🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 83 028
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 920
Милена на моменти прекалява с изказванията си, наистина. Ясно е, че има и стратегия, което е съвсем нормално. Мисля, че всеки има собствена стратегия. Но аз от самото начало й симпатизирам и ще кажа защо. По-интелигентна е от останалите и не се примирява с несправедливите ситуации. Застава на страната на по-слабите, а не като масата, които се мазнят на уж по-силните. Успява да устои на нехативното отношение към нея. Не всеки би успял да остане силен в подобни ситуации, когато всички са срещу него. Тя е била ратай толкова много пъти и непрекъснато е отнасяла хейт срещу себе си. Когато бяха ратаи с Асен, останалите се опитаха да ги смачкат. Пак имаше нещо, свързано с храната. Надя, например, се държи зле с Милена от самото начало без никаква основателна и лична причина за това. Тя просто обяви, че не желае и не общува с такива хора, и спря да й говори. Много детинско поведение, което не отива на зряла жена. Хората не харесват по-успелите от тях и мисля, че това е основната причина Милена да не е харесвана от по-голямата част от хората вътре. Както казах, и тя прекалява на моменти и се ядосвам на поведението й, но тя е една от малкото вътре с реална преценка за много от ситуациите.

По отношение на вчерашната ситуация с Калоян, тя постъпи добре, като го извика насаме, а не го изкоментира пред останалите. Другите правят точно обратното с нея - нападат я пред всички за да срещнат подкрепа. Боби постъпи по същия начин - нарочно изкоментира недоволството си от нея пред останалите за да ве разграничи от нея.

Така че аз стискам палци Милена да стигне до финал и да натрие носовете на всички! Малко вероятно е да спечели,но би било готино да бъде а Надя на финал и да събвре повече зрителски вот от нея. Вчера Надя каза, че нямало кой да гласува за Милена.

Нямам търпение за романтичната вечеря на Петър и Даяна. Интересно ми е как ще реагират Данчо и Ванче. Най-добре би било да си направят по един масаж...

Браво на Даяна вчера, че се застъпи за Милена. Затова я харесвах в началото, но повдението й с мъжете мина всякакви граници и се оказа не такава каквато очаквах. Мисля си, ако не се беше залепила за Данчо, а си играеше самостоятелно и показваше по-често чувството си за справедливост, сигурно щеше да е любимка на зрителите. Не мисля, че е трудно за 3 месеца да си удържиш нагона. Тя се хвърли да се сваля все едно мъже не виждала досега.

А Кустев, беше ми много симпатичен, когато реши да води война срещу вечната власт, но изведнъж даде задна и започна да се мазни на мъжете, и да клюкари с жените. А даде заявка за много повече. Поведението му е точно такова, с каквото квалифицира Стоян, но незнайно защо, се мисли за голям мъжкар. Ще викам за Стоян довечера.

# 1 921
  • London
Според вас как ше реагира Данчо като разбере, че Петър е поканил Даяна? Предполагам, че започне да дудне що за стока е Петър и на бързо ще забрави, че с Даяна са само приятели Simple Smile))

Бай дъ уей вече и той следва Даяна във инстаграм. Подозирам, че вече тотално си е разрешил дилемата с годеницата.

Много чаршафи бе дами и господа, как не ви мързи да ги пишете, да знаете, че малко хора четат повече от 5-6 реда. Аз поне....прилича повече на монолог, отколкото на диалог такова нещо.Flushed

# 1 922
  • Другата България
Мери, щом не можеш да схванеш разликата, няма голям смисъл да обяснявам.
Не, няма "гузен - негонен бяга" в случая. За мене едно е да обсъждаш пикантерии около племейтка, друго - нечий живот, изпълнен със страдание в миналото. Няма да се обаждам повече, ще подминавам.
Аз и не искам да обясняваш, и прекрасно разбирам това, което казваш.
Коментирам само назидателния тон и това, че трябва да ни е "неудобно".

Страданието в миналото на всеки един не само от участниците може да се коментира от хора, които са много, ама много "вътре" в нещата. Достоверно имам предвид. Защото в ТВ формат всеки може да каже каквото си поиска само защото това ще му донесе някакви позитиви. Така да извърти нещата в своя полза, че свят да ни се завие. И не, не говоря за Надка, говоря по принцип. Затова аз също избягвам да навлизам в лично пространство за каквото и да е,  когато става въпрос за някаква семейна драма. Когато Ангел разказваше за жена си, коментирах единствено това, че НЕ вярвам само на неговата версия предвид показаното от него относно жените. А може и да е бил прав. За Надка /това и писах снощи/ ме потресе само манипулирането на собственото ѝ дете от самата нея, само и само да не се виджа с баща си, защото тя така е преценила. Това видях аз, това и коментирах. Може и да греша, но гледам и други са на това мнение. Още повече че в този случай имаше и ответната версия, на съпруга ѝ. Кой лъже и кой маже - , но поведението ѝ в цялата ситуация за мен не беше ок. Дори и да е била жертва, не следва да превръща и детето в такава. Ако това е направила.

# 1 923
Мери, мир?! Hug

Напоследък, откакто любимецът ми Анго отпадна, не остана един, на когото да симпатизирам, бе.
Малко ми е странно и на мене самата, ама в момента най-малко неприятна, да не кажа - направо симпатична.... ми е Мими. Невероятно, но факт. Joy Марето - Победитееел! Heart Eyes Joy
Това - докато не се изложи пак, де. Trollface

# 1 924
  • London
Много бързо забравяте, май повечето са на принципа, че като минат 2 седмици и вече всичко е забравено и кой последен се е изложил той е на дневен ред. Аз не мога така.... Мария след случката в кухнята, която за мен беше излагацията на сезона и челна стойка да направи няма да ми промени мнението.

