Лаковe за нокти - 145

• 32 074
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
Долче, ще снимам лака по-късно, но мисля беше 523 .
Леле MK_ Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesHeart Eyes страхотни Марина, Симеон,  Весела, и целият 3ти ред

# 406
...
Ани-али, кой номер е този Перфект?
[/quote]

# 407
  • Варна
Revlon 245 Seductive и She 240 0050:

# 408
  • Берлин
Маме, уби ме. Страхотна  си Heart

# 409
  • Стара Загора
Не съм се разписвала скоро, но с тази обстановка... не знам дали ще ми дойде коледното настроение. Опитвам се малко по малко да вадя все пак блясъците и червеното.. 😊 Много красиви маникюри показвате всички и се радвам, че темата е активна, цветна и с положителна енергия. Става ми приятно като влезна и разпускам. 💛💐

China Glaze Mingle with Kringlе и червеното е Jessica Geisha girl

Плачат за скъсяване моите ноктАци, но вече ми е писнало да пиля. 🙄 От студа започнаха и да се подвиват на някои пръсти, та ща не ща... Ще се наложи след 2 дни.

# 410
Essie Luxedo (много тъмен патладжан) и Essence Cinderella The Glass Slipper

Скрит текст:
Извинявам се за лошия clean up, снощи без очила не изглеждаше чак толкова зле, а се мъчих половин час да почиствам. Забравила бях колко е плътен този глитър, исках само на връхчетата да сложа малко брокат, но не се получи, това е от едно минаване с четката.

# 411
Да споделя и аз - дочаках Blush
За цвета на Jessica Phenom имах съвсем други очаквания, но и този ми харесва.
Имам подарък гел за ръце с уиски Joy

# 412
  • Русе
Много сте хубави, момичета!
Едно бордо от мен на Флормар Velvet bordeaux PL068. Интересен цвят е и не знам защо не съм го слагала досега.

Скрит текст:

# 413
Едно холограмче на ГР от мен Purple Heart

Скрит текст:

# 414
Понеже говорихме тези дни за картечници, да не остана и аз назад с едни 30% намаление поръчах липсващите ми цветове от Холо колекцията на ЕСИ

# 415
Брутален Стефан. Не очаквах да ми хареса толкова този лак. Цветът на живо също беше неочакван, но определено не съжалявам.

# 416
  • В полите на Пирин планина
Mazikeen, много е красив и ти стои страхотно!

# 417
  • Някъде там
Побъркахте ме с тези есита.
Сложила съм в кошницата си ето този и умувам дали да го поръчам.

# 418
О, страшен е! Доходи ми се на снежна разходка като го видях.. 💙❄☃️

# 419
Много е обработена тази снимка, или е на поне 4 пласта, ето го на моите нокти

Скрит текст:
Напълних си очите пак с красиви нокти. Ще помоля за линк за хубави ваденки, аз бях поръчала едни от Али, но дойдоха други грозни и не съм се прежалила да ги слагам.
От снощи съм с Essie Love at Frost Sight и се чувствам като Елза от леденото кралство. Не ми е много в комфортната зона и иска три слоя, за които нямах време, но на дневна светлина е много ефектен златния шимър ( и неуловим за снимка)

Скрит текст:

Трудно се свалят лаковете от тази колекция, цветът пада, а златният ситен брокат няма махане.

Общи условия

Активация на акаунт