Модни консултации - 50

• 48 798
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Да бе! Лошо скроен болничен халат. То по тая логика да си поръчаме боклуците от Али по 30 кинта.

# 631
  • София
Аз от там никога не съм поръчвала, но хм и манго са с подобно на показаното палто качество, ако не и по-зле.

# 632
  • София
Я дай линк?

# 633
  • София
Към кое?

# 634
Аз от там никога не съм поръчвала, но хм и манго са с подобно на показаното палто качество, ако не и по-зле.
В ХМ определено не са с толкова лошо качество, а ако са то поне са много евтини.

# 635
  • София
Вярно е, че са евтини еднодневки, но и качеството им е такова. Не ми пречи да си купя от там. Последно си взех панталон с висока талия, рокля и две блузи. Всички в различен размер. За това не поръчвам, а на място взимам.

# 636
  • Mediterraneo
Никога не съм и никога не бих поръчала дрехи и обувки от ФБ страница. Имам изключително висока култура на пазаруване, придирчива съм и просто няма начин да купя дреха от непроверен сайт, за странички и измислени бутици да не говорим!

# 637
  • в Кошера
Отдавна (да не кажа никога) не съм скептична към масови конфекции, има чудесни попадения. Peace
Както имам дрехи, в които съм инвестирала суми, така и с удоволствие купувам неща от H&M, Zara, Mango и производни. Определено имат неща, които си заслужават не по-малко от подобни на в пъти по-висока ценова стойност.
Непренебрегвайки състав и изработка, но неглижирайки лейбъл, всичко е въпрос на съчетание, усет, обстановка. Все неща, при които Етикетът не е вездесъщ. Peace

# 638
Не знам каква култура на пазаруване трябва да има човек, обаче гаранция вече няма никъде.
Неотдавна тук търсих съвет за бели кецове,  по време на намаленията открих едни Найкове от Дайхман, които се оказаха страхотни, но ми бяха малки. Естествена кожа, снежнобели, меки и удобни.
Месец по - късно поръчах същия модел с половин номер по- голям от Фешън дейс.
Вярвайте ми, наглед си приличат, но тези са от изкуствена кожа/ въпреки че друго пише в описанието/, жълтееща кожа и направо жълта подметка, твърди и дървени, все едно ги е пекло слънцето години на някоя витрина.
Идея нямам как е възможна такава голяма разлика.
Същото ми се случи и с Манго- един и същи модел, в единия цвят дънки едва се побирам в два размера нагоре от другия .

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 23:34 от Mateah

# 639
Изобщо не ми дреме кое откъде е, защото точно палто ще облека максимум 5 пъти за няколко сезона. Купувам каквото ми харесва. Стилът ми е далече от палта, а и ми е студено с тях. Нося само пухенки. Пазарувам от сайтове, от молове, от страници, от китайците, от турците, само нещо да ми хареса. Ако се окаже боклук го хвърлям и приключвам драмата. За да дам 200 паунда за палто, трябва да взимам поне 4 бона заплата и начинът ми на живот да е свързан с коктейли, приеми, делови срещи на високо ниво и прочие, а той не е. Така че всеки да се простира според чергата си, както се казва. То направо ще е смешно аз да изскоча с палто за 200 паунда, защото ще е малко на гол тумбак чифте пищови.

# 640
  • Lost in a fairytale ...
Предлагам да сменим леко темата - не смятам, че са нужни обяснения кой колко пари дава за дрехи и какви марки си купува. Тайра е 100% права - всичко е въпрос на усет и в крайна сметка етикета и цената не са от чак такова значение.
Има боклуци на големи марки, има и качествени неща от фаст фешън марките, това е.

# 641
Хубави и интересни дрехи има както евтини, така и скъпи. 90% опира до вкус и умение да съчетаваш, както и ясна идея на какво искаш да приличаш на финала. При бюджетните се иска повече ровене и търпение, защото или има компромис с кройката, или материята, или и двете, но не е невъзможно да си намери човек готини неща и там. Не робувам на марки, макар да мога да оценя хубав дизайн и изработка при някои от тях и естествено гравитирам тук-там към определени. Но и при високия клас марки има откровени глупости и грозотии, та пак се връщаме на вкуса 😀
Никога не съм пазарувала от страничКи, бутиЧЕта, и магазинЧета (тия умалители ме съсипват😀) с незнаен произход на стоката и материите и неясни размери.

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 20:06 от tuali

# 642
  • София
Аз, както вече казах, съм в търсене на дълго черно яке, обаче ще чакам да отворят магазините, защото това нещо изглежда тотално различно онлайн и наживо!

# 643
Бенетон имат хубави палта на приемливи цени, и много често имат намаления.

# 644
  • Велико Търново
Аз, както вече казах, съм в търсене на дълго черно яке, обаче ще чакам да отворят магазините, защото това нещо изглежда тотално различно онлайн и наживо!

Сега накарах детето да облече якето и да я снимам, но ми каза, че било изчерпано вече, само хл имало.

По темата за пазаруване и марки/магазини има и още нещо, което не е хич маловажно-осанката с която се носи.

Общи условия

Активация на акаунт