🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 548
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 905
Според моите разсъждения от днескашната битка Илиян отпадне, той ще номинира Мария за фермер на седмицата. Оттам съм сигурна, че ще вземе за помощник фермер Надя или чичо Митко защото са й най-близки. След това ще се гледа теста за ратайство и предполагам, че може би Надя или Ванчето ще вземе имунитет за ратай. Пък за мъжете там съм пас , все тая ми е , но може без Данчо. Дано Мария номинира Дая за ратай и така, за да може да има женски дуел. За имунитета ще останат 3 жени , Надя , Ванчето и Милена и дано в по-добрия случай Ванчето спечели , за да се види коя ще избере Дая за противник. Но съм на едно 80 процента сигурна ,че дуела ще е Дая срещу Надежда, защото Дая не би се изправила срещу Милена.

# 1 906

Само Ангел от всички тях се справя добре финансово ми се струва. Затова и мадам си позволява да се държи по-нахакано , и да излезе започва пак на плюс ,което е много хубаво впрочем. И аз завиждам благородно на 3 деца и кемпер за лятото.
Ама то и само Ангел бъхта здраво. Нито да си постоянно с камиона е лесно, нито като се върне почивка да рине на кравите. Чичо Митко може и той да е добре финансово.
Магесника може да няма участия, ама заплатата като общински си върви, него не го мисля.

# 1 907
Колко е зла Надя, няма значение, колко не я харесвате - също. Много е изстрадала и не знам как не ви е малко неудобно да пишете за тези минали неща. Ама била изтървала една реплика в яда си, че щяла да бие Милена, ако ѝ е вкъщи. И? Край, тя е насилник, пък как изисква да не я бият?
Може да е всякаква, да, злобичка си е, но това ровене в миналото ѝ - с цел да я окаляме, малко е прекалено.
Не ми се сърдете, но наистина е прекалено това ровене в миналото на някого. Решенията ѝ са си нейни, тя си знае какво е преживяла и не бих в съдила. Тя не говори постоянно за преживяното, споменала го е два пъти.
Та и тезата, че го използва, за да извика съчувствие у публиката - малко издиша.

# 1 908
  • Варна/Амстердам
Избата на Шестака има много негативни мнения в гугъл. Като че ли повечето от тях се отнасят за брат му, но има и такива, в които Митко е конкретно упоменат, обвинен в нелюбезно домакинство и проява на нетърпение.
Честно казано не съм изненадана. На мен не ми изглежда да е благ човек, а и той пропусна десетки златни възможности да блесне като справедлив миротворител, потушаващ бурните конфликти между фермерите (като най-възрастен и уж най-мъдър).
Линк към мненията и оценките:

https://g.co/kgs/F88QzD

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 14:16 от voxxymoxxy

# 1 909
  • Другата България
Значи чакай да видим.
Когато се пишеше за Милена, за минали неща - това си беше в реда на нещата.
Че е от ГЕРБ, че в намсивкви дружества участвала, че това правела, онова правела....не помня всичко.
Когато се пишеше за Антония, отново за минали неща, пак беше ок.
Когато се пишеше за Дана, и за участието ѝ във "Фермер търси жена", както и за конкурсите за мис - също беше ок.
Когато се пишеше за Даяна, за връзката ѝ с Ники Илиев и това колко бездарна актриса е - отново няма проблем.
Когато се коментираше Жанета и обществения ѝ живот - тогава пък съвсем нямаше проблем,.
Когато дъвчехме ДанЮ и именно миналото му, отново беше в реда на нещата.
На всички се рови в профилите в ИГ и ФБ, дори се публикуваха тук.
Може и да пропускам някого.
Но на всички се ровеше, и ще се рови в миналото.

Но, понеже сега е Надка, вече трябва да ни е неудобно. И защо?
Надка е наравно с всички там, сама е избрала да участва, сама е избрала да се държи по този начин, по който се държи, вече е публична личност и няма как да спреш хората да коментират. Изявата ѝ в "Съдебен спор" също е публична, макар и не по нейна инициатива. Но е публична.
Всеки има право и на мнение, и на теза, и на контратеза, и на вот - ако реши да го даде.
А, ето и вече за Шестака, за миналото му. Благодаря за линка тоест.

