🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 599
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 950
Да очакваме ли нови любовни трепети между Пеш и Дайче!?
Може и в спойлер или на лични съобщения!
А, и без спойлер може: Джепешо изпитва любовни трепети основно към себе си.
Е, понякога и към абитуриента на честта.

Фермата: Пътят на един bromance*
____
*a close non-sexual relationship between two men.

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 18:20 от KilliBilli

# 1 951
Не знам какъв спойлер се очаква да има за Петър и Даяна? За секс във Фермата ли?Иначе съм на 99% сигурна, че Петър ще избере нея за романтичната вечеря или каквото там беше.
Да очакваме ли нови любовни трепети между Пеш и Дайче!?
Може и в спойлер или на лични съобщения!

# 1 952
BTV се издънили с отпадналия като обявили в реклама за утре в кое предаване ще гостува. Просто нямам думи. Влизам във фейсбук и това е първото отвред. Така че който не иска спойлери за довечера, да има предвид откъде ще му дойде този път.

# 1 953
Нямам фейсбууук Disappointed Relieved

# 1 954
  • Другата България
А аз съм изненадана от анкетата.
С най-висок резултат е именно Петър.
Повече от Калоян. С друго впечатление бях останала.
Добре, че не чета постоянно и редовно във ФБ.

# 1 955
.

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 17:39 от Анонимен

# 1 956
А как без жени, бре? Те направиха сезона! Smiley
Всички на финала и там да се сбутат малко, че и за 5-те да има място.Wink
Кой пък от мъжете е по достоен от дамите които са в момента?

За снощи да изкоментирам, че дуела ще започне.Simple Smile
Милена си беше права. Това е вечеря на която имат право да седнат и ратаите. Видя я Калоян, че е с кърпа и дрехи под мишница и три пъти я завърна, щото се преуморило момчето да слага прибори. Rolling Eyes Какво щеше да му/им стане да изчакат 15минути и да седнат заедно?
Думите на Милена към него си бяха в десятката. И по-добре насаме с нас Wink, отколкото пред съфермерите.

Ох сетих се и за спагетите и пак тъпотиите на Надя. Когато пуснеш огромно количество тестени изделия във вряща вода, естествено първите минути спира да ври. Как търси да изкара чак пък толкова некадърна Милена, при все, че две седмици всички бяха предоволни от храната.
Голям киселец е Надя! С жили.Wink

Довечера ще съм неутрална. Кустев от началото не го харесвам, Стоян пък докрая не се разкри и не го опознахме. Който и да си тръгне няма да е загуба за зрителите, мисля.

# 1 957
  • Mediterraneo
BTV се издънили с отпадналия като обявили в реклама за утре в кое предаване ще гостува. Просто нямам думи. Влизам във фейсбук и това е първото отвред. Така че който не иска спойлери за довечера, да има предвид откъде ще му дойде този път.

Абсолютно неадекватни! Без да искам си развалих гледането на дуела довечера! БТВ, много сте зле! Във ФБ не ми е попаднало нищо, достатъчен ми беше анонса на сутрешното им неделно предаване.

# 1 958
Може ли да ми кажеш кой. Така и така съм на работа и със сигурност няма да мога да гледам дуела.

# 1 959
  • София
Джолева, не четеш бре. Снощи го написах още.
Скрит текст:
Скрит текст:
Кустев отпада

# 1 960
Обърках се. Извинявам се, не прочетох хубаво какво се е писало и помислих, че се коментира едно друго нещо, което споделих днес в скрит текст.
Ама явно и бТВ се е объркало, не само аз Grinning

# 1 961
Джолева, не четеш бре. Снощи го написах още.
Скрит текст:
Скрит текст:
Кустев отпада
Чета те бре Нане. Викам да не е нещо друго. Да не зема да изпусна.

# 1 962
  • при късмета
А аз съм изненадана от анкетата.
С най-висок резултат е именно Петър.
Повече от Калоян. С друго впечатление бях останала.
Добре, че не чета постоянно и редовно във ФБ.
Мога да ти дам моите причини, и аз гласувах първо за Петър, после за Калоян. Армейчето се води по акъла на Петър, неговите критерии и неговите нагласи, Петър му дърпа конците. Ако не искам единия на финал, то е ясно, че и другия не искам, а щом водещия е Петър, първо за него ще гласувам. Отпадне ли Петър и Калоян е заминал ( е зависи и по кое време стане разбира се), така че първо гласувам за Петър. И да не гласувам за Калоян, защото искам повече за някой друг, то всъщност няма нужда за него да даваш отделен глас, ако вече си гласувал за Петър. Аз цъкнах и двамата, но просто давам пример. можеше още доста мъже да посоча

# 1 963
Кустев ...Кустев.... да пита Надя и Калоян за съвет ,как да подреди битките...точно тях🙂🙂🙂
Ще видим дали подредбата ще изиграе роля, и кой ще победи,но много тъпо постъпи.
Надя горкана е големия стратег ,а на Калоян битките му ги подреди Петър
( в дуела срещу Ангел, и много добре се справи ).

# 1 964
  • Sunshine state
Ех, бТВ.. 😂
Скрит текст:
Иначе се радвам, че Кусти отпада и Калоян ще гледа като попарен. 😁

Общи условия

Активация на акаунт