Иначе да.... общо взето и при мен никой не е на 100% харесван, даже и на 50%.

# 1 925
  • при късмета
Този сезон и яз нямах нито един фаворит, който от началото до тук да съм го искала на финал, камо ли да спечели.  А такъв, който да спечели още нямам, като гледам няма и да има. И за финала и за дуели и за оставане до тук винаги е било кой НЕ искам. ЗА бях само за  Ангел

# 1 926
За мен от жените най-заслужили да са на финал са Ванчето и Милена. Всички други досега минаваха метър, в нищо не са се доказали, а и най-много се изложиха.

# 1 927
Хареса ми момента, в който Милена каза на Калоян - "ами ако някой така се държеше с майка ти?"
Харесаха ми и после като палеха печката в ратайската къща - шегата й беше точно на място - по принцип на нея шегите рядко й се получават.
Очаквах много повече от нея - липсва й находчивост, иначе доста маски би могла да свали.
Мъжете в сезона са пу...ци. Най ме дразнят Кустев и Шестака - единия е като плужек - като клюкарка, другия е гъзолизецот класа - подмазвач и нагаждач. Може да е способен, но е от хората които все мислят, че някой за нещо и е длъжен и все мрънкат.

# 1 928
  • Варна
Елфи,

Скрит текст:
Да, наистина я е сложил за 5 точки. Възможно ли е в промото да показват това, има нещо гнило, довечера ще разберем. Така да издават кой ще е победител, не вярвам и аз.

А Нана77 даде спойлер, Който не иска да знае, да НЕ отваря!!!

Скрит текст:
Скрит текст:
Че Стоян побеждава с 8:7 Кустев.
Досега всичките ѝ спойлери са верни. Та, не знам това в промото какво ли значи.

Скрит текст:
Много искам Стоян да спечели но този резултата 8:7 е невъзможен.
Това означава, че при резултата 3:3 играят и четвърта битка, става 3:7 и с 5та битка съответно 8:7.
Само, че по правилата, четвърта битка не се играе при 3:3.
Просто този резултат не го виждам като комбинация в евентуално изиграни игри.

# 1 929
  • Другата България
Ензимче, естествено, че мир, аз и не съм воювала с теб, или с когото и да било.
Съвсем в реда на нещата е да имаме различни гледни точки за предаването и участниците, въпросът е да не навлизаме в лични характеристики и начукване на канчета по повода.

Аз също /май вече писах/ съм за Ваня. На финал.
Пък защо и не победител?
Милена също за мен заслужава да е там, защото е многоцветен участник, но не я виждам просто да се добере именно заради Надка. Не знам как и кой ще я отстрани Милена, дано наистина да е Надка, да я видим най-накрая на арената с тези закани /ама ми мирише, че само кьорфишек са те/, но няма да стигне финал.
От друга страна пък искам Надка на финал, именно заради зрителския вот.

# 1 930
Ми то излиза, че Пешко е най заслужил да спечели. Бил е ратай, бил е фермер, бил е вице фермер, бил е дуелист, има победа в дуел, шкаф прави, колкото и да не му се искаше, изтърпя геройски Ваня, без да я убие или да си среже вените, търпи и обожанието на Калоян, сега пак е на пангара коя да покани на вечеря, защото все ще е сгрешил. Е а кажете не е ли заслужил

# 1 931
Аз съм за Ангел да спечели Фермата. Joy
Още не ми е минало, преди само чаках да дадат той как ще коментира дадена ситуация. Скука е без него.
Забравила съм кажа, но на анкетата аз гласувах, че никой не заслужава. И все още съм на това мнение. Просто не виждам кой.. в крайна сметка все някой ще вземе тия пари. Да е жив и здрав.

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 16:20 от Анонимен

# 1 932
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За Кустев съм.Не харесвам мекошави мъже страхливци.Стоян е точно такъв.

Боби верно ли вчера се хвалеше с изневерите си в квартирата?? Дойде ми повече.И на въпроса на Калоян по повод обичането на 'купената" булка,Боби отговори,че любов не изпитвал,но имало уважение ли каза,нещо такова...
Изрепчи се и на Милена,че миенето на чинии е женска работа,при все,че е поел ангажимент.
Хич не му симпатизирам на Борислав вече.Колкото повече говори,толкова повече се излага.

Надя е злобна жена и интригантка,обаче какви мизерии й са се случили в миналото наистина..трудно е да си светъл и щастлив човек при тези факти.Просто живота я е смазал и сега си го връща на всички(целенасочено или не)

# 1 933

Скрит текст:
Това означава, че при резултата 3:3 играят и четвърта битка, става 3:7 и с 5та битка съответно 8:7.

Скрит текст:
Напълно възможен е. При 4:2 се играе и 4 - та, и 5-та битка. Стоян взима 4- та и става 8 точки. Кустев взима 5- та и е 7 точки.

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 16:28 от savovas

# 1 934
  • Варна
Боби верно ли вчера се хвалеше с изневерите си в квартирата?? Дойде ми повече.И на въпроса на Калоян по повод обичането на 'купената" булка,Боби отговори,че любов не изпитвал,но имало уважение ли каза,нещо такова...
Калоян пита Боби: Кога започнахте да се обичате/със съпругата си/? И Боби каза: Какво обичане, с времето идва уважението.

Скрит текст:

Скрит текст:
Напълно възможен е. При 4:2 се играе и 4 - та, и 5-та битка. Стоян взима 4- та и става 8 точки. Кустев взима 5- та и е 7 точки.

1, 3, 4 - та битка за Стоян и 2, 5-та за Кустев.

Скрит текст:
След 4та няма смисъл да играят пета тогава.

Общи условия

Активация на акаунт