Няма как да не се коментират участниците, в момента в който са си дали...пийп под наем, трябва да са подготвени да са обсъждани в публичното пространство, и то не само за това, което показват в момента.

# 1 910
Опитах се да го гледам този Съдебен Спор с Надя и не издържах...
Много, много жалка история. Стана ми криво за всички участници с нея. И за пореден път доказва тази история как за жалост нещастията не правят хората по-добри. Pensive Дали са я били или не, не е моя работа да отсъждам. Факт, че много гадости са й се струпали на главата.
И аз си мисля, че изобщо не е там да се доказва на тоя и оня. Трябват й пари на жената. Може би ако вкарваше по-често благага усмивка и по-малко съскаше, щеше да й е от по-голяма полза пред зрителите. Вероятно Милена не може да я понася на органическо ниво или покрай делата с покойния й бивш мъж да е намразила гилдията на адвокатите.
От чисто човешка гледна точка й съчувствам, но като играч във Фермата никак не й симпатизирам. Много е голям контрастът между визитката й и това, което показва вътре.

# 1 911
Аз много-много живота на участниците Извън фермата Не коментирам.
Та, не ми вменявай вина, Мери, защото Точно Аз не ровя нито в профили на участници, нито в миналото им.

И знаеш ли каква е разликата? Разликата е, че в случая се подлага на съмнение дали един човек е бил подлаган на тормоз, или не. И не е никак забавно.

Но, щом ти харесва да ровиш в такива  неща, твое право е.
Пък, мисля, имам право да кажа, че не ми харесва. Или не? Simple Smile

# 1 912
  • София
Избата на Шестака има много негативни мнения в гугъл. Като че ли повечето от тях се отнасят за брат му, но има и такива, в които Митко е конкретно упоменат, обвинен в нелюбезно домакинство и проява на нетърпение.
Честно казано не съм изненадана. На мен не ми изглежда да е благ човек, а и той пропусна десетки златни възможности да блесне като справедлив миротворител, потушаващ бурните конфликти между фермерите (като най-възрастен и уж най-мъдър).
Линк към мненията и оценките:

https://g.co/kgs/F88QzD

В сравнение с общия брой коментари, негативните са малко като процент. А до колкото чета, повечето не са насочени пряко към Митко.

# 1 913
Май аз съм от малкото,които са за Кустев. Да, Стоян е добър и работлив, стана ми жал много за него, но все си мисля, че много от нещата по негов адрес не са безпочвени. Не са казани по правилния начин, но да верни. Съжалявам, но мен такива слаби , безволеви и безхарактерни мъже ме отвращават. Наистина ми стана мъчно за него, но не бих погледнала такъв мъж, ако ще последния да е на Земята. Стискам палци за Кустев.

# 1 914
  • España
Днес съм за Стоян!
Както някой по-назад писа , и той и Надежда са имали труден живот , но Стоян е излязъл добър чавек , а Надя просто си е “родено зло” , а и манипулативно ( и от участието и “Съдебен спор” е видно) .
Ако Кустев отпадне и изберат Мара за фермер , би ми било интересно тя “да отвърне” със същата схема на Надежда- така за нейно добро да я прати ратай и после на дуел , амаааа....де толкоз акъл у Мария....?!

По другия “казус” съм твърдо за Милена, както винаги 😉! Много добре я играе играта, жалко, че кастът е много нефелен , та няма с кого да си “партнира” достойно ! А и “Фермата” не е някаква документална камерна бутикова поредица за взаимоотношения, а тв-шоу, излъчвано в прайм тайма . За това и стратегията на Милена е печеливша! Докато тази на Надежда е обречена на крах-  с евтин театър може да замаже очите на тесен кръг хора за определено време, но зрителите няма как да заблуди!

