🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 600
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 75
Мама, за това съм съгласна с теб Kissing Heart

# 76
Да отиде на дуел Надя и да покаже, че заслужава финал! Със сплетни и правене на сирене не се стига до там! Нито с четене на алманах, както се вижда. Важното е да си топ-спринтьор.
Продуцентите,  другата година въпросите за имунитет от ратайство, ги направете с маратонно бягане, та да е как беше..."многокомпонентна играта"
....

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 14:10 от Gingerbread

# 77
Направо триатлон преди бутона за Алманах.

И аз не знам откъде се вмъкна това за честта и слабия противник. Логиката е, накрая на финала да останат най- добрите. Сега си заминават силни, интересни и заслужили играчи като Ангел, а на финала ще гледаме статистите и ще се чудим този кой беше и как се промъкна до тук.

# 78
  • при късмета
И аз не знам откъде се вмъкна това за честта и слабия противник. Логиката е, накрая на финала да останат най- добрите. Сега си заминават силни, интересни и заслужили играчи като Ангел, а на финала ще гледаме статистите и ще се чудим този кой беше и как се промъкна до тук.
Това не е от сега. По принцип си е нормално всеки да вика на дуел, някой, когото смята за по-слаб. Но има голямо "но". Когато на някой много му знае устата, много заплашва, много сметки има за разчистване и държи да го направи на арената, с две думи понеже много знае устата, се получава така, че ако извика слаб противник, няма чест, както самия той е натяквал обичайно преди това. Или пък дърпат него със същите мотиви

# 79
Ами от останалите вътре жени, две ще отидат на финал
Кои според вас заслужават да идат Колкото и да има трески за дялкане, Надя за сега си играе добре играта и заслужава да е финалист пък там каквото стане. Другата колкото и да не я харесвам, но наистина заслужава е Ваня с два дуела и две победи

# 80
  • София
Аз като цяло съм против правилото да са двама мъже и две жени, не че е тръгнал да ме пита някой де. 😀

# 81
  • при късмета
И според мен не е справедливо на финала да са разделени броя участници по пол. Особено миналата година беше олицетворението на несправедливостта на това правило, Маргарита изобщо нямаше работа там, видя се и с вота и с играта ѝ.
За мен тази година, точно като миналата никоя жена не заслужава финал. Независимо физическата сила на Надка и Мара и независимо от двата спечелени дуела на кукото. Да, трябва да отидат две, но въпроса кои трябва да са, е съвсем отделен. Моя отговор е "никоя"

# 82
  • София
Ако има нов сезон да вземат да видят нагласите на зрителите и да ги променят малко тези правила.

# 83
  • София
Благодаря за темата!
От жените гласувах за Ваня и Надя,от мъжете-Стоян,Митко и Калоян.
На всички останали им дадох шанс.Но логиката на събитията ме навежда,че поне трима от посочените ще отиде на финал.Надявам се зрителският вот да натежи много тази година,та поне победителят да не е измежду тях .

# 84
Дали е възможно Ангел да посочи Данчо за фермер, все пак изтъкна, че му е фаворит за спечелване? Надка вече беше фермер на седмицата и то не много успешен 🤔

# 85
Дали е възможно Ангел да посочи Данчо за фермер, все пак изтъкна, че му е фаворит за спечелване? Надка вече беше фермер на седмицата и то не много успешен 🤔
Според мен е напълно възможно 🤷‍♀️

# 86
Някой може ли да ми каже дали Данчо си събра багажа от стаята в която спят с Даяна?

# 87
Благодаря за новата тема и всички предишни, и особено за систематизирането на информацията!
----
По-лесно ми е да кажа кой, според мен, бих се радвала да спечели от останалите играчи  - Боби - позитивен, не конфликтен, работи добре, как търпи подигравките им - не знам.

# 88
Промото за довечера ме развесели в края 😀 Гледах репортажа от фермата на сестрата на Ангел, верно много работлива фамилия са, поклон! Сестра му е далеч по-засмяна от Надя и искам догодина тя да участва във Фермата ❤

# 89
Би било интересно следващата година да са всеки срещу всеки, няма мъже,  няма жени. Това разделение и мен ме дразни. Така или иначе на финала играят общи игри, без оглед на пола, значи може и дуелите да са така. Тамън ще ни спестят безсмислени силови игри, които не се връзват с концепцията за фермери. Как ми липсват битките с доене, мерене на памук, жито и пр., познаването на ракии и т.н. и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт