🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 511
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 980
Отново Калоян:
"Има две мнения - грешното и моето."
Значи още в ден 1-ви, когато Калоян изрече "мъдрата"  фраза - "Жените са, за да се обяздват", ми стана ясно, че жената, която ще го "вземе" ще живее животът на майка му.
Този левент табуретката в хола не може да обязди, какво остава за нещо с пулс.
След 15, 20 години ще го засмуче някоя опитна жокейка, пък той ще си мисли, че друг дърпа каруцата.
За Борислав - то има разни лафове за тези културни особености на етноса, но...

Ех, божке беее! Пак този етнос! 😂 А как ще обясниш пък другата пеперудка от фермерите - Даньо? Сигурно и той е циганин под прикритие! 😱 Ние българите масово сме чисти души!
Нямам какво да обясняам, етносът си е етнос. Сори, ама си е така. Примери бол. Или ше се праим на ощипани?
За прост к*рвар и драмите му - ху кеърс?
Ама уредени бракове и т.н, плюс цялото разнообразие от "удобни" привички... моля, моля...

# 1 981
  • Варна/Амстердам
Аз смятам, че ако една жена е тръгнала към банята/тоалетната, не бива да бъде спирана по никакъв повод. Някои неща не могат да почакат. Най-малкото може да е неразположена и да изпитва страшен дискомфорт. Калоян е опериран от емпатия и уважение към жените и това не е никак учудващо предвид семейната среда, в която е отраснал.

# 1 982
  • Sofia
Много е увреден Калоян от нрава на военните и затова няма да му върви със съвременните момичета ако не се промени, за което не виждам желание

# 1 983
Кустев ...Кустев.... да пита Надя и Калоян за съвет ,как да подреди битките...точно тях🙂🙂🙂
Ще видим дали подредбата ще изиграе роля, и кой ще победи,но много тъпо постъпи.
Надя горкана е големия стратег ,а на Калоян битките му ги подреди Петър
( в дуела срещу Ангел, и много добре се справи ).

Шъ  пита като е Прост за 3 кухи лейки.GrinningGrinning

# 1 984
  • София
Не мисля, че Надка е причината да не харесват вътре Милена. Ако е, значи още по-добре за нея, това показва, че е по-добър играч за такъв формат от Милена. Но не е според мен това причината. Надка да е повлияла най-много на двама, трима и то това е силно пожелателно.
Милена сама си причини всичко това с бруталното навлизане в личното пространство на всеки един, докато бе Фермер. Навсякъде се вреше, прегръщаше хората безпричинно и с това нейното провлачето ''Чоовееккк'' и падам просто. Даже отиде да прави масаж на Калоян ли беше, на Петър ли беше не помня вече. Подхода и беше много явен и това няма как да направи добро впечатление на който и да е. Разбра се, че едно е казала на Калоян, друго после на масата, когато Калоян и Милена се изясняваха по-рано през вчерашния епизод. И тя Милена сама си призна пред Калоян, че е сбъркала там и разбира, че го е разочаровала. Май това беше случката в която замитаха обора и си приказваха.
Това с пастите бе евтина манипулацийка с която само се изложи и отвори очите на всички там колко е двулична. Да припомня че накара Жанета и Антония да проституират, сори, но точно като някоя Мадам се държеше. Никъде нищо не пипаше а само се размотаваше с клипборда и ръцете на буквата 'Ф' Разбра се и че си е поспивала много. После ходеше да агитира всеки поотделно да гласуват пак за нея, за да кара втори мандат, толкова си беше повярвала. И за капак си постави отлична оценка за фермерството въпреки, че им наложиха глоба след голям гаф на нея и Данчо. Няма значение кой е виновен. Тя е шефа и следователно носи отговорност. Хората едвам я издържаха вече, но тя си поставя отлична оценка моля ви се и то след кражба на чужда собственост и използването и за други цели. Точно както е боравила сигурно с еврофондовете.
Милена още от началото на формата е взета да всява раздори, но от продукцията явно са очаквали по-богат речник от нея и повече хитрост, а не такава евтина показност. Отделно сигурно са очаквали да е по-добре подготвена физически и не са планирали да отпадне толкова рано от Антония. Е, после явно много е тренирала, защото се върна свежа и в по-добра физическа форма и взе реванш, но не мисля, че това е съизмеримо с останалите и не е много редно, но да приемем, че е традиция за Иван и Андрей. Окс.
После като се върна бе кротка точно една седмица, ням и толкова и отново почна да човърка по болезнени теми. Репликата с децата на Надя и Ангел бе пример, че и липсва всякаква емпатия, за това и сълзите и после за Стоян ми идват даже още по-грозни, защото са много фалшиви.

# 1 985
  • Другата България
Е, аз вече писах и за това.
Ако КустиЧ загуби, ще е освен заради собствената си некадърност, и заради собствената си глупост.
Но понеже Петър подкрепя Стоян, той ще пита Калоян.
Който спечели благодарение на Петър.
И разбира се, "стратегЪТ", ама не от Мировяне.
Надка.
Неуверен човек, толкова му припари под лъжичката, понаака се от притеснение, така, както му се ходеше на дуел, ако падне от сочения за аутсайдер и слабак мен лично би ме било срам да се покажа пред познатите си.
И естествено, друг ще му е виновен.

