🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 511
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 195
Тая Даяна вече направо не я понасям!

# 196
Оооо нееее немога да ви гледам драмите ,,приятелски"".ДД

# 197
  • Mediterraneo
Едно си баба знае, едно си бае. Тая Даяна е истинско леке, независимо от тоталното излагане на годеницата.

# 198
Даяна що се държи така, сякаш Данчо й е кръшкал на нея?

# 199
Оф, Даяна е изключително нагла. Да се държи с Данчо по начина, по който очаква другите жени да се държат с гаджето и...

# 200
  • София
Тая Даяна голяма мухла излезе. Каза и се че не е приятно, че не иска да се продължават тези отношения, а тя очаква точно същото. Ама те само приятели. Абе бягай бе. Поляритет. Тя не знае какво иска.

# 201
Даяна не ще да си говори с приятеля Данчо за времето и да й говори като на Мария. Що така...

# 202
Оф, какви чест и достойнство в тоя мухл.... бее?

# 203
Честно ... да бях на майката и бащата на Даяна, досега да съм я изгонила. Държи се като лека, много лека жена пред цяла България, как може да държи такава сметка как я гледал ...
толкова много ме дразни, изобщо това момиче каква й е ценностната система, себе си дето изложи - изложи ... ама и всичките си близки
гнус ме е от хора като нея.
Без морал, без чест и без съвест!

# 204
Жестоко видео от Ангел към фермерите. Голям е!

# 205
Имам чувството, че и Калоян даже не можа да се зарадва на победата си. Сякаш се чувства виновен че е махнал любимец на фермата. И точно затова Надя танцува с него. Един вид му подаде ръка.

# 206
Ех, тая Камелия как можа да дойде отвън  и да им развали комплекта...Не е приятелско, значи...

# 207
  • София
Даяна реве, защото отношенията на Данчо и приятелката му влияели на техните... тази е кучка и половина. Определено вече не се съмнявам, че е виновна и за други раздели...
Отвратително отношение. Както я харесвах така ми падна жестоко в очите.

# 208
Може ли една вечер без Даяна и Данчо, моля?

# 209
всички по строй гласуваха пак за кликата....ехххххх Българиноооооо....еххххх....без коментар...

Общи условия

Активация на акаунт