното, че съм дошла без причина - каза ми, че болка без причина няма (в моя случай имам късмет да е само разтягане на матката и ми назначи нош па и магнерот) и винаги трябва да се постъпва така...отива се на преглед. Моят съвет е, ако имаш възможност, отиди на преглед при първа възможност...дори и само за твое успокоение🍀

# 681
Благодаря момичета, ще отида наистина и се надявам да е от разтягането. Днес имах още 1-2 такива болки след разходка. Ще пиша пак.

# 682
Доста често срещано е и в от разтягането на матката и връзките. Не се стресирай, имаш още колко месеца и не може за всяко нещо да подскачаш.

# 683
Доста често срещано е и в от разтягането на матката и връзките. Не се стресирай, имаш още колко месеца и не може за всяко нещо да подскачаш.

Благодаря ти! Да така е още много път има. Просто след един аборт и направо настръхвам. Надявам се с пухкав финал да приключим тази бременност. Успех на всички! 🥰🥰🥰

# 684
Момичета мина прегледа и всичко е наред 🙂🙂🙂. Болките са от разтягането на матката, която вече даже е в друго форма и вече съм спокойна. Лека бременност на всички мамита 🥰🥰🥰

# 685
Браво, спокойна бременност ❤

# 686
  • до най-прекрасния мъж
Аз осъмнах в болницата. Снощи получих остри бодежи в матката, последва кафеникаво зацапване, което премина в розово през нощта.
Добрата новина е, че всичко е наред и имаме сърчице, което тупти Blush. А зацапването спря. Постресна ме малката шушулка, дано всичко е наред занапред, че ми изкара акъла.

# 687
Аз осъмнах в болницата. Снощи получих остри бодежи в матката, последва кафеникаво зацапване, което премина в розово през нощта.
Добрата новина е, че всичко е наред и имаме сърчице, което тупти Blush. А зацапването спря. Постресна ме малката шушулка, дано всичко е наред занапред, че ми изкара акъла.

Стискам палци 🤞
Имаше ли фракси/клексан след трансфера, и ако да - сега при това зацапване спряха ли ти го?

# 688
По-скоро би трябвало да са й спрял аспирина, а, ако има мутации, да оставят НМХ.

# 689
Здравейте, момичета!
Имам малък проблем с хемоглобина и хематокрита - ниски са. Някоя от вас имала ли е това и как го регулирала? Някакви храни за повишаването му или безвредни добавки?

Общи условия

Активация на акаунт