🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 82 470
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 155
  • София
Много горчив епизод. Sad
Лекетата сте ги обсъдили. Нямам какво да добавя.
Какво са говорили зад гърба на Стоян, в какви ситуации, защо.... няма толкова голямо значение, обаче. Всеки в някакъв момент е казал нещо зад гърба на някой друг. Вината за унижението, на което беше подложен Стоян, е на продукцията. Те са подбрали кои реплики да сложат в пликовете. Те са подбрали и колко плика да има с името на всеки от участниците. Това беше целенасочена гавра със Стоян - организирана тенденциозно от Иван и Андрей. Отвратително!
Коментарите им преди и в края на епизодите стават все по-пошли. Това, на което ни направиха свидетели тази вечер, обаче, прекрачи всякакви граници. Ако изобщо някога са изповядвали ценностите, които са заложени в идеята на този формат, явно им е минало.

# 1 156
  • Тра-ла-ла
Чак пък да са се облизвали и заприпадали жените...не са. Всичко е монтаж. Чудя ви се как се връзвате. За поне 1 час заснемане на сюжета - все някоя си е облизала устните, друга е погледнала с по-кошутести очи, вероятно дори и НЕ към Петър.

В последните 2 дни се наблюдава една озверяла глутница, която дружно напада слабите (според тях) играчи. Вчера Боби, днес Стоян...стоят, хилят се, подиграват се.

# 1 157
"Представяш ли си какъв би бил животът, ако чувстваш болката, която причиняваш? Светът щеше да е съвсем друг." К. Азарян
Това е въпрос, който трябва да си зададат Иван, Андрей и всички безсърдечни мишоци, които днес показа какво Не е чест.

# 1 158
Промото за утре. Даяна прекали. В ролята на каква нахлува, държи сметка, че и леко повдигна хавлията да се убеди Ванчето с гащи ли е, не е ли?! Бих го оправдала единствено ако масажът е бил в тяхната спалня. Даяна има хубаво лице, но в днешния епизод ми направи впечатление, че Ванчето има по-хубаво тяло от двете. Ей, облажи пак Даньо.

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 02:31 от green_lizard

# 1 159
Промото за утре. Даяна прекали. В ролята на каква нахлува, държи сметка, че и леко повдигна хавлията да се убеди Ванчето с гащи ли е, не е ли?! Бих го оправдала единствено, ако масажът е бил в тяхната спалня. Даяна има хубаво лице, но в днешния епизод ми направи впечатление, че Ванчето има по-хубаво тяло от двете. Ей, облажи пак Даньо.

Да, да ... така по приятелски.
Сигурно душата й е стегната от тревога да не вземе Ромео да легне малко до Ванчето.
Не знам, все си мисля, че Даяна няма накъде повече да се изложи, но явно винаги може и още.
Не знам какво мисли като се гледа сега. Ако не е заета да гледа влюбено Йордан в Габрово.

# 1 160
  • Тра-ла-ла
Погледнах промото...все повече си мисля, че бая сценарий играе. Изкуствени сценки, създадени като от някой кръжок. Пошли "актьорски" изпълнения. Поне накрая да излязат, да се поклонят и да си признаят кое е било измислица, че участниците не са това, което показват и всичко е роля. Иначе не си правят добра услуга. Ако някои си мислят, че ще станат известни и интересни, ще им тръгне една кариера ...ми, НЕ, няма. Всички ще ги запомнят с простотиите им.

# 1 161
Мари не е качила епизода. Не знам дали е заради прекрасното му съдържание.

# 1 162
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Погледнах промото...все повече си мисля, че бая сценарий играе. Изкуствени сценки, създадени като от някой кръжок. Пошли "актьорски" изпълнения.

Aз като ви казвам,че й е платено да играе ревнивата,досадна "приятелка"..вие не ми вярвате.С всеки изминал епизод съм все по-сигурна в думите ми.
Не знам как се връзвате на толкова базов сценарий?! Платено й е да се слага на мъжете и колко поддате,той ще е "жертвата".

