Лаковe за нокти - 145

• 32 103
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
  • на последния етаж
Днес есенно с Oriflame Forest:

# 241
# 242
# 243
Маме, бухалчето ваденка ли? Уникално е! Не само то де ❤

# 244
  • София
Най-после си прибрах лаковете от СНБ. Ще ги снимам по-късно, но за момента съм изненадана от някои от цветовете - пр. Велислава, не очаквах да е толкова брокатена, както и от Михаил - на тази светлина изглежда почти черен, но ще ги видя акк седи на ноктите съвсем скоро Simple Smile

# 245
Най-после си прибрах лаковете от СНБ. Ще ги снимам по-късно, но за момента съм изненадана от някои от цветовете - пр. Велислава, не очаквах да е толкова брокатена, както и от Михаил - на тази светлина изглежда почти черен, но ще ги видя акк седи на ноктите съвсем скоро Simple Smile
Раче и аз ще чакам ❤️
Ариа бухалчето е ваденка ,другото е печат Wink

# 246
Ветрена, мерси за милия комплимент, но да уточня, че и при мен не са налични в магазинната мрежа - само онлайн (А Ингланд са британски).

Не са лоши лаковете, но реално има много други подобни на тях и 2 пъти по-евтини. Да, имат красивата И дискретна холография, която и за офис е съвсем подходяща, но с нищо чак толкова не са по-добри от Опита, Есита и ред други по-широко разпространени марки. Личната ми препоръка, ако сега почваш е да не купуваш много и накуп докато не разбереш кои марки, четки, консистенции ти допадат най-много Simple Smile Че масово се озоваваме с огромни "колекции" - честно казано ако сега трябва да си купувам щях да купя 1/4 -1/3 от това, което имам. В крайна сметка красотата идва от перфектния маникюр като форма и изпълнение, а не от лака според мен.

Благодаря Heart за мнението и страхотния съвет, Агент Hug
Да, сега си събирам колекция и подобни коментари са ми изключително полезни. Години ходех на траен маникюр, а в промеждутъците ползвах само телесни нюанси. Не знам защо бях толкова тъпоъгълно упорита, при положение, че гелът ми съсипваше ноктите, само със CND положението беше доста по-поносимо, но пък ужасно нетрайно... Сега, след като някаква наистина много издръжлива, но явно зловеща каучукова основа за гел лак буквално ми отлепи всички нокти, реших, че това е краят на твърдоглавието ми.
Започвам с любимите Еssie и новата за мен италианска марка Faby /предлага се от вносителите на OPI/, за която получих чудесни отзиви по отношение на лекота на нанасяне и трайност.

# 247
Напълних си очите пак с красиви нокти. Ще помоля за линк за хубави ваденки, аз бях поръчала едни от Али, но дойдоха други грозни и не съм се прежалила да ги слагам.
От снощи съм с Essie Love at Frost Sight и се чувствам като Елза от леденото кралство. Не ми е много в комфортната зона и иска три слоя, за които нямах време, но на дневна светлина е много ефектен златния шимър ( и неуловим за снимка)

Скрит текст:

# 248
  • София
Маме, бухалчето ваденка ли? Уникално е! Не само то де ❤
Тъкмо щях да кажа, че бухалчето е трепач Simple Smile

# 249
  • Някъде там
Напълних си очите пак с красиви нокти. Ще помоля за линк за хубави ваденки, аз бях поръчала едни от Али, но дойдоха други грозни и не съм се прежалила да ги слагам.
От снощи съм с Essie Love at Frost Sight и се чувствам като Елза от леденото кралство. Не ми е много в комфортната зона и иска три слоя, за които нямах време, но на дневна светлина е много ефектен златния шимър ( и неуловим за снимка)

Скрит текст:
Много ми хареса това еси.
Момичета искам да ви попитам лакирате ли си ноктите когато са до дъно?
От една седмица съм без гел и не мога да си гледам ръцете.
Чудя се да продължа ли с гела, но ноктите са ми много зле(изтънели, болезнени и чупливи)
Слагам заздравител, но са някак си голи и не ги харесвам.

# 250
До дъно имаш предвид къси ли?
Естествено, че да! Но моите винаги са къси.. 🤗
Давай смело и ни покажи Simple Smile)

Елате блъскайте щанги с дълги нокти.. 😀😀😀 не става.

# 251
  • Някъде там
До дъно имаш предвид къси ли?
Естествено, че да! Но моите винаги са къси.. 🤗
Давай смело и ни покажи Simple Smile)

Елате блъскайте щанги с дълги нокти.. 😀😀😀 не става.
Да, къси.
Много къси са.

# 252
  • София
Докладвам за отлепващата база на BarryM: доволна!

# 253
  • волно калдъръмче
Тъмен лак много отива на къси нокти, нюд също.

# 254
Искрице,  моите нокти винаги ги държа до живец изпилени и винаги лакирани.  Обожавам къси нокти в тъмни или червени тонове❤
Това ми е любимият ми мой маникюр, естествено до живец са ноктите😁

Марголота, ваденките взимам от ФБ страницата на Дида Пейкова. Страхотни ваденки има. Ще потърся линк, но от телефона не ми се получава скрития текст.
https://www.facebook.com/didapeykovastikeri/   

Общи условия

Активация на акаунт