🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 748
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 125
  • Варна
Залагам на женски дуел, но не знам коя би избрала Милена.
Даяна, защото Надка ще вземе имунитет.

# 1 126
Аз съм 99% убедена, че ще е мъжки дуела. Все пак мижитурката Калоян трябва да избира а той не пропусна няколко пъти да каже, че не харесва Стоян. Така че ще е добрият Стоян

# 1 127
  • Вестерос
И Стоян ще дръпне Кустев, заради повече гадории днес.

# 1 128
Изгледах епизода много трудно, с паузи, вино и въздишки.
Харесвам/х Калоян. Кустев ми е  безразличен, бих посетила ресторанта му, за да видя как готви, интересно ми е.
Към Стоян провиха нещо, което аз забелязвам в обществото през последните може би 10 години. Хората, които не говоря много и не мрънкат, се смятат за слаби или недостатъчно активни. Замислете се за ситуациите на работното си място. Винаги има 1 човек, който работи супер много, тихо, без да се оплаква, но има и друг, който все казва колко е натоварен, а се прикрива и работи по-малко от първия. Проблемът е, че в наше време сме шумни, емоционални, сприхави. Боби и Стоян имат друг тип поведение. Може би и двамата са комплексирани, но са и добри хора. Днес беше много грозно всичко. Казаха се много долни неща. Съжалявам Стоян и ако бях във Фермата, щях да отида и да му се извиня. Дори да съм казала нещо лошо за него.

Даянчето искаше да пристрасти Петър, хубаво се разтегнаха заедно Simple Smile И нея я разбирам, явно се храни с внимание.

Милена истинска ли беше, когато плачеше за Стоян?!

# 1 129
Аз съм объркана, не мога да предположа дали ще е мъжки или женски, но според мен частта от онова изречение на Калоян  ,,аз не съм човек, който дава втори шансове" Има продължение, а именно  ,, но на теб ще дам, защото ни показа и друга страна ". Но това си е моя теория!

# 1 130
Нещо май не чухме тази вечер как Кустев редеше "групата на Шаро"...Затова пък бяха извадили всички обиди, изречени по адрес  на Стоян. Много долно и прозрачно.

# 1 131
Залагам на женски дуел, но не знам коя би избрала Милена.
Даяна, защото Надка ще вземе имунитет.

Ако предположим че ще има женски дуел съм сигурна че Надя ще направи така че Мария да вземе имунитет, тя Надя отдавна иска дуел с Милена.

# 1 132
Според мен ще е Стоян , защото си каза, че не го харесва и иска да стои зад думите си.

# 1 133
Ще коментирам промото в скрит текст.
Скрит текст:
Надявам се да е подвеждащо и това с вторите шансове всъщност да означава, че Калоян  Ще ѝ даде на Милена втори шанс, няма да я праща пак на дуел. Но пък той е толкова тъп, че не знам, "теснолинеен" - по Кустев Joy

Нещо май не чухме тази вечер как Кустев редеше "групата на Шаро"...Затова пък бяха извадили всички обиди, изречени по адрес  на Стоян. Много долно и прозрачно.

"Групата на Шаро" не се обижда, ласкае се от такива работи, не видЕ ли. Satisfied
Пък и Калчо си каза, че само от (на) Пешко би го заболяло. Joy

# 1 134
  • Тра-ла-ла
НЕ!!! Тя винаги прихваща текущия аутсайдер, човекът със свален град, участникът който е страна по някакво голямо спречкване. Когато се върна във Фермата, ако си спомням правилно, се лепна на Поли. Тогава се вихреше историята с ножа.

# 1 135
Ама Калоян може пък, за да се покаже колко е великодушен пред Стоян, да не прави мъжки дуел. И тогава ще има чао, чао, Дая...

Иначе и аз чакам да видя как Надка нарочно няма да вземе имунитет, че да иде на дуел. А дано, ама надали.

# 1 136
Миналата година по същото време продукцията тикаше Веселка към финала, че накрая и помогнаха и да спечели- тогава бях много разочарована и си обещах този сезон да го пропусна . Защо не го направих- не знам, сега съжалявам, че пак милите продуценти ни пробутват помия уж инспирирана от отношенията между участниците . Това е позорно зрелище и обида за интелигентността на зрителите на този иначе хубав формат .

# 1 137
  • Другата България
Нещо май не чухме тази вечер как Кустев редеше "групата на Шаро"...Затова пък бяха извадили всички обиди, изречени по адрес  на Стоян. Много долно и прозрачно.
Точно това идвах да пиша
Мислите ми прочете.
Като се сетя Кустев какви ги редеше за "сезонът е наш", как ги нареждаше пред камерата, и нищо от това не излъчиха, за сметка на всичката помия, излята върху Стоян.
Толкова долно и брутално манипулативно, толкова търсен ефект предвид характера на Стоян, че още имам горчив вкус в устата.
Показаното беше показно как НЕ трябва да  се прави, когато става въпрос за живи хора. Не знам чие падение е по-голямо - на Кустев, Даяна или Калоян, или на двамата лилипути.
Всъщност ми е все едно.
Надали в обкръжението си някога ще имам такива хора.

От всички там най-голям мъж наистина е . ...Мара.

# 1 138
Във връзка с промото утро ами Йордан си е патологичен...

# 1 139
Нинче, а'а, нАдай се Нада нарочно да не вземе имунитет. Joy
Но пък този дуел го чЕкам отдавна, де, и пак съм си за Надка, разбира се.

НЕ!!! Тя винаги прихваща текущия аутсайдер, човекът със свален град, участникът който е страна по някакво голямо спречкване. Когато се върна във Фермата, ако си спомням правилно, се лепна на Поли. Тогава се вихреше историята с ножа.

Точно! И аз останах със същото усещане.

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 23:49 от Смиляна

Общи условия

Активация на акаунт