🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 356
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 2 220
Ах, мога само доволно да въздъхна - Има справедливост!!!
В началото Кустев много ми хареса и ми се струваше интересен играч, които ще се разгърне, а се оказа чисто разочарование. Добрата му физическа форма  е просто една куха външна обвивка, редовните му тренировки не доведоха до никаква издръжливост, а нивото му бе по-ниско от кухнята в някакъв стол. Ей, гледаш го мъж, симпатичен,  пък клюкарка и интригант, то в очите му се чете тарикатлък. И никой от тези участици не му е приятел, няма и да бъде, много студен човек и пресметлив.
А, поведението на другите бе толкова грозно, ще кажеш, че Стоян е някакъв злодей, тиранин, бил ги е, обиждал ги е, един поздрав не им се откъсна от кофти душиците. Пък той  е просто скромен, обикновен селски човек, толкова болно ми стана заради обидите, които чу по свой адрес. Явно някои не надживяват гимназията и си остават на същото ниво.
Както и да е...
Не е в топ физическа форма, едва ли ще победи другиго, освен чичо Митко, но съм доволна, че се представи достойно и ще се запомни, че се събра след натиска, който беше оказан върху него. Браво и на Милена за силната подкрепа.
Най-обичам битки срещу мнозинството, тогава победата е най-сладка.

А, добър вечер Grinning Не съм се записвала в темата, защото гледам Игрите като шоу фаворит в този телевизионен сезон, но след такъв двубой не се въздържах.

# 2 221
Лееко ми се стори натегаческо, Стоян да казва на Кустев " Ти си най - добрия"! Незнайно защо го стори! Я, му ... м....а!
От емоцията от победата е, предполагам.

# 2 222
Аз го чета.
И не смятам, че някой е в позиция да диктува на друг освен какво, и КОЛКО да пише.
Увличате се и прекалявате, някои .
Никой не задължава никого да пише и да чете тук.
Аз самата не чета всичко.
Игнор му се казва, и скролване.

Дам, заради това не се е прочело условието за спойлери. Може би защото е написано сред още 1000 изречения. Затова се игнорва и после като някой не е разбрал и се почва - ама ти не прочете ли еди си кой пост, че спойлери еди как се слагат.

# 2 223
Честито на Стоян! Ще му е трудно, както му каза и Кустев Wink
После ще ви изчета и лайкна Smiley
Но! Защо чак тази вечер научихме, че Стоян е инженер, тренирал киокушин, фехтовка и вдигане на тежести? Той ли е скромен и си мълчи, наистина ли никой не го предразположи да сподели нещо повече от подигравките с тъщата...

И за втори път се убеждавам, че е по-добре едно Милена за подкрепа, отколкото "банда" клюкари на моя страна.
Не си гледала и чела внимателно.
За фехтовката сподели с Милена, а по назад някой беше дал статия за инженерните му постижения.
Милена беше тази, която го извади от отчаянието като му даде писмата.
Браво и на Милена!

# 2 224
  • София
Победеният и почти всички фермери, наблюдаващи отгоре, доказаха, че са крайно елементарни. Мнозинството участници са като представители на т. нар. bullies-хулигани, тормозещи по-слабите. Много са недостойни. Не можаха дори да поздравят Стоян за страхотното му представяна на арената.
Милена и Стоян се превърнаха в маргинални образи и злобата и липсата на достойнство в останалите ме карат да им симпатизирам.

Точно! Но наивно съм си мислила, че булинг-а остава в ученическата възраст и не се практикува от възрастни смислени хора. За това съм адски разочарована от всички вътре.

# 2 225
  • София
Относно разпределението на точките.
Кустев каза, че вече е взел решение (а до тук от него във формата сме видели, че той държи най-много на собственото си мнение), но просто отива да свери часовника с Надя и Калоян.
Така, кога и къде е показано, че е променил нещо заради тяхно влияние върху точките? Това че в края Кустев се ядосваше на избора си е изцяло негова вина, всъщност даже не е виновен, защото като е свирен мача е лесно да се приказва.
Първо, Кустев загуби третата и четвъртата битка, а те са много важни. Загуби и алманаха. От 5 игри, 3 бяха за Стоян. Чисто математически вероятността да наредиш двете печеливши за теб битки е малък.
Второ, Единствения шанс на Кустев за крайната победа бе ако сеченето на ритловиците бяха за 3 или 4 точки. Само при този вариант и с 5 точки за подвижната платформа щеше да спечели. Няма друг печеливш за него изход.
Трето, Точно тази битка да вземе със сеченето бе най-малко очаквано от всички дуели и много правилно сам се е преценил или са го преценили приятелите му (няма как да знаем, защото нищо не ни е показано), защото на пръв поглед Стоян е по-здрав от него и е цепил много повече, има по-добра техника тоже.
И последно видяхме, че в играта с имунитет именно с цепенето бе зле Кустев и издъхна. Да, бяха им закачени тежести, но всеки имаше тежест и бе еднакво за всеки. Да напомня, че реално Стоян загуби битката най-вече заради ината си да чупи с ръце талпите.
Още когато теглиха жребия и изтеглиха сечене на дърва аз веднага си казах за себе си, 1 или 2 точки на тази битка. 90% от вас биха му дали същия съвет.
Но не, трябва да се очернят за пореден път Надя и Калоян. Ама не минава това при дяволчето. Wink

Та така, вятърни мелници. Не Надя и Калоян са му виновни, просто Стоян бе една идея по-добър или една идея по-малко слаб чисто комплексно. Simple Smile

# 2 226
Кустев ще избере Мария, 100 %.
Реално избора ще е между Мария и Стоян. Като се има предвид, че никой не го поздрави, Мария ще стане фермер.
Вице сигурно Надя. И дуела ще е женски със сигурност по стратегията на Надя.
Май Цар Калоян и Петър Велики ще предадат трона ...