Аз пък не съм чаак толкова възмутена от епизода,беше ми скучен заради бигбрадърските елементи и дори не го догледах.Стоян е мухльо,толкова е глупав,че се връзва на приказките на хора,които познава от онзи ден,както се казва.Подмини с насмешка и с високо вдигната глава..ама не,той трябва да дълбае,да прави сцени.
Калоян и Петър са ужасни наистина,тъъкмо да им забравя излагациите,и те блеснат с нови,още по-големи.
Ако отидат на финал,също не смятам,че ще гласуват за тях.

Хич не ми се гледа Фермата вече,за пореден път не си губя времето да гледам епизод,за разлика от Игрите,които чакам с голямо нетърпение.
Все ми е тази кой отива на дуел.

# 1 163
  • Тра-ла-ла
Дали само Даяна играе?! Или има един куп режисирани сценки и с другите?! Често диалозите звучат толкова дървено, а сценките изглеждат все едно "камера, снимаме, 1ви дубъл"

# 1 164
  • Монреал
Тази вечер в ратайската барака свиреше най-тъжната гайда... Стояновата гайда... Сякаш плачеше 🥺 Тежък епизод за гледане.

# 1 165
  • София
Изгледал. Отвратен съм от Иван и Андрей и приравняването на Фермата с Биг Брадър. Дойдох тук искайки да избягам малко именно от ББ в ИВ на Тупарев, но тук е по-страшно дори. Дали заради това рейтинга за октомври е толкова добър не знам, пък и темите за Фермата никога не са били толкова активни и с толкова мнения, но явно е така. Аз с това си го обяснявам. Колкото и да се възмущаваме скандалът прави рейтинг и трупа мнения. Не толкова игри или героични представяния, спасяване на кученца или доене на крави, а точно социалния скандал и неправдата. Жалко само, че Иван и Андрей си правят рейтингите на гърба на свестни и възпитани хора като Стоян. В крайна сметка има и по-свити и чувствителни мъже, не може всички да тропат по масата, да хвърлят чинии или да ти ударят един шамар както искаше гвардееца.
Всичко сте казали, няма какво да повтарям като папагал и аз тепърва. Само искам да попитам, защо не дадоха думите на Кустев за Шаро и ко? Тенденциозно подбрани изказвания с една единствена цел да наранят Стоян и да предизвикат предпоставки за нов лют дуел на Арената. След тази долна провокация не мисля вече, че има реален шанс дуелът да е женски. Калоян няма избор, ще излезе слаб ако се отметне (дори и да е мислел предварително за Милена) и ще направи мъжки дуел. Дано сбъркам, че ми се иска женски дуел в който да видим Надя срещу Милена в един от най-чаканите сблъсъци за сезона, ама нещо не го виждам как ще стане след днешните простотии.
Относно подигравката с гайдаря отново. Не знам защо не се коментира, но един от хората, които се смя най-широко на откритата гавра с човечеца бе Боби. Е, върнете и обърнете внимание. Не спря да се хили и да приглася в общия хор. От това което видях някаква емпатия имаше само в Митко. Не че и той не се повесили, но просто бе видимо по-обран. Та толкова за Боби. Не е достоен и той за победител с подобно поведение.
Също така нито един не се осмели да стане и да подкрепи Стоян на масата. Нито един сред мъжете и жените. Това казва също всичко за хората като цяло. Не знам дали има дипломирани психолози тук, но след такъв епизод не мога да съм оптимист за хората като цяло.
То друго няма как да се коментира. Епизода в сряда по принцип е най-скучния и в него освен един социологически въпрос (пак се изложиха и загубиха залога) друго няма. Е, да, няма, няма, ама я вземи тези +200 мнения... Simple Smile
Гледам пък Даяна как се опитва да пърха с мигли и към Петър, ама дано последния не и се върже на откровено *урве*****е и изпълнения. Утре пък ще ревнува. Да не виждала повече такива работи. Ох кога ще и бият шута с двеста от Фермата, не се издържа.
Иначе и аз мисля като вас, че ако Стоян е дуелист ще избере Кустев. Поне изглежда най-логично. Хем Стоян го е видял, че е слаб, хем ще го има и личния мотив.

