🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 600
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 165
  • при късмета
За анкетата 5 ми са малко , ето как ги наредих. Калоян , Петър , Даяна,  Даньо и Ваня. Не е честно Ангел да отпадне заради супер тъпите нови правила , а повечето ,, туристи,, вътре за нищо не стават и да се доберат до финал. Трябва по желание на зрителите да върнат отпаднал участник....Де Тоя късмет.
Ама да ни питат и кой да извадят на негово място Joy Надка е изхвърчала веднага

# 166
  • Варна
Надка с огромен шут ще хвърчи, след нея Петър и Калоян.
Благодаря за темата.

# 167
  • Буркина Фасо
От два дни се каня да питам: Някой от тук присъстващите искал ли да е участва в предаването и ходил ли е на кастинг? Аз съм го обмисляла, не познавам никого, който е кандидатствал.
даже и отпаднала участничка имаме. Smiley

# 168
Аа, много молиМ, за мене много по-ненужни са за фермата Д&Д - с техните годенично-лютенични сълзливи истории, няма 'а ми пипате Надя, ааа-ма-ха. Trollface Ако ме питат кой да изхвърчи и мога да гласувам, та Анго да се върне, цЕлата родá барабар с колеги и дофтори ще строя да ггласуват да излизат лютенично-романтичните герои. Joy

# 169
Аа, много молиМ, за мене много по-ненужни са за фермата Д&Д - с техните годенично-лютенични сълзливи истории, няма 'а ми пипате Надя, ааа-ма-ха. Trollface Ако ме питат кой да изхвърчи и мога да гласувам, та Анго да се върне, цЕлата родá барабар с колеги и дофтори ще строя да ггласуватда излизат лютенично-романтичните герои. Joy
Ами така е де. Надя прави лютеница тия двамата я опукаха на покрива в романтичен напън.
И малко да се посмеете
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3458504770902899& … d=100002302296410

# 170
И аз гледах. На Ангел цялата му фамилия са толкова работливи хора. Да се чуди човек защо няма жена. Сигурно, защото все е на път. Но много ми харесаха - гледат животни, скромни хора, по честен начин си изкарват всичко. Сестра му беше направила пита. Това са фермери в пълния смисъл на думата Simple Smile
Сега след Фермата и тази реклама, дето му я направиха на Ангел, дано си намери някоя сгодна женица и той, работлива "като Надка" и на неговата улица да изгрее слънце.

# 171
В този сезон да беше влязла Бети от миналия, където крещеше и изпадаше в едни истерични състояние и наистина щеше да е събирателен образ на обществото.

# 172
  • Буркина Фасо
Сега след Фермата и тази реклама, дето му я направиха на Ангел, дано си намери някоя сгодна женица и той, работлива "като Надка" и на неговата улица да изгрее слънце.
ич не му требе Smiley

# 173
  • София
В този сезон да беше влязла Бети от миналия, където крещеше и изпадаше в едни истерични състояние и наистина щеше да е събирателен образ на обществото.
Марето не ти ли стига? Smile

# 174

ВЯрно, да Grinning Напоследък е много кротка и забравих за другата й страна Grinning

# 175
Надя точно като пчела от цвят на цвят събира положителни мнения. Wink Забелязвам как успява да обиколи целия кошер, на кого мед с пръсти ще даде, на друг праскова с отвертка, а скоро някакво сладко разнася, ма пусто само една лъжичка взела. Така един вид мисля за вас и сме си близки. Жените ей така лекинко ще клъвне, някоя мощна Мара приятелка ще направи...Smiley
Хаха, и на мен ми направи впечатление, когато първия ден от фермерството на Ваня нямаше подготвен обяд и ядоха хляб, лютеничка и кисели краставици, Надя се суетеше и коментираше с някой как ще ИМ сложи малко лютеница в чиниите и показваха как обикаля с буркан лютеница и една супена лъжица и ИМ слага... на дИцата, мамини златни. 🥰😆

# 176
  • София
Уф, бе вие мандрата за нищо я нямате, а това е доста пипкава и тежка работа. Освен това е и важна. А нема нужда жените да ходят по гъза на мъжете и да лакират и коват пирони. Аз пък евала им права на тези жени, които не го правят това. Да коват само тези, които друго не умеят или са отишли там за лаф моабет и да си търсят половинка. Това строителство дето тече ден и нощ много ме дразни. Ферма ли е това или строителна площадка? Дано на Иван и Андрей това да им е последната подобна хрумка.
Че Надя работи много и че не могат без нея не са свободни съчинения хвърлени ей така. Аз вярвам на това което съм чул от самите фермери. Чувал съм го от разговори между тях или в изповедалнята от следните фермери: Ангел, Мария, Ваня, Митко, Кустев и Калоян. Ако за вас 6 човека да казват едно и също нещо е нищо, то не знам кой е пристрастен и кой не. Освен това писах ако не се лъжа, че незаменими хора няма. Естествено, че и без Надка може да тече работния процес, както и без Боби може да строят тоже. Ще им е по-трудно определено, но всичко може. Само че едното няма нищо общо с другото и няма смисъл да се слагат в едно изречение, защото е безсмислено.

Simple Smile

# 177
  • Другата България
Така де, защо да строят и коват, като може да плетат интриги по цял ден!
Интересно във формат като "Фермата" какво се очаква да правят участниците?
Това не е ББ.
Досега във всички сезони е имало строителство, и това е най-нормалното нещо, което да правят там.
В този сезон просто няма животни и градина, за която да се грижат, което за мен е минус.
Но строителството си е в реда на нещата.

Мандрата може да я движи ВСЕКИ.
Ако му се даде шанс.
Надка просто не дава такъв на никого, защото се смята за незаменима, единствена и уникална.

# 178
  • София
Ангел гост в "Тази събота и неделя"
https://fermata.btv.bg/videos/angel-tenev-nadjavam-se-da-sam-pok … igrae-s-race.html
Много интересно, ама само 8 минути, крайно недостатъчни.

На гости на Ангел в село Караджалово
https://fermata.btv.bg/videos/kak-prodalzhava-zhivotat-na-angel- … ed-fermata-6.html
това вече е пускано ама нищо, в един пост. Тук от БТВ са на гости в село Караджалово, виждаме сестра му с погачата, имат си и те една истинска Ферма. Това там си беше като на курорт за бай Анго, хах.
за съжаление още по-кратко, само 4 мин.

Май, май голям гаф от страна на Иван и Андрей. Загубиха любимеца на народа рано, рано, ще загубят и рейтинг за по-нататък, неминуемо е.
Халал да ви е! Дано четете това. Simple Smile

# 179
  • Буркина Фасо

ВЯрно, да Grinning Напоследък е много кротка и забравих за другата й страна Grinning
ми Ваня? и нея ли забравяш ? Smiley

Общи условия

Активация на акаунт