🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 82 676
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 585
Йорд, всички те видяхме що за стока си, мен! Спри и ти да копаш дъното! Осрахте се и ти и Дай и Осата Нада и Гвардейчо гейчо и Пеш беш!

# 586
  • Sofia
Верно ли си облизаха кръвта! А хепатит, хив?

# 587
Данчо кво се прави на велик баща?! Що не си кюта при жената и детето, ами не е спирал да си го вее?!
Джули от неговия изказ разбрах,че е имал голяма любов с жена си и му е дошла в повече ...не е издържал и е потърсил малко мазохизъм към друг род жени и вече отърване няма......иначе детето му е умно и дано майка му си го възпита и отгледа достойно и един ден да не се срамува /в което се съмнявам / от  баща си......

# 588
  • гр.София
Интересен персонаж е Надя- Невестулка. Истинска, от най-лошия тип...Като я гледам и изпитвам погнуса.
Но гледам- значи продуцентите са направили успешен кастинг. Поздравления за тях!
Стана ми жал за Стоян- малкото леке беше грубо и безпардонно. Жалко, че се промъкна през трупана  Ангел и сега продължава да трови от екрана...

# 589
Писали са във Фейсбук, че Йордан е подсказал на Даяна ан въпросите, аз видях,ч е нещо го гледа и няма се учудя.
Той пък какво скача днеска - и на Боби се подиграва и на Мария и Милена вика, много насериозно се взе. Явно драмата му идва в повече и му избива. И да не се прави на великия татко, че като гледаме всички какви неща му занимават главата ... айде.
Кустев май е сухар, какво има, и аз се радвам на красиви гледки.

Стоян на почивка не е, защоо все го дават да работи.
Калоян и Петър да се целуват, да се вземат, нали било орисия тяхното ... разбра се, че срещата им е 8-то чудо на света.
А за Надя дори не знма как да го коментирам това ...
Отдавна не е имало толкова тегав епизод, всеки се излага от малко към много ...

# 590
На мен ми стана гадно за Стоян. Че е смотан, смотан е. Но не е бил гост във Фермата - човекът работи доста, реално аз други кадри с него не съм видяла освен такива от строителната площадка. И, да, коментирал е няколко пъти зад гърба на хората, но е много далече от подлостта на другите, които го правят целенасочено и постоянно.
И дори това да си мислиш за някого, не бих му го казала пред всички по този начин - да го унижи ли искаше Розовобузото леке?

Много е жалък Калоян, млад човек с дух на клюкарка пенсионерка.

# 591
  • Варна
ВъЙ, Милена беше права за детето. Хубаво й го рекна на Мара.
Надке, Надке... Потрес си. Всички съ фермери да ги гледат Калоян и Надка и да мислят ако ще стигнат на финала.

# 592
Ужасна жена е Надка,ужасна!И това е най-любезното, което мога да кажа за нея

# 593
Тия двамцата, семейството от един пол са ужасни за гледане.

# 594
Калоян -"давам ти своята китка" Scream

# 595
Ауу, каква пледоария за побратимяването! Дали верно си верват!

# 596
Някой знае ли кога ще е продължението на това вричане в братство? В часовете след 12 по същата телевизия? 18+
Trollface Trollface Trollface

# 597
На Калоян как му трепери гласа охх бе тръпки да те побият от тази мъжка съвременна лИбов.....ближете се бе ....

# 598
ВъЙ, Милена беше права за детето. Хубаво й го рекна на Мара.
Надке, Надке... Потрес си. Всички съ фермери да ги гледат Калоян и Надка и да мислят ако ще стигнат на финала.
Това не успях да го чуя,какво точно каза?

# 599
  • Sofia
А другите пуснаха сълза от умиление пред таз мъжка любов.

Общи условия

Активация на акаунт