🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 570
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря за темата! Flowers Hibiscus
Гласувам само за трима.
Даяна и Данчо ме омерзиха. С привидно хубава външност, но вече ми се повдига като ги видя. Абсолютно гнусни отношения + годеницата на солта и сополите.
Милена е третия човек. Заради цялата злост, която се старае да облече в "интелигентен" пловдивски диалект. Но най-вече, защото имаше втори шанс да пренареди "стратегията си", а аз смятам, че не е редно да се дава такъв на честно отпаднали играчи. Да, знам, че правилата го позволяват.

Ангел доказа, че не е стратег и е влязал за тръпката. Прекрасен дуел.

Аз усетих ревност от страна на Надя към Милена. Заради това, че двамата с Ангел се разбираха и заради истинската подкрепа на Милена.
Мен Надя продължава да не ме дразни, стои на столчето и каканиже нейните "мъдрости", а аз виждам един безличен човек. Естествено ще се добере до финала, нейно право е, при все, че играе играта правилно.

# 91
Промото за довечера ме развесели в края 😀 Гледах репортажа от фермата на сестрата на Ангел, верно много работлива фамилия са, поклон! Сестра му е далеч по-засмяна от Надя и искам догодина тя да участва във Фермата ❤
Къде е това? Как мога да го видя?

# 92
  • при късмета
Би било интересно следващата година да са всеки срещу всеки, няма мъже,  няма жени. Това разделение и мен ме дразни. Така или иначе на финала играят общи игри, без оглед на пола, значи може и дуелите да са така. Тамън ще ни спестят безсмислени силови игри, които не се връзват с концепцията за фермери. Как ми липсват битките с доене, мерене на памук, жито и пр., познаването на ракии и т.н. и т.н.
И на мен ми липсват такива игри. Това са игри, уменията които усвояват точно във фермата и се вижда кой колко е научил. тази година, дори царевица не рониха, че да направят еди колко си тегло. Животни дори не гледат, нищо общо с концепцията на предаването.
Спомням си Владо Николов, още в началото, преди изобщо да им доведат животните имаше една игра с доене. Той се ошашави горкия, не беше виждал селскостопанско животно преди това, камо ли да го дои. Много забавно беше

# 93
  • Тра-ла-ла
Промото за довечера ме развесели в края 😀 Гледах репортажа от фермата на сестрата на Ангел, верно много работлива фамилия са, поклон! Сестра му е далеч по-засмяна от Надя и искам догодина тя да участва във Фермата ❤
https://ladyzone.bg/videa/btv-video/sled-fermata-vav-fermata-ang … 900875.1604877206

# 94
В сайта на Фермата https://fermata.btv.bg/videos/

# 95
Благодаря за темата.Аз не искам да спечелят фермата Дая и Дайчо,след бозата която сервираха,не ми се гледат техните драми дори

# 96
  • На морето!
Битките с доене изобщо не ми липсват. За животните това си беше тормоз.
До момента единствено Ванчето си е заслужила финала- 2 поредни дуела, ратай беше по новите правила, кокошка скуба и изкормва, работи както в кухнята, така и в строителството, единственото ѝ слабо място е любовта ѝ към Петър.
На другия полюс ми е Надя- нито дуел, нито ратай, само интриги на топло в мандрата и стратегии да лесна победа.

# 97
  • Варна/Амстердам
Благодаря за темата!⭐

Гласувах за Надя, Мара, Стоян, Петър и Кустев.

# 98
  • Sunshine state
Не ми стигнаха опциите. Искам само Боби, Митко и Кустев на финал. Останалите не заслужават. ✌🏻

# 99
Аз като цяло съм против правилото да са двама мъже и две жени, не че е тръгнал да ме пита някой де. 😀
Те да не въведат и двама от малцинствата, двама от ЛГБТИ...

# 100
Да ви завърна към дуела и по-скоро към родата на Калоян. Баща му военен ли беше? Калоян все това повтаря как майка му гладела, лъскала обувките и портата му отваряла...Жената подхванала мъжа си под ръка след пожеланията на баща му за чест и достойнство се включи само с едно "Успех".Neutral Face
С брат му са двуяйчни близнаци, нали не си приличаха? Така ми се видя.

# 101
Разкошна тема. Особено с анимираните герои много ме развеселихте. Благодаря.
Не искам на финал Кало и Пешо.
От жените - никоя.

# 102
Благодаря за линка към видеото с Ангел и сестра му. Сега, като ги видях в естествената им среда - още повече съжалявам, че той напусна фермата. Милена с нищо не е заслужила да я връщат - едва се отърваха от нея.

Защо се връщат хора, които вече са минали през арената и честно и почтено са били отстранени?
Не е справедливо спрямо останалите .

# 103
Не само не е справедливо да връщат отпаднали участници, а не е и интересно.

# 104
Трябваше да вкарат и гаджето на Даяна - да видим това как щеше да си аргументира приятелските отношения предвид болната й ревност, ако беше обратното.
Аз забелязах, че тя в първите епизоди каза: "Той приятеля ми няма право изобщо да изисква вярност - може пък да иска да му натрие носа, но каквото и да е - много позорно се изложи.
Иначе не харесвах Ваня заради малко детинското й държание, но момичето се справи на дуелите, готвеше, помага навсякъде и за мен досега тя най-много заслужава. Само жалко, че позволява още на Петър да й тъпче достойнството.

Общи условия

Активация на акаунт