Лаковe за нокти - 145

• 32 090
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
  • Bulgaria
Искрица, на ноктите ти им е необходимо време да се възстановят. Използвай заздравители, които да ти помогнат и ги лакирай, щом без лак не ти харесват.
Аз обожавам къси нокти. Въпрос на вкус. Едно време бях на стаж и изискването беше дължината на маникюра да не е над 3 мм. Бяха забранени всякакви ярки цветове лакове. Имахме право само на безцветен или телесен цвят. Не ме питайте как съм си правила френски маникюр на такива миниатюрни нокти, но когато имахме проверка /детайлен оглед, с линийка ги мереха Smiley/ ме похвалиха, че ноктите ми са перфектно поддържани. А, колежките ги беше много яд, че съм лакирана и не са ми направили забележка. Smile И до ден днешен не разбирам защо едни изгризани нокти със стърчащи кожички бяха допустими, а един добре поддържан маникюр - не.

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 17:37 от MK_

# 256

Ръка на девойка със самочувствие до небето, пфуу Smiling Imp Как се търпи не знам...

# 257
  • Варна
Докладвам за отлепващата база на BarryM: доволна!
Моля те, дай повече подробности- колко време ти издържа лака с нея, при отлепянето уврежда ли нокътя? Благодаря предварително!

# 258

Ръка на девойка със самочувствие до небето, пфуу Smiling Imp Как се търпи не знам...

Такива нокти ме докарват до ужас просто....Не бих си го причинила това...

# 259
  • София
Докладвам за отлепващата база на BarryM: доволна!
Моля те, дай повече подробности- колко време ти издържа лака с нея, при отлепянето уврежда ли нокътя? Благодаря предварително!
Не уврежда. Принципно сменям лак всеки ден, така че никаква идея нямам/няма и да имам за трайност.

# 260
Пепе, киснеш ли в топла вода при отлепяне?
Аз също се намазах, с белещата на Артдеко, ден и половина издържа...

# 261
Вълничке, като гледам...и израсналото на ноктите преследва самочувствието на девойката- а именно: до небето! Laughing
И аз си лакирам късите нокти, а не мога да се похваля с голяма или много хубава плочка като доста момичета тук. Но свикнах да се лакирам "независимо-от-дължината" и определено едни поддържани нокти и ръце винаги стоят добре. Simple Smile
Скрит текст:
Слагам снимка на Импала 20 след 6 пълни дни и абсолютно никакво пазене, видимо поносимо обелени връхчета на палци и показалци (там ми се оголват най-много връхчетата- нормално), на левия показалец помогна и едно ножче още в първите дни Grinning Не мога да съм недоволна:

Препоръчвам подобни нюанси на всеки който се притеснява от забележими оголени връхчета- изключително трудно се вижда ако има оголено връхче. В същото време ноктите са дискретни, а и все пак с лак.

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 18:35 от dolce miele

# 262
Напълних си очите пак с красиви нокти. Ще помоля за линк за хубави ваденки, аз бях поръчала едни от Али, но дойдоха други грозни и не съм се прежалила да ги слагам.
От снощи съм с Essie Love at Frost Sight и се чувствам като Елза от леденото кралство. Не ми е много в комфортната зона и иска три слоя, за които нямах време, но на дневна светлина е много ефектен златния шимър ( и неуловим за снимка)

Скрит текст:
Много ми хареса това еси.
Момичета искам да ви попитам лакирате ли си ноктите когато са до дъно?
От една седмица съм без гел и не мога да си гледам ръцете.
Чудя се да продължа ли с гела, но ноктите са ми много зле(изтънели, болезнени и чупливи)
Слагам заздравител, но са някак си голи и не ги харесвам.
И моите бяха зле след гел, ще опитам да намеря снимки преди и след Eveline 8в1, помогна ми доста тази терапия, и сега си я ползвам за база, много бързо ми пораснаха ноктите и нямат общо с преди

# 263
Намерих снимки, само, че на втората снимка ми се оцветиха от един розов Golden rose 😖😖😖

# 264
  • София
Пепе, киснеш ли в топла вода при отлепяне?
Аз също се намазах, с белещата на Артдеко, ден и половина издържа...
Не, не кисна. Започвам да избутвам с една дървена пръчица за избутване на кожички, колкото да се надигне и отлепвам.

# 265
Напълних си очите пак с красиви нокти. Ще помоля за линк за хубави ваденки, аз бях поръчала едни от Али, но дойдоха други грозни и не съм се прежалила да ги слагам.
От снощи съм с Essie Love at Frost Sight и се чувствам като Елза от леденото кралство. Не ми е много в комфортната зона и иска три слоя, за които нямах време, но на дневна светлина е много ефектен златния шимър ( и неуловим за снимка)

Скрит текст:
Много ми хареса това еси.
Момичета искам да ви попитам лакирате ли си ноктите когато са до дъно?
От една седмица съм без гел и не мога да си гледам ръцете.
Чудя се да продължа ли с гела, но ноктите са ми много зле(изтънели, болезнени и чупливи)
Слагам заздравител, но са някак си голи и не ги харесвам.
По-добре спри заздравителя за сега. Остави ги да израстнат и мажи с масло за нокти. Дай им почивка.

# 266
Ще си сейфам снимката от по-горе с израсналите нокти и ще я показвам, когато ме питат защо не си слагам гел Joy

Някой назад питаше за ваденки от Али, не помня кой... Каква да е тематиката? Мога да споделя.

# 267
Нюд.
Лакът е Фмормар от тубместите шишета, които трудно се откриват. Цветът е ... rose i hold или нещо такова.

# 268
Арабеск, ама има риск да ти кажат, че това всъщност е нормален маникюр Stuck Out Tongue Winking Eye
Какви са тези тумбести шишета на Флормар? Thinking

# 269

Общи условия

Активация на акаунт