Лаковe за нокти - 145

• 32 053
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Georgieva, Agent, Mama, Грийни, прекрасни сте! Flowers Hibiscus Flowers Cherry Blossom Flowers Rose

Скрит текст:
С участието на:
Скрит текст:
Много ми харесва това
Скрит текст:
дали може да се намери в Бг, или пък негов аналог?
далеч е от търсеното, но наподобява

# 391
Прекрасни маникюри! Много сте лоши, сега се наложи да си поръчам и Есита Joy

# 392
  • Измир
Агент, Бахама Мама на твоите нокти изглежда по-светъл от това, което видях в интернет. Много красив цвят.
Маме, красота!
Грийни, ❤
Мелина, харесва ми комбинацията между двете ръце. Ще крада 🤫.
Георгиева, много любим цвят.
Брат ми ми изпрати колет с подаръци за РД на дъщерите преди близо месец. Там вмъкнал и един лак за мен. Вече няколко пъти пита дали съм се лакирала. Ето го

# 393
Споменах Еси и вълна от "зарибени" дами .. казах ви лафа за лудия с картечница, нали? 😂😂😂

Моите есита са от Нотино. Днес ще си ги взема. 😍

# 394
Олгарита, трепач Heart Eyes

# 395
В крайна сметка взех Trend it up Quick dry 070. Ще се лакирам чак в неделя с него и ще покажа. 😊

# 396
# 397
Перфект - купуван от детето, мацнах на шега, но се нанася лесно и съхне бързо

# 398
  • Bulgaria
Страхотни маникюри! Човек винаги може да намери вдъхновение в темата.
Аз тази седмица съм с Golden Rose Ice Chic - 22, Golden Rose WOW - 67, Gabrini Nude - 01, Manhattan Last & Shine - 010 Paint It White. Декорациите са направени с ваденка и печат.
Днес, най-после е пристигнала поръчката ми от SNB, след малко ще отида да я взема.

Скрит текст:

# 399
Агент, Бахама Мама на твоите нокти изглежда по-светъл от това, което видях в интернет. Много красив цвят.
Така изглежда, да, и мога да обясня защо, въпреки, че ще отегча цялата тема Grinning

Камерите на телефоните ни в автоматичен режим са настроени на матрично мерене на кадъра, което означава че експозицията се усреднява до 18% сиво по целия кадър т.е. камерата взема информация от различни части на кадъра и усреднява експонацията, като гледа да постигне баланс между светлите и тъмните участъци.  Когато сниманият обект и/или фона са сериозно по-светли или сериозно по-тъмни или са огряни от силна светлина се налага да се приложи компенсация към меренето за да може финалният резултат да съответства на реалността. Сега, излишно е да казвам, че като снимам ноктите си за архива аз не троша време да си играя да снимам в ръчен режим и да превключвам на точково мерене и/или да обработвам файла на калибриран монитор с цел да гоня максимална точност на цветовете, a щраквам 3-4 кадъра в рамките на 20-30 секунди, за да не си купя поредния дублиращ се лак.

Също така мога да потвърдя, че изключително малко са блогърите и влогърите, които снимат лакове, които постигат 100% точност на цветове - пак да кажа - гледани на калибриран монитор. Защото всяка една от нас използва различни дисплеи и мога да кажа със 100% сигурност, че 1 от 100 е що годе верен от към цвят, яркост, контраст, температура, етц.
Примери:

Ето още един от вчера, който изглежда по-светъл поради гореописаните причини:

В действителност е доста близо, но не и идентичен с тази маркетинг снимка:

PS Също така желеобразните лакове притежават една "полупрозрачност" и изглеждат много различно на различна светлина.

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 17:12 от Agent Provocateur

# 400
# 401
МК, страхотно е Simple Smile
Преслава, доволна ли си от Бел 59? Blush Харесваш ми с по-дълги от обичайното нокти Simple Smile
Ани-али, кой номер е този Перфект?

# 402
Долче, по-плътен е от този на GR и по-лесно се нанася.  Smile

# 403
И днешният:

# 404
  • Bulgaria
Взех си поръчката от SNB. Трябваше утре да снимам на дневна светлина, но... Smile
Първи ред: Марина, Симеон, Велислава, Слава, Зорница
Втори ред: Деница, Весела, Тодор, Людмила, Добрин
Трети ред: Искрен, Jessica - 708 Notorious, Jessica - 529 Venus was her name

Общи условия

Активация на акаунт