Лаковe за нокти - 145

• 32 041
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Страхотна е комбинацията на Маринела! Става и за коледен маникюр, даже направо бих го пробвала с малко по-тъмно зелено. Аз вече открих сезона на празничните блестящи маникюри, но ще покажа малко по-късно днес.

# 436
Маникюр с първия ми лак, който не е 5лв. 😀😀

# 437
Ей ме https://www.instagram.com/p/CIDjPbUD5x1/?igshid=3y3r7ps87h5c

А това Еси е много красиво, мда, наистина всъщност прилича на един ГР, който бях показала.

# 438
AraBesqUe, уникално е!
от мен нещо от 2015та, голямо старание беше тази гейша

# 439
Имам въпрос относно рисуването? С обикновен лак ли рисувате, понеже бързо изсъхва лака и нещо не се получава Ок.

# 440
Имам въпрос относно рисуването? С обикновен лак ли рисувате, понеже бързо изсъхва лака и нещо не се получава Ок.
това отгоре съм го рисувала с акрилни бои
преди това рисувах с лакове, но така освен, че съхнат бързо , но и се хабят много, а и рисуването е по-трудно

# 441
Купила съм си една акрилна боичка, но как се ползва, като лаковете ли? Има ли тънкости?

# 442
  • на последния етаж
Catrice 02 Sophisticated Vogue:

# 443
Арабескче, прободе ме в сърцето с това синьото.. 💙💙💙💙💙

# 444

Снощи набързо. Днес като станах половината бяха на бръчки..не е изсъхнал достатъчно добре, ей това е лошото с обикновения лак Sad

# 445
Аз без бързосъхнещ топ лак съм за....никъде Stuck Out Tongue Winking Eye

# 446
И аз, складирала съм 3 бутилки Сеш за резерв, плюс течността им за разреждане - лакирам, после влизам в банята и лягам, нищо друго не издържа на такъв режим.

# 447
Какви акрилни бои трябва, има ли значение?

# 448
Frowning
И аз, складирала съм 3 бутилки Сеш за резерв, плюс течността им за разреждане - лакирам, после влизам в банята и лягам, нищо друго не издържа на такъв режим.

За първи път чувам тази марка, явно покрай годините маникюр в салон ужасно съм изостанала по отношение на пазара. Сега, когато се връщам към домашния маникюр, такова инфо ми е просто безценно, благодаря Ви Heart

Припомних си колко обичам да се грижа сама за ръцете и ноктите си, почивам си, забавлявам се, но процесът на съхнене и пазене ми е тегав и ако може да се намали, ще е прекрасно. Опитах изсушителя на SNB, но нещо не се разбрахме, имам чувството, че от него ми се набръчква лакът. Без изсушител ефектът е по-добър, поне при мен.
След като прочетох поста Ви, моментално си поръчах Seche Vit топ лак и нямам търпение да видя резултата.

И още нещо бих помолила, момичета - най-неприятната част от домашния маникюр ми е почистването на стария лак. Първо взех лакочистител без ацетон, но с него е някаква мъка и потрес Grinning, взех и ацетонов с витамини - пак иска доста търкане... Имате ли някакви съвети за бързо и сравнително безопасно сваляне на стария лак?
За информация - ползвам основно Essie, миналата седмица си взех и няколко лака на Faby, а след като започнах да следя тази тема, нямаше начин да не добавя и SNB Joy
Първите две марки предлагат лесно нанасяне и трайност, доволна съм. Предстои да опитам третата.

# 449
Купила съм си една акрилна боичка, но как се ползва, като лаковете ли? Има ли тънкости?
слагах в палитра малко количество и малко водичка с четката, с която рисувам
след това чакам хубаво да изсъхне рисунката и слагам топ
Какви акрилни бои трябва, има ли значение?
аз ползвах тези http://www.maestropan.net/ (даже май и в Стар нейлз ги продават) + едни от едно китайче

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 18:58 от elle.n

Общи условия

Активация на акаунт