🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 556
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 105
Дайчето май е сама в момента. В смисъл няма сериозен приятел, след Никилиев.

# 106
Дали е сама или не, не знам. Но е факт, че Даяна обича да се намества между двама души, които са градили връзка с години и да използва чара си манипулативно. И да ги разделя. За мен да градиш щастие върху чуждо нещастие не е грешка. Грях е. Никой не ангажирам с мнението си. Просто съм възпитана в честност и вярвам, че Любовта е чиста и красива, само когато в нея влизаш с добри намерения и искаш да дадеш. А не да вземеш.

# 107
Докато се натуткам да гласувам, вие сте изписали седем страници.
 Добрите хора (Кустев, Митака, Стоян) не са добри играчи.
Добрите играчи( Данчо, Дая, Мария, Петър, Калоян, Милена, Ваня, Надя) се изложиха, в чисто човешки план. Всеки един от тях показа поведение, което ме отблъсква от тях и не бих желала да са на финал.
Не, не съм пропуснала Боби. Не го ''познавам'' и затова не знам къде да го поставя. Добър играч, но дали е добър човек? А дали това е важно? Ако избираме Нобелов лауреат за мир, сигурно. Но за едно шоу, едва ли.
От гледна точка на шоуто са важни играчите. Колкото и да са лоши те са тези, които изнасят представлението. Те предизвикват размисъл, те остават запомнящи се.
Да, Надя е лош герой, но е най - коментираната и обсъждана жена.
Да, Данчо е лош актьор, но с поведението си, ме кара да се замисля.
Да, Мария не е дама, но благодарение на нея ценя още повече възпитаните и премерени хора.
Така че на финал искам да отидат играчите.
Безличните не са от моята порода!
 Благодаря за темата!

# 108
Па то "лошите" винаги са по-интересни, всички харесвахме Велински повече от Сергей (тогава той беше от "лошите" , като пораснах, разбрах, че не е баш така). Joy

Heart Eyes Stuck Out Tongue Winking Eye

Само да добавя нещо - мисля, че вече могат да се добавят анкети по всяко време, не само при пускането на темата.

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 15:21 от Смиляна

# 109
  • при късмета
Дали е сама или не, не знам. Но е факт, че Даяна обича да се намества между двама души, които са градили връзка с години и да използва чара си манипулативно. И да ги разделя. За мен да градиш щастие върху чуждо нещастие не е грешка. Грях е. Никой не ангажирам с мнението си. Просто съм възпитана в честност и вярвам, че Любовта е чиста и красива, само когато в нея влизаш с добри намерения и искаш да дадеш. А не да вземеш.
А защо тогава така пламенно защитаваше годеницата, като се оказа, че тя е била третия м/у него и законната му жена към онзи момент? С какво е по-различна от Даяна?

# 110
Годеницата доскоро не беше публична личност и ние, а предполагам монозина които не са ровили в нета, няма/ше и да разберат, че е била точно тя причина за развалянето на Данчовия брак. Wink
Докато Даяна седнала нависоко нагло заяви, че с един клик може да се намери инфо за нея. И че случилото се преди е различно, защото ТЯ е пожелала другия мъж...пък сега Данчо само приятелската го бройка да си мажат филии и да вечерят в храсталаците.

# 111
В сайта има видео озаглавено "Надя споделя страховете си с Калоян". На някой отваря ли му се това видео, защото при мен излиза грешка?

# 112
Аз предлагам да вкарат и гаджето на Даяна, дето и изневерявал, та да стане истинска "сапунка".
Не искам Петър или Калоян да спечелят.

# 113
  • Вестерос
Те тази година не доят затова няма битки с доене май. Мен ми липсват битките с опитване на ракия и с мерене на памук, пирони Grinning Кулата от дърва и т.н.

# 114
Оооооо, да, кулата с дърва беше много яка игра!👌

# 115
Само се надявам играта с лютите чушки да е премахната.

# 116
Аз не знаех, че Камелия е певица и предната седмица стана ясно, че тя е била третия човек в брака на Даньо.
Но го каза като факт, без да се държи надменно.
А при Даяна е обратното - 2 месеца в леглото на сгодения и накрая - ааа, нещо погрешно си ме разбрал.
Трагично.
Аз мисля, че никоя жена не заслужава мъж като Йордан, нито пък 'приятелка' като Даяна. И в двата случая ще има драми и несгоди.

# 117
В сайта има видео озаглавено "Надя споделя страховете си с Калоян". На някой отваря ли му се това видео, защото при мен излиза грешка?
В момента такова видео изобщо няма. Може да са го махнали.

# 118
Много ми се иска другия сезон:
- алманаха да не е с бутон
- да показват най-хубавите моменти на отпадналия
- да има повече животни и по-малко коване на греди и пирони по цял ден
- да има имунитет за ратай само за един човек
- да спят жени отделно и мъже отделно
Иван и Андрей, ако четете тук - дано обмислите това.

# 119
Благодаря за новата тема.
Почти всички са ми безразлични вече.
Може би все още искам Боби да спечели.
Данчо искам да спечели заради детето му. Хем да видим като забогатее как ще се разпределят страните в триъгълника.

Общи условия

Активация на акаунт