Ванилийка,много сте хубавки и двамката

Кристино,найстина защо не каза за предаването

Люби ве4е е добре,но ни подгони и една кашлица наред със суполите
Лекувах го с хомеопатия и съм супер доволна
За три дни ни спряха суполищата

добре,4е поне няма да ми се налага да го водя към 7:30 и няма да ми държат смека защо е обле4ен така.Интересно,ако нямах грам пари дали изобщо щяха да ни вземат в оная,защото на фризиорката под блока и превили забележка,4е си води сина само по анцузи.
,разходих се по Главната,купих си едни ботуши,уж кожени...както и да е, обядвах без да препускам и се прибрах да чистя...Накрая си направих маникюр,сега съхне 
Когато съм с Дани не гледам много телевизия,макар че обожавам да гледам вечерните новини,затова ще те помоля да не се правиш на много скромна и да съобщаваш навреме за подобни репортажи.
Гледах репортажа от предпоследната ви благотворителна акция и се похвалих на всички вкъщи,че те познавам лично!Така че моля моля!
Радвам се,че си с нас!Както виждам,си много чувствителна и понякога приемаш нещата много навътре.Сигурно на тази почва имаш много недоразумения.Понякога става така,че ако някой не ти каже нещо,не означава,че не го мисли или обратното,може под влияние на някакво моментно настроение да ти каже нещо,което да не го мисли насериозно или го казва,за да те подразни.Или да избие собствените си комплекси,а ти го вземаш присърце и го преживяваш.
Савко пък откъде е научил тази думичка?
,каквото вижда и знае как се казва.Баба му го е научила да брои до десет...Е,"девет " и " десет" бая ги намачква,преди да ги каже,но другото може да се разбере,ако господина има настроение да брои.Пее песнички,тези дни като се събуди почна да пее нещо и познах коя е песничката.Ходи на гърне,казва кога иска да "кака",ама акот се заиграе не го търси.
Поздрави и целувки от нас 

В събота разговарях надълго с майка ми и се оказа, че вече й е непосилно да поема грижите за порасналото момиченце. Дребната наистина е станала по-щура, кътери се навсякъде и си е голяма отговорност да се гледа. А и майка ми наистина явно не се чувства добре здравословно. Така че и ние влезаме в отбора "по необходимост". Ще роним сълзи и сополи! 

!
Реших махам му диетата и така или иначе дриска, поне да има какво Сега на обед излапа цяла голяма чиния с печени картофи, те също са диетични, но поне нещо му влиза в корема иначе си е гладен