Модни консултации - 50

• 48 814
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Вярно е, че в Зап.Европа рядко може да се види жена, облечена в такива аутфити, както им викате. Обличат се небрежно, дори твърде небрежно. Дори да имат финансовата възможност. Много държат обаче да ходят на козметик, и на маникюра. Дори прическите небрежни.
Аз от самото начало, като дойдох тук, бързо възприех небрежния стил. Нагласена се чувствах нелепо.
Факт е, че човек се съобразява със средата, в която живее. Ние източноевропейките, като да имаме нещо общо с латиносите - обичаме да се "понакиприм" Joy Много близка приятелка, която е в Торонто повече от 15 години все казва: "Ако видиш нагласена жена с токчета и грим, със сигурност е рускиня, сръбкиня или българка. Останалите не ходят така Joy "
По въпроса много момичета в темата могат да споделят лични впечатления.
Стрина Калина, от магазин на ESPRIT взех последната рокля, точно преди да затворят МОЛ-овете. Беше намалена на 50%. Не стои лошо, но идея свободно. Затова мисля да и добавя колан, за да не виси. По спомен, ти също си в най-малкия номер. Деколтето също идва идея дълбоко, но има тик-так копче, което позволява преместване и корекция по този начин.

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 20:01 от Light Beam

# 571
Аз си се глася и хич не ме интересува кой какво си мисли.

# 572
Днес купих чорапогащник от един магазин. Продавачката два пъти ме попита какво искам. Не можа да повярва. С тъга сподели, че поне месец не е продала нито 1, защото сега няма балове, тържества, банкети..

# 573
  • Някъде там
По темата за бляскавите часовници, този ми е много любим.

И тези ми харесват и бих носила с удоволствие Simple Smile

# 574
ESPRIT взех последната рокля, точно преди да затворят МОЛ-овете. Беше намалена на 50%. Не стои лошо, но идея свободно. Затова мисля да и добавя колан, за да не виси. По спомен, ти също си в най-малкия номер. Деколтето също идва идея дълбоко, но има тик-так копче, което позволява преместване и корекция по този начин.
Много се надявах да е от онлайн магазин. Аз вече не знам какъв номер съм, то е някакъв ужас с тези размери, всеки си шие по някакъв собствен стандарт.

# 575
По темата за бляскавите часовници, този ми е много любим.
Скрит текст:
И тези ми харесват и бих носила с удоволствие Simple Smile
Скрит текст:
И на мен ми харесват. Много са интересни.

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 12:52 от bubanka

# 576
Скрит текст:
На Бъдни вечер сме само тримата от нашето семейство. Ще сложа може би, тази рокря-риза с някои обеци в жълто .... или топ в тъмно червена дантела и дънки.

За Коледния обяд у нас, където от години се събираме семейно - ние тримата, с моята и на ММ майки, сестрите на двама ни плюс съпруга на едната и племенника ми, т.е. общо 9 човека, в събота си взех една рокля-пуловер с рисунки в златно. Нея мисля да облека на Коледа:
Скрит текст:
На снимката, току що измъкната от торбата изглежда невзрачно, но всъщност стои добре. Дължината е точно под коляното. Мисля да сложа и грим в бежово-розово-златно. В края на седмицата очаквам да получа Коледния куфар на ЕЛ. Ще обуя и велурени обувки с ток 6-7 см в сходен цвят.
Нова година е времето за приятелите, еххх .... Обикновено пътуваме някъде заедно. Сега отлагаме и ще го мислим в последния момент, че с дечурлигата сме компания 22-ма човека Disappointed Relieved Но, рокля съм взела Joy
. Ще я комбинирам с високи велурени обувки в тъмно розово, дълги обеци, тънък черен колан и грим в розово-лилаво-сребристо с лимитираната Коледна палитра и Метеоритите с цвят шампанско на Герлен.
Не знам в Англия и на Витошка как ще се възприеме, но за обстановката, в която предвиждам да прекарам празниците - Коледа в малък град недалеч от София и Нова година незнайно къде, е ок според мен Stuck Out Tongue Winking Eye

Може ли да споделиш от къде са първите две рокли 🤗

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 12:52 от bubanka

# 577
  • Някъде там
Здравейте, някой виждал ли е тези рамки онлайн.
Пробвах такава, но искам да е точно в тази разцветка
Днес си взех очилата които показах страничка, две по назад.
Много си ги харесвам, сега
свиквсм с тях.

# 578
# 579
Никога не съм обичала да нося часовници. Изобщо не съм фен на джиджавките по ръцете, защото ги ползвам - пиша часове наред. Часовник никога не ми е бивал и нужен - ако ми трябва справка - има къде да видя. Понякога ми е хрумвало да си взема един за украса, но веднага се разкандърдисвам, като си представя как ще събира прах нейде из къщи.

Обаче ако носех, бих избрала нещо минималистичино и възможно най-изчистено, като тези:

Скрит текст:

Говоря само за външен вид, марки не обсъждам.

Една мацка с подобен на първия часовник я питах колко е часът, че ми беше паднала батерията на телефона. 2 минути гледа часовника и накрая се предаде и извади телефона да види колко е часът.

# 580
Може би е от поколението, което се затруднява със стрелките и си иска цифричките. Joy
Часовникът там е просто аксесоар.

# 581
Вторите боти ми харесват повече, но аз обичам лак. Simple Smile

# 582
Вторите, изчистените.
На първите не мога да определя каква е материята над лака.
Но ми идвам твърде много материи една връз друга.

# 583
Може би е от поколението, което се затруднява със стрелките и си иска цифричките. Joy
Часовникът там е просто аксесоар.
Не мисля, че това е причината. И аз имам един подобен и наистина си е гаден да гледаш часа на него. Даже моят е още по-тегав, защото целият циферблат е в камъчета.

# 584
Вторите боти. По изчистени са и по лесно ще ги съчетаваш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт