Лаковe за нокти - 145

• 32 089
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
Аз помислих, че се има предвид нещо по-закръглено като форма Blush Хубави нюдове имат, да.

# 271
Имат, ама тази серия я намирам само в Ремедиум на ул. Денкоглу на Витошка.

# 272
Аз питах за ваденки, нямам определени предпочитания за тематика. Бях поръчала едни от али уж картинки, а накрая слес месец чакане дойдоха надписи разни.

# 273
Артдекото го свалих с топла вода точно за една минута от всички нокти. Така се свалят белещите бази за гел лак, тази още по-лесно се свали. Например под душа, или с киснене известно време в каничка, после се подхващат с дървена клечка от основата, без да се вадят пръстите от водата.
Горните нокти, третирани с гел лак ми изглеждат препилени, нещо което никога не правя на себе си...

# 274
Аз питах за ваденки, нямам определени предпочитания за тематика. Бях поръчала едни от али уж картинки, а накрая слес месец чакане дойдоха надписи разни.

Ето тези последно поръчах и са страшно разнообразни. Много ми допаднаха. Останала съм с впечатлението, че си питала за Али Grinning Но мисля има и от български сайтове хубави, може другите да споделят.
https://a.aliexpress.com/_m0CMesl

# 275
  • София
Артдекото го свалих с топла вода точно за една минута от всички нокти. Така се свалят белещите бази за гел лак, тази още по-лесно се свали. Например под душа, или с киснене известно време в каничка, после се подхващат с дървена клечка от основата, без да се вадят пръстите от водата.
Горните нокти, третирани с гел лак ми изглеждат препилени, нещо което никога не правя на себе си...
Ще го пробвам това с топлата вода, мерси

# 276
Ето тези последно поръчах и са страшно разнообразни. Много ми допаднаха. Останала съм с впечатлението, че си питала за Али Grinning Но мисля има и от български сайтове хубави, може другите да споделят.
https://a.aliexpress.com/_m0CMesl
Арабеск, благодаря много за линка, точно такива исках. За поръчването няма значение, и от български сайтове бих намерила кой да ми купи и прати, но основно май гледам в Али, Уиш и Борн Прити.

# 277
  • Измир
Червено от мен

# 278
  • Варна
Olgarita разкошен разкош 😍

# 279
Олга, разкошно червено ❤
От мен СНБ Вероника и Зорница. Верониката е страхотна на живо. Много прилича на Искрен, но е по - плътна и брокатът име фин златен, ненатрапващ се блясък. Много ми харесва❤ Страшно коледна е ❤

# 280

На различна светлина различен. Първата е по-достоверна.
Essence 04 Millennial Pink

# 281

На различна светлина различен. Първата е по-достоверна.
Essence 04 Millennial Pink
Любим ми е този Essence 💟

# 282
  • София
Аз сутринта пляснах една Надежда на СНБ, но в момента виждам оголени връхчета на 1-2 пръста, така че няма да се снимам (а е странно, защото цял ден бях в срещи и не съм правила нищо кой знае какво с ръцете си). Много съм изненадана от лекотата, с която го нанесох обаче - дали защото напоследък се боря с едни по-гъсти лакове, но този се разнася като масло, много лесно и равномерно. Та, една точка минус за оголените връхчета, и поне 3 точки бонус за нанасянето Simple Smile

Все пак успях да се направя снимка, на която да не личи много, че има дефект Simple Smile

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 18:20 от Раче Oсмокраче

# 283
Олгарита - много, МНОГО красив цвят и маникюр!

Момичета искам да ви попитам лакирате ли си ноктите когато са до дъно?
От една седмица съм без гел и не мога да си гледам ръцете.
Чудя се да продължа ли с гела, но ноктите са ми много зле(изтънели, болезнени и чупливи)
Да, разбира се! Или за да бъда още по-точна при мен 50% от времето са до дъно, а в останалите 50% не съм намерила време да ги изпиля пак до дъно. Общо взето до 2-3 мм стигат, когато съм заета, но по-дълги не харесвам на ръцете си - пречат ми и не съответстват на моя личен стил. Като остарея, сложа перлите и почна да вися по опери и театри може да си ги пусна и по-дълги Wink Както каза и Anastasiya.glam с дълги нокти една тренировка не можеш да направиш като хората! Гел и аз слагам вече само за ваканции, след като няколко пъти си съсипвах ноктите и ги възстановявах по 6 месеца след гел (при мен е нужно да нося гел повече от 3 месеца за да се докарам до проблем, с еднократно слагане нещата са горе долу под контрол!

От тази сутрин брат близнак по цвят на предишния, но този е с малко по-ярка и вулгарна холография...

PS Абе какъв е този грозен и куц ъпдейт на Инстаграм апп-а ми от вчера!?!?

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 01:50 от Agent Provocateur

# 284
Момичета, почти съм сигурна, че тук се показваха маникюри с този лак, но или съм кьорава или са мноого назад и още не съм стигнала до тях 😂. Иска ми се да се лакирам с него ии събирам идеи ☺️

Общи условия

Активация на акаунт