🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 521
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 710
Милена не ми е сред любимците, но и аз не знам как се готви киселец, нито пък как изглежда.
Наистина, обаче, прави впечатление, че дразни другите.
Защо го прави - да не би да има някакво задание от Продукцията - като в Къртицата!

Вече не вярвам, че няма сценарий. Всичко е сценарий, то си е направо очевадно.
Откакто разбрах, че сценаристът е от Биг Брадър - преди само казвах, че предаването е заприличало на него, а от вас научих, че си е всъщност точно така - все по-често само хвърляме по едно око на Фермата и повече гледаме другите канали.

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 16:11 от Tahiti

# 1 711
Йде мами, айде яж! Grinning
Милото кученце, каква майка лоша има!

# 1 712
  • София
Е то стига, че има микрофони, те са с тях навсякъде. Ако ще да са пикселизирани образите 😁

Встрани няма камери ли? 😁

Виж, че всъщност използаваха камера, която беше зуумната.

# 1 713
Нада- думата на фермера е закон. Гиди лисицо. Що не мислеше така, като бяха фермери Ваня и Поли.

# 1 714
Отново се обединиха срещу Милена. Явно я считат за сериозен конкурент.
Тук не става въпрос дали наистина ще я остави без храна или не, а за начина по който Калоян се опитва да й тъпче достойнството. Ама как да го разберат хора без такова.

# 1 715
Който не познава Милена ще каже "браво"!

Всичко е за пред камерата!!!

Ела Дана да говорим пред камерите!
Хитра лисица!
виж сега колкото и да не я харесваш=факт..то поне се научи да разграничаваш някой неща...ми добре направи,че е пред камера иначе как ще разберем как и кое е....
Надя в кухнята пак дълбае...

Вижте сега, няма как да ми казвате какво съм се научила като не се познаваме.
Второ, щом всички вътре са на моето мнение явно не аз съм "заблудената".
Всяка нейна дума е премислена преди да се изрече поне пет пъти.

Не е нормално да викаш всеки да си "говорите" до някоя камера. И да ми кажете, че е искрено.

Друго не мога да кажа като го няма в епизодите. Simple Smile

# 1 716
  • София
Обаче тук всички си въртим мнението за тея вътре всяка седмица, аз включая де 😁 Набързо забравихте хейта по Милена за репликата за децата на Надя и Ангел, ся вече е стожер на достойнството и добродетелта... Ми не, същата си е Милена от началото, изключая прическата, отваря я. 😁

# 1 717
Ахахаа, Нада 20 уева за бонбони!

# 1 718
  • Другата България
"Не му е на магарето работа къде пасе коня" - Калоян.
Майкооооу!!!!
Това момче е тотал щета, тотал!!!

# 1 719
Милена, май и с Боби ще се сдърпа.

# 1 720
  • Варна/Амстердам
Всъщност Надежда е деградирала в пълния смисъл на думата. Излъчва злоба, плете интриги, дава непоискани съвети, осъдителна е, арогантна, досадна. Това е на база представянето й в моите очи. Не знам дали това е стратегия, но определено ще види наградата през доста крив макарон. 😂
В пълно противоречие е с образа от визитката си. Не виждам никакви добродетели в нея и това е.

# 1 721
За момент си представих, че Петраки може да танцува с побратимия си, но ... добре, че беше само за момент Grinning

# 1 722
  • София
Всъщност Надежда е деградирала в пълния смисъл на думата. Излъчва злоба, плете интриги, дава непоискани съвети, осъдителна е, арогантна, досадна. Това е на база представянето й в моите очи. Не знам дали това е стратегия, но определено ще види наградата през доста крив макарон. 😂
В пълно противоречие е с образа от визитката си. Не виждам никакви добродетели в нея и това е.

Добре че е кротка, а 😁

Охх всички саа, тоталка...

# 1 723
Какви добродетели? Злобата и лошотията са изписана на лицето и. Като петниста хиена е.

# 1 724
Калоян сигурно му е дошло нагорно да търчи между Надя и правещата на дръж ми шапката Милена за готвенето на ориз с киселец. Отделно сигурно е вярно, че той й е помагал всяка вечер със слагането на масата. Смятам, че Милена използва всеки повод, за да започне да каканиже и да говори високопарно.

Не считам, че Калоян трябваше да я лишава от вечеря.

Гледам я как стои и се хили. Направо нарочно го прави.

Напълно подкрепям ..За мен Милена си е същата змия и всичко е умишлено

Общи условия

Активация на акаунт