🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 523
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 725
  • London
Обаче тук всички си въртим мнението за тея вътре всяка седмица, аз включая де 😁 Набързо забравихте хейта по Милена за репликата за децата на Надя и Ангел, ся вече е стожер на достойнството и добродетелта... Ми не, същата си е Милена от началото, изключая прическата, отваря я. 😁
Аз изобщо не осъдих тогава ситуацията. За мен беше цирк буш самото признание на Надя за детето, такъв измамен и лъжовен човек ако ще да ревне, че е живяла под мост пак ще ми е все тая....То като дърта циганка лъже, маже....

# 1 726
Дана, с теб споделяме съдба на баща алкохолик. Като такива имаме някои общи черти, но запомни - щом всички вътре са против някой, това не значи, че този някой е лош. Повече е неудобен.

За съжаление Надя взе твоята болка и я ползва като инструмент, за което аз не бих простила. Това Милена не го е правила.

Може наистина да премисля думите си, но това е белег на малко по-начетените хора, не е лицемерие.

# 1 727
Ееее, чича ви Митко много се наведе пак!
Защо, бре, чиче? Публиката не харесва подмазвачи и комформисти, екшън искаме . Стига се пази, влез малко в играта и кажи и ти веднъж нещо опозиционно! Никакво маке не си ти, не си!

# 1 728
Скрит текст:
Скрит текст:
Който не познава Милена ще каже "браво"!

Всичко е за пред камерата!!!

Ела Дана да говорим пред камерите!
Хитра лисица!
виж сега колкото и да не я харесваш=факт..то поне се научи да разграничаваш някой неща...ми добре направи,че е пред камера иначе как ще разберем как и кое е....
Надя в кухнята пак дълбае...

Вижте сега, няма как да ми казвате какво съм се научила като не се познаваме.
Второ, щом всички вътре са на моето мнение явно не аз съм "заблудената".
Всяка нейна дума е премислена преди да се изрече поне пет пъти.

Не е нормално да викаш всеки да си "говорите" до някоя камера. И да ми кажете, че е искрено.

Друго не мога да кажа като го няма в епизодите. Simple Smile
Дана била си вътре нооооооооо нищо не си научила,а и е естествено един умен да си премери думите,а не като простак да ръси глупости,за да е в играта и му ръкопляскат....има разлика...

# 1 729
  • Разпиляна във въображението
Еха, Милена ще направи така чак Боби да избухне. Ами нарочно го прави, убедена съм. И за спагетите - пак някакъв налудничев поглед, ухилена и все другите виновни.

# 1 730
Ееее, чича ви Митко много се наведе пак!
Защо, бре, чиче? Публиката не харесва подмазвачи и комформисти, екшън искаме . Стига се пази, влез малко в играта и кажи и ти веднъж нещо опозиционно! Никакво маке не си ти, не си!
Мда. Той нали Шестак, мутирал е македонскио ген.
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 731
Боже, и тук шуробаджанащината се шири! Най-работливите - Мара, Надка и Петър. С единия си ляга и става, с другите две си хортува Останалите  на курорт са били.
Иначе сцените на Милена не ми бяха убедителни, пак нарочно го сътвори. Бе, много зло се е събрало вътре начело с Надка, следвана от Милена и Кустев.
Другото, което се чудя защо я дъвчат тази Ваня, не я виждам да се увърта около Петър, както преди или не се излъчва, но все с нея се занимават и увлечението към Пешко. 

# 1 732
Ами тя Милена полезен ход няма. Разбира се, че ще ги провокира. Нали са я сложили вечен ратай, а сигурно и дуелист. Да им слугува, за да си заслужи отново и отново втория шанс.

# 1 733
Борислав наистина ли си призна за ергенската квартира и любовници "нищо, че вече бил женен"?

# 1 734
  • София
Боже, Милена наистина го прави нарочно. Предизвиква, прави се на жертва, дълбае. Още от преди все гледа да подхвърли на Боби, че е циганин. Много неприятна.

Интересно ми е дали ще му стиска на Петър да покани Даяна Simple Smile

# 1 735
  • Другата България
Отново Калоян:
"Има две мнения - грешното и моето."
Значи още в ден 1-ви, когато Калоян изрече "мъдрата"  фраза - "Жените са, за да се обяздват", ми стана ясно, че жената, която ще го "вземе" ще живее животът на майка му.
Това е патриархатът, няма как да си израсъл в такава среда и да разсъждаваш различно.
Писахме, че и изглежда, разсъждава и говори като старец. Отново проблемът е от семейството, според мен.
Всичко е от семейството и от възпитанието.

Опаа, Пешо и Даяна на латино вечер.
Той съвсем "случайно" я спечели тази награда.

# 1 736
Борислав наистина ли си призна за ергенската квартира и любовници "нищо, че вече бил женен"?
Груба грешка направи, че го каза. Тия хора не се ли усещат, че точно такива неща със сигурност ще бъдат излъчени?
Самия факт с ергенската квартира не ща да го коментирам.

# 1 737
Аха.
Той и като си говореше с Розовите бузи за жена си и уредения брак каза - каква любов, уважение, да, ама любов.

# 1 738
Орисаните на вечна дружба: "Седмицата на Калоян и Петър винаги е добра"
Мхм, след сцената със Стоян - определено ...
Поне разбрахме, че цветята нямат гръб.

# 1 739
Ами затова ще си кротувате, няма да провокират, да изразявате мнение пред властта, главите долу, думата на фермер е закон.

Като ви дойде времето ще ви се каже, че нямате достойнство и ще бъдете пожертвани в името на благото на началника.

Ако сте против режима ще бъдете публично унижени и пратени на труд в някой лагер (пардон ратай)

Баси, добре че Калоян не се е родил 60 години по-рано. Интересно бащата какви ги е вършил в името на честта...

Общи условия

Активация на акаунт