Модни консултации - 50

• 48 824
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Много лъскав, много камъни, много чудо Joy

# 541
  • София
Кичовистичен ми е, но аз не харесвам Сваровски. С определени дрехи ще е супер обаче.

# 542
Определено не е за всеки ден и за всяка комбинация. Ако стилът (ти) е по-изчистен, елегантен и лишен от кич - да.

# 543
Никога не съм обичала да нося часовници. Изобщо не съм фен на джиджавките по ръцете, защото ги ползвам - пиша часове наред. Часовник никога не ми е бивал и нужен - ако ми трябва справка - има къде да видя. Понякога ми е хрумвало да си взема един за украса, но веднага се разкандърдисвам, като си представя как ще събира прах нейде из къщи.

Обаче ако носех, бих избрала нещо минималистичино и възможно най-изчистено, като тези:

Скрит текст:

Говоря само за външен вид, марки не обсъждам.

# 544
Охх и тези двата сега ги "нацелих" Simple Smile.. Също ми харесват, друг стил са, според мен са нежни.. Blush

# 545
Стилът ми е повече от изчистен  по отношение и на дрехи, и на бижута. Не нося други освен изчистена халка и годежен пръстен. Часовниците са ми единствената лудост, май.
Една лоша снимка набързо на тези, които в момента въртя. Esprit плаче за смяна на каишката. Имам още три подобни, прибрани някъде.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 12:21 от G&B

# 546
  • София
Аз обожавМ часовници. Имам много от всякакъв вид, но в последните година-две нося само смарт. Удобно ми е, защото звукът на телефона ми е изключен постоянно.
Тип гривна часовници също ми харесват. Имам и доста мъжки, а и на верижка, джобни.

# 547
  • Виена
Сваровски часовника е фин и красив. Аз бих го носила често и в ежедневието си, но аз не нося фанели, пуловерчета, трикотажти тениски с дълъг ръкав... На подобен вид облекло наистина ще стои нелепо. Ето малко от моите

# 548
Аз харесвам часовници с камъни, но много зависи как и къде са сложени. Може да харесам часовник, който е отрупан с камъни и да не харесам някой, който е с 5-6 камъчета само заради разположението им. Имам този, но го нося рядко, защото допирът на металната верижка ме кара да настръхвам.
https://engibarov.com/produkt/lotus-181341/
Имам една много стара мъжка Фестина с кожена каишка и ми е много любим часовник.

# 549
G&B не е лош, виждам го с такъв тип аутфити.

Pollina, този на esprit е хубав, от предната ти чуденка, може би вариант 1 с контрастния циферблат.

# 550
Svet 7, точно между тях се колебая и освен и двата чифта да си взема - Esprit и Fossil Simple Smile. Доста са намалени и двата Simple Smile

# 551
  • Варна
Скрит текст:
Охх и тези двата сега ги "нацелих" Simple Smile.. Също ми харесват, друг стил са, според мен са нежни.. Blush
Ммого са нежни и красиви,но имай в предвид,че кожената кайшка(дървените също) е много ангажираща.Трябва постояно да сваляш и пазиш тук вече идва робуването,което не е за мен не,че нямам и с кожа,но определено нося рядко по повод,друго си е да си измиеш ръцете или влезеш в банята брз да се замисляш,че не си свалила часовника!

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 12:48 от bubanka

# 552
Интересна дискусия за часовниците!

Аз самата не нося такъв последните 10 год, замених ги със спортни тракъри/смарт часовници, но все още имам 2-3 прилежно прибрани в кутиите им при бижутата ми (които също не нося, вкл. халката и годежният пръстен). Пазя за поколенията дори мъжкият Сейко на един бивш - много изчистен и минималистичен, който обичах да нося на глезен или над лакът - докарваше го до лудост, човекът беше традиционалист Wink

# 553
G&B не е лош, виждам го с такъв тип аутфити.
Скрит текст:

Pollina, този на esprit е хубав, от предната ти чуденка, може би вариант 1 с контрастния циферблат.
И тези аутфити къде ги виждаш? Joy

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 12:48 от bubanka

# 554
  • София
Тя поначало го прави.

За часовниците. Аз имам едно Tissot, което нося от 20 г. Ще ми се още нещо от тоя клас, мм ми е обещал, ама все се прави на разсеян. Иначе аз си купувам разни евтини, които изкарват по 1-2 г.

Общи условия

Активация на акаунт