🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 82 723
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 570
Кви прикрити гейове са П и К!

# 571
Ой, Надя е непоносима за гледане вече....

# 572
  • Варна/Амстердам
Г-жа Невестулка и глупавият готвач какви лицемери са. Надя преди малко се усмихваше на Шкафчето и я приканваше да се порадва на дъгата. Еми, ужасни са, отвращават ме.

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 22:34 от voxxymoxxy

# 573
Малееее ...
Надежда вика Ваня да гледат дъгата и след няколко часа "Тя им се сваля, деградирала" ...
Какво е това двуличие?

# 574
Човек, като живее сам, почва да деградира....Надке, Надке....

# 575
  • София
Какъв морал! Браво на Надя!

# 576
Ой, Надя е непоносима за гледане вече....
Мноо! Кустата също, не стига че, не е мъж, ми и клюкарка излезе!

# 577
Надя  миналата седмица показа на Кустев, сега показва на Боби. После пак кажете че на никой не е показвала.

# 578
Калоян е много тъп. Няма такова просто същество. Просто и зло. Стоян не работел.  Ми вие с Пепи като женски клюкарки по ъглите цял сезон, това за работа ли го имате?

# 579
Леле, Надето пак "скрои шапката" - този път на Ванчето. Ей, опасна е. Тука вече си е от чиста гадория.

# 580
Уффффф Надоооо стой си на село и копай....и аз съм жена с 35 годишен брак,но като видя нещо красиво му се радвам като малко дете....това прави ли ме психично възбудена или......да ви плюя на разсъжденията с Кустев и компания.....сидрома ви е ,че сте пълни задръстеняци...казах си го....

# 581
  • София
Ся, какъвто и да е, Стоян си работи и от това, което гледам, помага където е нужно. Калоян като госпожичка се държа с тея изказвания.

# 582
  • Тра-ла-ла
Данчо кво се прави на велик баща?! Що не си кюта при жената и детето, ами не е спирал да си го вее?!

# 583
  • София
Надежда е абсолютното дъно. Отвратителен човек. Невестулка гадна.
Йордан много започна да си вярва и да подскача. Милена и Мария си водеха супер адекватен разговор, той тръгна да подскача. Тъпанар.

# 584
Добре че не им се падна обичая с чаршафа след сватбената нощ... на двамата братя.

Общи условия

Активация на акаунт