Лаковe за нокти - 145

• 31 985
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Поръчах и аз сутринта, но само два лака, че всичко друго тяхно, което харесвам отдавна го имам Stuck Out Tongue

# 91
mamada, трябва да влезеш в профила си, за да видиш намаленията. Аз май нищо няма да поръчвам...
Георгиева, да ти е много здрава и много щастлива рожденичката! Страхотна питка, браво!

# 92
Долче, сега видях, че го имам същия - https://www.instagram.com/p/CFIJnhRDR2q/?igshid=k1zekrepcu8t
Обаче никоига не успявам да хвана шимъра на снимка Grinning На твоите снимки се вижда реалната му красота.

Георгиева, честит празник и от мен Heart

# 93
Георгиева, честит празник. Бъдете живи и здрави 🤗❤
Аз краднах една идея от няколко странички по-напред, ама нещо не ми се получи както си го представях.

# 94
  • Пловдив
Благодаря за отговорите!
Не бях в профил и съответно не се виждаха намаления.

# 95
Момичета, благодаря ви Blush Наистина, ако ви попадне насреща тази Импала не и' се чудете много- винаги има повод за нов лак... Sweat Smile
Арабеск, ха ха, ама наистина са ни съвсем еднакви лаковете- даже партидите и срока на годност Grinning На лампа или със светкавица се вижда шимърчето най-добре. Даже май на 1 пласт ми харесва как стои най-много Heart Eyes
Георгиева, честит празник на детето! Heart Браво и на теб за погачата и маникюра Wink
Джулс, Лита, Лейди, Heart
Бенчита, според мен много ти отиват нюдове и циклами Wink
Освен Аделина, кой СНБ бихте препоръчали? Каква е цената на доставката (ориентировъчно)?

# 96
Аз пуснах 11 лака Sad O ,ужас ... Чакам 18 от avon. Просто съм бомба...така и не заредиха тук новите на Trend it up...Само 040 Sad Ще се разоря 😊😊😊

# 97
Момичета, благодаря ви Blush Наистина, ако ви попадне насреща тази Импала не и' се чудете много- винаги има повод за нов лак... Sweat Smile
Арабеск, ха ха, ама наистина са ни съвсем еднакви лаковете- даже партидите и срока на годност Grinning На лампа или със светкавица се вижда шимърчето най-добре. Даже май на 1 пласт ми харесва как стои най-много Heart Eyes
Георгиева, честит празник на детето! Heart Браво и на теб за погачата и маникюра Wink
Джулс, Лита, Лейди, Heart
Бенчита, според мен много ти отиват нюдове и циклами Wink
Освен Аделина, кой СНБ бихте препоръчали? Каква е цената на доставката (ориентировъчно)?

Долче, аз харесвам много от лаковете им и имам доста Purple Heart Ако искаш разгледай и ме питай за конкретни като си набележиш Simple Smile Иначе на първо четене се сещам за Деница и Зорница-много хубави гъсти глитъри, Искрен-червен с червен глитър, от новата серия Интенз всички са хубави, в Марина също съм тотално влюбена Simple Smile Холограмите им всичките бяха разкошни, но ги спряха. Ако ще поръчвате вижте им и ваденките, че имат интересни. Доставката е 5,90 или 6,90, има най-различни опции, от които да си избереш,

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 19:59 от 🎀 Осмичка 🎀

# 98
  • София
Момичета,в КiК имаше пластмасова кутия за пикник на две нива.Според мен много лакове може да побере.Много и се чудих,но не взех,зашото долното ниво ми се видя по-ниско от горното,нямах лак да пробвам.Ако някой има път натам,може ли да измери колко са високи нивата.

# 99
Осмичка, благодаря за насоките. Blush Ще разгледам и ще питам, ако има нужда Grinning

# 100
  • София
Георгиева, да е много здраво момиченцето ти!

И аз отнесох доста лакове на СНБ - Велислава, Марина, Искрен, Михаил, Надежда и една Десислава (която поръчах само за да се похваля, че Десислава е лакирана с Десислава Simple Smile ). А нямах намерение нищо да поръчвам...

# 101
Не ми беше хрумвало да си поръчам името, добра идея, дано да е хубав цвета 😄

# 102
Бях се лакирала онзи ден, но вчера се разчисгих и днес го изтрих / с лакочистител който похвали една съфорумка скоро - много хубав в сравнение с този, който ползвах. Няма силен мерси и сякаш е щадящи нокътнята ми плоча, какъвто всъщност се води взех си от синия и розовия.

# 103
Георгиева, да ти е жива и здрава малката принцеса!
И аз сложих нещичко в кошницата от СНБ да не съм капо Stuck Out Tongue Winking Eye
В събота отивам за Импала, има тук в едно магазинче за козметика доста цветове.

# 104
Бях се лакирала онзи ден, но вчера се разчисгих и днес го изтрих / с лакочистител който похвали една съфорумка скоро - много хубав в сравнение с този, който ползвах. Няма силен мерси и сякаш е щадящи нокътнята ми плоча, какъвто всъщност се води взех си от синия и розовия.
Синия за чувствителни нокти, розовия подхранващ

Общи условия

Активация на акаунт