# 2 227
  • София
Не знам дали сте го обсъждали, ама каква беше логиката да се играе битката за 2 точки при резултат 5:0?
Иначе много се радвам за Стоян, ама много хиени има още...

# 2 228
  • Варна/Амстердам
Дяволо, стига с тая Надя, бе! 😅
Да не ти плаща комисионна за защитата? 😂

Шегувам се. Всеки има право да подкрепя, когото си иска. 🙂😄

# 2 229
  • София
И друго - май никой не познаваше Стоян, че е спортувал, че е инженер. Реално зад пълнотата му и детското добродушие са се крили способности. Ама то защо трябва да го опознаяt, по-лесно е да му се подиграват. Той не е алфа-мъжкар. (Не че и Калоян е, ама нали обича да философства, пък и гвардеец.). Но май и от продукцията не му отделиха много време. 

Ох, бясна съм на тъпата му агитка.

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 22:46 от catty m

# 2 230
  • Другата България
Скрит текст:
Относно разпределението на точките.
Кустев каза, че вече е взел решение (а до тук от него във формата сме видели, че той държи най-много на собственото си мнение), но просто отива да свери часовника с Надя и Калоян.
Така, кога и къде е показано, че е променил нещо заради тяхно влияние върху точките? Това че в края Кустев се ядосваше на избора си е изцяло негова вина, всъщност даже не е виновен, защото като е свирен мача е лесно да се приказва.
Първо, Кустев загуби третата и четвъртата битка, а те са много важни. Загуби и алманаха. От 5 игри, 3 бяха за Стоян. Чисто математически вероятността да наредиш двете печеливши за теб битки е малък.
Второ, Единствения шанс на Кустев за крайната победа бе ако сеченето на ритловиците бяха за 3 или 4 точки. Само при този вариант и с 5 точки за подвижната платформа щеше да спечели. Няма друг печеливш за него изход.
Трето, Точно тази битка да вземе със сеченето бе най-малко очаквано от всички дуели и много правилно сам се е преценил или са го преценили приятелите му (няма как да знаем, защото нищо не ни е показано), защото на пръв поглед Стоян е по-здрав от него и е цепил много повече, има по-добра техника тоже.
Скрит текст:
И последно видяхме, че в играта с имунитет именно с цепенето бе зле Кустев и издъхна. Да, бяха им закачени тежести, но всеки имаше тежест и бе еднакво за всеки. Да напомня, че реално Стоян загуби битката най-вече заради ината си да чупи с ръце талпите.
Още когато теглиха жребия и изтеглиха сечене на дърва аз веднага си казах за себе си, 1 или 2 точки на тази битка. 90% от вас биха му дали същия съвет.
Но не, трябва да се очернят за пореден път Надя и Калоян. Ама не минава това при дяволчето. Wink

Та така, вятърни мелници. Не Надя и Калоян са му виновни, просто Стоян бе една идея по-добър или една идея по-малко слаб чисто комплексно. Simple Smile
Дали не ни е показано?
Я да видим.
Вървят тримата към люлката - Кустев с листа с битките и точките в ръка, с него вървят Надка и Калоян. Кустевв умишлено ги поведе към люлката, за да обсъждат именно това.
Сядат тримата на пейката да обсъждат именно тях - битките и точките, дори Надка/Калоян накара Кустев да седне по средата.
Или не си гледал и коментираш, или си гледал и пропуснал, или си видял, но нарочно говориш глупости.

# 2 231
  • при късмета
При подредбата на битките, наистина на Кустев думите бяха "Аз съм ги наредил, но и вас да питам"
Не съм догледала още, но така или иначе знаех предварително изхода. Т.е. до излагацията на агитката не съм стигнала, при мен още цепят ритловици

# 2 232
Е, и аз мисля, че Кустев сам си е виновен за загубата, а не тези, които са го съветвали, той като няма акъл и ги слуша... Trollface Те накрая гледаха като ударени с мокър парцал, горкинките.
Стоян беше по-добър, няма какво да се лъжем. И за битката със сеченето много ме беше яд на Стоян, че си губѝ времето да троши ритловиците с ръце. И замахът му беше по-добър, и техниката, и повече въздух имаше от "великия спортист" Кустев.

# 2 233
  • Велико Търново
Ох... много ми стана тегаво изведнъж.
Кой ще сготви на Петър за хасиендата, кой?! JoyJoyJoy

# 2 234
Мериш - режеш - ковеш.
Три неща има да запомни този готвач.
Как готви изобщо рецепти с повече от 3 продукта?

GrinningGrinningLaughing

Общи условия

Активация на акаунт