Благодаря на
Скрит текст:
Не мисля, че Надка е причината да не харесват вътре Милена. Ако е, значи още по-добре за нея, това показва, че е по-добър играч за такъв формат от Милена. Но не е според мен това причината. Надка да е повлияла най-много на двама, трима и то това е силно пожелателно.
Милена сама си причини всичко това с бруталното навлизане в личното пространство на всеки един, докато бе Фермер. Навсякъде се вреше, прегръщаше хората безпричинно и с това нейното провлачето ''Чоовееккк'' и падам просто. Даже отиде да прави масаж на Калоян ли беше, на Петър ли беше не помня вече. Подхода и беше много явен и това няма как да направи добро впечатление на който и да е. Разбра се, че едно е казала на Калоян, друго после на масата, когато Калоян и Милена се изясняваха по-рано през вчерашния епизод. И тя Милена сама си призна пред Калоян, че е сбъркала там и разбира, че го е разочаровала. Май това беше случката в която замитаха обора и си приказваха.
Това с пастите бе евтина манипулацийка с която само се изложи и отвори очите на всички там колко е двулична. Да припомня че накара Жанета и Антония да проституират, сори, но точно като някоя Мадам се държеше. Никъде нищо не пипаше а само се размотаваше с клипборда и ръцете на буквата 'Ф' Разбра се и че си е поспивала много. После ходеше да агитира всеки поотделно да гласуват пак за нея, за да кара втори мандат, толкова си беше повярвала. И за капак си постави отлична оценка за фермерството въпреки, че им наложиха глоба след голям гаф на нея и Данчо. Няма значение кой е виновен. Тя е шефа и следователно носи отговорност. Хората едвам я издържаха вече, но тя си поставя отлична оценка моля ви се и то след кражба на чужда собственост и използването и за други цели. Точно както е боравила сигурно с еврофондовете.
Милена още от началото на формата е взета да всява раздори, но от продукцията явно са очаквали по-богат речник от нея и повече хитрост, а не такава евтина показност. Отделно сигурно са очаквали да е по-добре подготвена физически и не са планирали да отпадне толкова рано от Антония. Е, после явно много е тренирала, защото се върна свежа и в по-добра физическа форма и взе реванш, но не мисля, че това е съизмеримо с останалите и не е много редно, но да приемем, че е традиция за Иван и Андрей. Окс.
После като се върна бе кротка точно една седмица, ням и толкова и отново почна да човърка по болезнени теми. Репликата с децата на Надя и Ангел бе пример, че и липсва всякаква емпатия, за това и сълзите и после за Стоян ми идват даже още по-грозни, защото са много фалшиви.
за подробното, питателно и абсолютно точно описание на....Надежда. Joy

# 1 986
Аз смятам, че ако една жена е тръгнала към банята/тоалетната, не бива да бъде спирана по никакъв повод. Някои неща не могат да почакат. Най-малкото може да е неразположена и да изпитва страшен дискомфорт. Калоян е опериран от емпатия и уважение към жените и това не е никак учудващо предвид семейната среда, в която е отраснал.
Да, ама цитатко реши да се държи като тъп кашик (не искам да обиждам военните, познавам много стойностни хора военни), какъвто си е, де, и единственото, което успя да измисли, беше да я накаже без вечеря. Ама при толкова ограничен капацитет у това момче, какво друго може да се очаква, той толкова си може.

# 1 987
  • Варна/Амстердам
Дяволо, така си го написал, все едно Милена е склонила малолетни момиченца да проституират. Не забравяй, че Антония и Жанета бяха много щастливи от зададената задача и съвсем доброволно угаждаха на мъжете. Дори Жана попита Милена кога отново ще бъде фермер. 😁

# 1 988
  • София
Това само показва колко им е капацитета. Че бяха така грозно употребени и изложени. Минус за тях, но моралното падение за самата шефа 'Ф' си остава.

# 1 989
  • Другата България
Няма някой там, който може да падне по-ниЗко от Надка.
Срещу нея да тичат, не могат да я стигнат.

# 1 990
  • Варна/Амстердам
Надя показа още повече недостатъци от Милена, така че тя е тази, която претърпя нравствено падение. Или просто е такава човешката й същност. Няма да изпадам в подробности за многобройните случаи, в които Надежда прояви недостойно поведение и чиста злоба.

# 1 991
Мъжът ми каза, че в анонса за сутрешното предаване утре са казали кой ще гостува и му развалили цялата изненада от дуела довечера Sad

# 1 992
Няма някой там, който може да падне по-ниЗко от Надка.
Срещу нея да тичат, не могат да я стигнат.

Ами, ами, Калоян и Петър са същите, само са по-тъпички и елементарни.

# 1 993
  • София
Според мен Даяна, Милена и Антония се изложиха много повече, но свят шарен, мнения всякакви. Simple Smile
С Мария са на кантар за мен. Може би най-суха от водата ще излезе Ваня, но тя е много безинтересен образ и не ми се отваря тема за нея тепърва, защото и тя рева срещу Ангел, но после в спора между Поли и Мария си траеше и се държа също грозно в сцената с ножа, която се направи на ни лук яла, ни лук мирисала.

# 1 994
  • London
Къде го гледате този Съдебен спор, да не са дали в самата Ферма откъси?

Общи условия

Активация на акаунт