# 1 166
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Тази вечер в ратайската барака свиреше най-тъжната гайда... Стояновата гайда... Сякаш плачеше 🥺 Тежък епизод за гледане.

Laughing Ох,ще се разплача от стояновата гайда. Laughing

# 1 167
По-гнусна постановка не бях гледала. Ако това е, което искат от продукцията да внушат на зрителя, че в думите чест, достойнство и мъжество е да унижаваш публично кротък и добър човек, ми смятам, че не им се получи. Псевдо моралистите Иван и Андрей се опитаха да извлекат поредната полза за гнусния си проект като провокират участниците подхлъзвайки ги ловко, понеже всички са доста елементарни и първични в разбиранията. И понеже са мъжкари всички тези гнусни определения за Стоян, най-достойно ги казваха зад гърба му. Що не ги заявиха в очите му, ами смело го плюеха без реално този човек да ги е заслужил. И струва ми се, че вместо да му избодат очите му изписаха веждите. Отказвам да съм част от зрителското съучастие в тази помия и спирам да следя тази пошлост.

Според мен искаха да покажат точно обратното - че "мъжете" нямат достойнство и чест. И всъщност им се получи доста добре. Не само заради това, което са говорили зад гърба на Стоян, но заради реакцията им след това. И да е имало някакво съжаление и засрамване, те бързо го заглушиха и прикриха като обърнаха нещата на майтап в сценката, в коятоя пиеха ликьора.

А Стоян и Боби нещо напоследък не се долюбваха и предполагам, че заради това Боби не каза нищо за него. Спомням си как Стоян коментираше с някой как Боби се разпореждам с момчетата от Виденов за мебелите в кухнята. Той ли каза тогава,че не искал да работи с него...не си спомням точно. Но като става дума за работа според мен Стоян работи доста.

Не, това беше нещо, което Надя се опита да внуши на Боби - една от поредните и интриги.

# 1 168
Тия тъпанари смешни мъжкари дали разбраха, че най-голямата излагация беше тяхната? Че събраха най-лошата енергия върху себе си. Че сами си направиха хората да не ги харесват. Че вместо да извадят очи на Стоян, му изписаха вежди. Че вместо да се покажат мъжкари, те се показаха тъпунгери, Мурви, мухльовци и абсолютни антимъжкари. Калоян се самозабрави и прекалено се възгордя. Със самочувствие без грам покритие. Петър понеже е красив, си мисли, че е мъж, ама не -  НЕ е. Данчо е ясно - пръв в първенстното на мухльовците. Кустев - жалка работа. Чичо Митко много го харесвах, но и той днес мъж с мъжете дето не са мъже. Боби и Стоян са свестни, достойни и добри хора. Най-големият мъжкар си тръгна - Ангел и фермата загуби. Жените няма да коментирам. Даяна красавицата  се чудя как харесва мухльо като Данчо и нарцис като Пешо, а е умна иначе. Надя е готина и достойна за победа, но са и прекалени стратегиите, а след днешното присмиване над Стоян - аут. Мария - аут заедно с хепи Ванче, защото са повърхностни селски пръчки. Милена днес беше на ниво, но в желанието си да блести, греши. Въобще - повръща ми се от днешния епизод изпълнен с унижения и подигравки към един беззащитен добър и достоен човек. НАПРАВИ ДОБРО - НАДЯВАЙ СЕ. НАПРАВИ ЗЛО - ЧАКАЙ ГО! Това е. Всичко е бумеранг. Нищо добро не чака човек, който се поставя над другия, който не изпитва грам състрадание, милосърдие и съпричастие, който няма грам доброта в сърцето и който рИва за едно напуснало фермата момиче, но не изпита грам срам от поведението си. Калояне, на теб говоря, гвордеецо. СРАМ!

# 1 169
Някой няма ли да даде спойлер кой ще е 1ви дуелист?

Общи условия

Активация на акаунт