🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 82 723
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 630
Аз понеже сега го почвам, Даяна:
"Поне ботушите ни да са заедно"!!!!!
Нещо тази вечер май аз съм се бъгнала.
Щото това нейното е просто....брутално.
Тази жена знае ли какво иска, кого иска, защо го иска, кога го иска?
Едно говори, друго върши, подскача, цупи се, дава такива сигнали на ДанЧ, че трябва да е малоумен, за да се откаже от това явно предлагане!
"Нашата седмица" с Данчо? Моля?
Тя си мисли, че ще остане и да бъде фермер или КО?
Щом сега почваш епизода, налей си нещо! Славни сцени те чакат. Традиции да видиш, чудеса 😀

# 631
Няма да я разберат Милена, няма смисъл да им споделя каквото и да било. Била казала 800 и не знам си колко пъти "АЗ". Ами като говори за себе си, естествено, че ще каже "АЗ", бе ДанЮ!
Много егоцентрици са се събрали и затова е такова гнездо на оси "Фермата " тази година.

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 22:27 от Stella Gemella

# 632
Традиции, но не разбрахме, бракосъчетание ли имаше, вричане във вечна любов ли беше, вярност до гроб ли беше...или как е сега модерно да се прикриват гей връзки, ааа, побратимяване било!

# 633
Абе олигофрени /ЙОРДАН и КУСЕВ/ Милена говори за себе си в ед.ч. и е естествено да казва АЗ.....бахти и нарцисите.....Надя дълбае дъното и ме е яд ,че ще стигне на финал това злобно и нетактично-просто същество.....какво се съобразяват толкоз с нея,че ги е страх да и се опълчат.....алууууу бъдете истински бе,а не ЛИЦЕМЕРИ изглежда ДАНА ги е усетила всичките и затова все им казваше ЛИЦЕМЕРИ....

# 634
ДайчИ и тя май съжалява, че не се е постарала повече, за да влезе под кожата на Пешо. Неговото мнение и било важно, мухахаха. Тая, който и направи комплимент и вече и е мноого важен и е лапнала въдицата.
 А не е тийн, а си е на 27год, докога ще я кара с тая наивност...

# 635
  • Варна
Голяма забава настана  Joy
Не могат да скрият взаимните си чувства цветенцата... Хора, това, ако не е истина как ще го изиграят толкУ добре.

# 636
Иначе си е красавица Дай, няма спор!

# 637
Дайчето почва да се подмазва на ратайкинята, зер дуел иде...

# 638
  • Тра-ла-ла
Само няколко участника бяха под прожекторите. А сигурно има материал за поне 2 предавания

# 639
Даянчето как облиза пак ратая и евентуален дуелист. Страх от дуел, страх голям.

# 640
  • Тра-ла-ла
Данчо пита двамата възлюбени "Аз п*тьо ли съм?" Joy

# 641
  • Варна/Амстердам
Даяна е въздух под налягане. Повърхностна и егоцентрична. Много си приличат с Данчо.

# 642
Само няколко участника бяха под прожекторите. А сигурно има материал за поне 2 предавания
Абсолютно. Сега пак почват Калояновите "мъдрости". Има фейсбук цитат за всичко.

# 643
Данчо пита двамата възлюбени "Аз п*тьо ли съм?" Joy
Да пита нас.  Grin

# 644
Как не му теква на Бобо да спре да плямпа, туу!

Общи условия

Активация на акаунт