🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 895
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 260
Някой написа, че не би отишъл в ресторанта на Кустев. Аз също. НИто пък някога бих опитала от меда на Надя, ако ще и да са буркани за подарък. Много силно вярвам в енергията на хората, енергията на даване и получаване. и сега като виждаш как един човек показва много неприятни неща - такава е и енергията, с която прави съоътветното нещо. И имам чувството, че дори и да седна в заведението у, дори и да е вкусно, там всичко ще е напоено с това двуличие.
За това и човек трябва много да внимава от кой какво взема и какви неща задържа, но това вече отива към друга тема.
Просто исках да кажа, че добрият човек не трябва да се бие в гърдите 'Аз съм добър, вижте ме'. По думите, делата и енергията, която изпитваш като си около него се усеща, че е добър.
Същото важи и за лошите.
абе ако ти дадат да дегустираш 10 манджи приготвени от 9 готвача + Кустев  надали ще разбереш от коя лъха енергията на Кустев.  rotfImbo

Това някой като ми го каже имам чувството, че скрита камера ще излезе от някъде. Това драги хора се казва само в предавания тип masterchef, hell's kitchen. Едва ли като седнеш някъде да ядеш/умрял от глад/ ще се оглеждаш да не е Кустев готвач, че видиш ли може да е много вкусно, но ЕНЕРГИЯТА В ЯСТИЕТО ЛИПСВА/или в случая - лицемерието и злобата в тази чиния е прекалено много/ Grinning Grinning

# 1 261
  • Варна
Представям си как Калоян седи на пост и хората го замерят с яйца и домати. 😀

Мария какво тръгна да успокоява Стоян, когато тя самата го наричаше Шрек?
Два пъти връщах кадъра със зажаднялите лелки ,много се смяхме вкъщи.

# 1 262
  • Sunshine state
И да добавим, че докато Кустев се извини, Калоян направо се гордееше от постъпката си. За него да пбижда навред явно е открито поведение. Долна история. Даяна пък вече рие дъното. Играе го моралистка, а е точно обратното.

# 1 263
И да добавим, че докато Кустев се извини, Калоян направо се гордееше от постъпката си. За него да пбижда навред явно е открито поведение. Долна история. Даяна пък вече рие дъното. Играе го моралистка, а е точно обратното.
Само, че според мен извинението на Кустев бе лицемерно/Данааа🤣😝/. Май усети че  може да има мъжки дуел и че със Стоян може да си уредят сметките на арената. И реши да пробва да се застрахова и предпази.

# 1 264
Само, че според мен извинението на Кустев бе лицемерно/Данааа🤣😝/. Май усети че  може да има мъжки дуел и че със Стоян може да си уредят сметките на арената. И реши да пробва да се застрахова и предпази.
Ама дали Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 265
  • София
Така и не разбрах кой ще масажира Данчо Перчема довечера. Simple Smile

# 1 266

Да, то страшно извинение беше, направо вмени вина на Стоянчо, че сам си е виновен, видиш ли, че много чувствителен и се засяга, горкичкият.

# 1 267
Представям си как Калоян седи на пост и хората го замерят с яйца и домати. 😀

Мария какво тръгна да успокоява Стоян, когато тя самата го наричаше Шрек?
Два пъти връщах кадъра със зажаднялите лелки ,много се смяхме вкъщи.

Това със Шрек го каза пред него и може да се нарече шега. Тези неща от снощи нямат нищо общо. Едно е да наречеш някой човек Шрек, друго е да му квалифицираш цялата същност и живот..

# 1 268
  • London
Браво на Боби за керемидата.

Предстои ми да видя за Стоян.... ох някак не ми се ще да го гледам. Човека може и да изклюкари на няколко пъти като първолак този и онзи, но пък не е навредил на никой. Малко в повече ще ми дойде да слушам сякаш. Ех.....

# 1 269
Някой написа, че не би отишъл в ресторанта на Кустев. Аз също. НИто пък някога бих опитала от меда на Надя, ако ще и да са буркани за подарък. Много силно вярвам в енергията на хората, енергията на даване и получаване. и сега като виждаш как един човек показва много неприятни неща - такава е и енергията, с която прави съоътветното нещо. И имам чувството, че дори и да седна в заведението у, дори и да е вкусно, там всичко ще е напоено с това двуличие.
За това и човек трябва много да внимава от кой какво взема и какви неща задържа, но това вече отива към друга тема.
Просто исках да кажа, че добрият човек не трябва да се бие в гърдите 'Аз съм добър, вижте ме'. По думите, делата и енергията, която изпитваш като си около него се усеща, че е добър.
Същото важи и за лошите.
абе ако ти дадат да дегустираш 10 манджи приготвени от 9 готвача + Кустев  надали ще разбереш от коя лъха енергията на Кустев.  rotfImbo

Това някой като ми го каже имам чувството, че скрита камера ще излезе от някъде. Това драги хора се казва само в предавания тип masterchef, hell's kitchen. Едва ли като седнеш някъде да ядеш/умрял от глад/ ще се оглеждаш да не е Кустев готвач, че видиш ли може да е много вкусно, но ЕНЕРГИЯТА В ЯСТИЕТО ЛИПСВА/или в случая - лицемерието и злобата в тази чиния е прекалено много/ Grinning Grinning

Имах предвид, когато АЗ трябва да избирам, подбирам. Никога няма да взема подарък от човек, за който знам, че си лъже за добър ден или е някой измамник. Както всички си подбираме приятелите според това как се чувстваме, когато сме с тях. Както и да е, това е друга тематика.
Оставам на мнението си, че Петър ще с енаправи на добър и Милена ще е на пангара в Събота.

# 1 270
Така и не разбрах кой ще масажира Данчо Перчема довечера. Simple Smile

Ваня, познах я по миниатюрната плитчица.
Надя не се е схванала, че чак Даню да я мачка, а и морала няма да ѝ го позволи.Smiley

Кой оплете терлиците на Данчо? Това ме гложди втори епизод.

Шрек си е чудовище с добро сърце. Мария мисля, че с положително охарактеризиране го използва. Така ми се струва.

# 1 271
  • Варна
Кой оплете терлиците на Данчо? Това ме гложди втори епизод.
Мисля че когато влиза някаква баба да готви донесе няколко чифта терлици. Спомням си, че Ванче им се радваше.

# 1 272
Някой замислял ли се е, че Надя нали уж гледала всички сезони детайлно, малко не се опита да стартира като Веселка, изхождайки от факта, че псоледната спечели формаат и някак си да върви по 'стъпките към победата'.
И двете живеят на село, драматично минало, при Веселка липсваше тази злоба, но някак намирам някакво сходство до определен етап. Вие как мислите?
Опитва ли Надежда да върви по стъпките на Веселка, изграждайки сходен образ и мислейки че така ще стигне до финал?

# 1 273
Ама много му отиват терличките, много го отварят.

# 1 274
  • Тра-ла-ла
Ама много му отиват терличките, много го отварят.
Предлагам по един чифт за всички мъже във фермата, които се изнизват по терлици от отговорност за поведението си. Bowtie

Пенсионирахме ли еротичния блян на голи мъже с опънати до средата на прасеца черни чорапи ?!

Общи условия

Активация на акаунт