А , иначе, всякакви любовни драми, триъгълници, многоъгълници и най-вече тъпоъгълници са ми безкрайно скучни и безинтересни !

# 1 915
Подкрепям и аз, дори повече симпатизирам на самия Кустев, отколкото ме вълнува колко малко характер има Стоян.
Май аз съм от малкото,които са за Кустев. Да, Стоян е добър и работлив, стана ми жал много за него, но все си мисля, че много от нещата по негов адрес не са безпочвени. Не са казани по правилния начин, но да верни. Съжалявам, но мен такива слаби , безволеви и безхарактерни мъже ме отвращават. Наистина ми стана мъчно за него, но не бих погледнала такъв мъж, ако ще последния да е на Земята. Стискам палци за Кустев.

# 1 916
  • Другата България
Аз много-много живота на участниците Извън фермата Не коментирам.
Та, не ми вменявай вина, Мери, защото Точно Аз не ровя нито в профили на участници, нито в миналото им.

И знаеш ли каква е разликата? Разликата е, че в случая се подлага на съмнение дали един човек е бил подлаган на тормоз, или не. И не е никак забавно.

Но, щом ти харесва да ровиш в такива  неща, твое право е.
Пък, мисля, имам право да кажа, че не ми харесва. Или не? Simple Smile
Ама чакай сега, кой се опитва да ти вменява вина?
Малко гузен негонен бяга, прочети се какво написа ти за останалите,
Цитат
и не знам как не ви е малко неудобно да пишете за тези минали неща.
Заради това реагирах, ти нападаш, после аз се опитвам да ти вменявам вина....никого не осъждам поне аз, от пишещите тук. Защото именно, всеки има право на мнение. Да каже кое му харесва и кое не, да. Ама не и да напада останалите за мнението им, това казвам.
И не, не ровя никъде, аз нямам време да умра, ще търся да ровя. Което е публикувано тук, когато ми е интересно и смятам, че ще преценя по него нещо за участника и това дали моята преценка е правилна - чета го. Доста и съм подминавала, за Жанета и ДанЧ например нищо не съм прочела, не са ми интересни извън формата.
И не съм се съмнявала за насилието, усъмних се снощи, Дама Пика ме поправи, явно не съм чула за някакво медицинско /което сега разбирам, че не е показано дори/, и се извиних. Това е.

# 1 917
  • Варна/Амстердам
И Надя, и Милена са безспорни енергийни вампири-по това си приличат, но първата е по-голямото зло според мен. Иначе адвокатката не трябваше изобщо да намесва темата с починалите деца. И тя имаше шанс да блесне, но го пропиля с тази безумна реплика.

# 1 918
  • при късмета
Надка може да не коментира много, много вътре миналото си, но съвсем достатъчно и с визитка и с коментари с други участници се опитва да се изкара светица. Как хората като цяло са лоши, как участниците всички са влезли за парите, само тя щяла да е там, ако нямало пари на края, а и Ангел, как тя не можело да понася такива и онакива хора и е последна инстанция по този въпрос и още и още и все тя уж не е такава. Да, ама не само, че е такава, а и ги е задминала във всичко негативно, което е коментирала по принцип и за участниците. И зрителя има право да съди по каквато и да е информация за участника.
Пешо например, заради информацията, че е пилот, тук се изписаха десетки страници, кака не можело да е глупав, като е пилот. Пък после на какво летял, кога летял, ама лети ли изобщо. После и за футбола. И за него се съди по миналото му плюс това, което показва вътре и двете се съпоставят. Няма участник за когото да не е съпоставяно навън и вътре. Всеки се е повлиял за един или друг участник от информация за него навън

# 1 919
Мери, щом не можеш да схванеш разликата, няма голям смисъл да обяснявам.
Не, няма "гузен - негонен бяга" в случая. За мене едно е да обсъждаш пикантерии около племейтка, друго - нечий живот, изпълнен със страдание в миналото. Няма да се обаждам повече, ще подминавам.

Общи условия

Активация на акаунт