Декемврийското детенце има мама с коремче!

• 13 321
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
Ето ни и нас Laughing
Ванилийка,много сте хубавки и двамката Hug
Кристино,найстина защо не каза за предаването #Cussing out

Люби ве4е е добре,но ни подгони и една кашлица наред със суполите #Cussing outЛекувах го с хомеопатия и съм супер доволна GrinningЗа три дни ни спряха суполищата Whistling

# 76
Здравейте,

тук май ще е хладничко днес, ама поне снимката на Ванилийка да ни постопли Heart Eyes

Честит имен ден, ако си имате именици любими хора, и изобщо честит празник! мама има днес имен ден, та сега Ежко ще й рисува подарък, да видим в каква гама ще се получи Wink

нищо не казвате/ пишете за среща днес.. и...?

Марци, и аз се порадвах на броенето на Вики на пеперудките Grinning
Савко пък, когато ходим при баба ми и види снимката от изписването от родилния дом, дето й е до леглото, ни посочва безпроблемно - 'тата', 'мама', ама като го питам: 'и ние какво държим', отговаря упорито 'бааш', т.е. 'багаж', по никакъв начин не се разпознава в онзи пашкул Wink

# 77
Черпя ви послу4ай именния ден на Люби Grinning ама не мога да прика4а нищо Embarassed

# 78
аз и на кю-то ти честитих но и тук. Днес е много хубав празник, да ти е живо и здраво и детето и името му и много да го пази.
Честит празник на всички Вяра, Надежда, Любов Heart Eyes

# 79
  • София
Честит Имен ден на Любчо Simple Smile

А София днеска има ли имен ден? Защото ако да то имаме и други именници - София на ета и София на Ал Бънди Simple Smile

# 80

на Любчо и на всички празнуващи днес!!!
Бъдете живи, здрави и много усмихнати!!!

# 81
Честит Имен Ден и на вси4ки с името София!
Със здраве да си носят името Grinning

Оф,аз днес се сдухах от 4истене,а утре ако малкия стой цял ден в яслата трябва гараж да 4истя Twisted Evilама няма на4ин,като само аз си стоя в къщи поне да съм полезна Wink

Ина4е трябва да приготвя дреб4о за утре в новата ясла Winkдобре,4е поне няма да ми се налага да го водя към 7:30 и няма да ми държат смека защо е обле4ен така.Интересно,ако нямах грам пари дали изобщо щяха да ни вземат в оная,защото на фризиорката под блока и превили забележка,4е си води сина само по анцузи.

# 82
Йоанче,честит имен ден на Любчо!Да ти жив и здрав!Иначе явно днес е ден за чистене,и аз след сутрешното кафе оставих Дани да гледа  баба му Wink,разходих се по Главната,купих си едни ботуши,уж кожени...както и да е, обядвах без да препускам и се прибрах да чистя...Накрая си направих маникюр,сега съхне Wink

Кристинке,честит имен ден на патерици,знам,че ще ме извиниш за късното включване,но по-добре късно,нали... Blush Когато съм с Дани не гледам много телевизия,макар че обожавам да гледам вечерните новини,затова ще те помоля да не се правиш на много скромна и да съобщаваш навреме за подобни репортажи. Flutter Гледах репортажа от предпоследната ви благотворителна акция и се похвалих на всички вкъщи,че те познавам лично!Така че моля моля!

Валентинова,добре дошла отново! Hug Радвам се,че си с нас!Както виждам,си много чувствителна и понякога приемаш нещата много навътре.Сигурно на тази почва имаш много недоразумения.Понякога става така,че ако някой не ти каже нещо,не означава,че не го мисли или обратното,може под влияние на някакво моментно настроение да ти каже нещо,което да не го мисли насериозно или го казва,за да те подразни.Или да избие собствените си комплекси,а ти го вземаш присърце и го преживяваш.

Пъ,Съ,Смайли има РД на 21 септември  Mr. Green  Mr. Green Да не забравим да подготвим оркестър и червен килим за нашата усмихната матрьошка по този повод Wink
Маймунка ,вашият багаж много ме разсмя! PeaceСавко пък откъде е научил тази думичка?
Райка,радвам се,че на Саничка й харесва да ходи на ясла,дано и занапред да е така!И да не боледува по възможност.

Покрай Дани няма нищо ново,то аз за това не се включвам активно.Казва отделни думички без да му се молиш на колене Joy,каквото вижда и знае как се казва.Баба му го е научила да брои до десет...Е,"девет " и " десет" бая ги намачква,преди да ги каже,но другото може да се разбере,ако господина има настроение да брои.Пее песнички,тези дни като се събуди почна да пее нещо и познах коя е песничката.Ходи на гърне,казва кога иска да "кака",ама акот се заиграе не го търси. Rolling Eyes Не се сещам за нищо друго.На ясла няма да ходи.
Благодаря за вниманието! bowuu

# 83
Честито на всички които са празнували през последните дни!  bouquet
Ние от събота се борим с една хрема ooooh!Нищо ново под слънцето.Тази сутрин сме будни от 5.30.Днес ще е щур ден CrazyОх напарво едвам гледам,а Дани щурее около мен.

# 84
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ВЧЕРА И НА ВСИЧКИ СОФИЯНЦИ
[/size]

И аз не успях да гледам Габи, но ще потърся предаването.

# 85
честит имен ден на любчо и всички празнували вчера

Юле, както винаги сте много готини с дани . обади се някой ден да се видим. сега яна като е на градина и ми е по спокойно.

с яна благодарим на всички , които я поздравиха за рожденният ден.  изкарахме много весело. ето и малко снимки да я видите малката снежанка : http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=2273&AlbumId=66897

Ioana , как мина днес на новата ясла    Laughing
Ели, за сега сме тук , ама като ни приемат в европейският не се знае....кьде ще сме.

# 86
Оставих го сутринта,но доста си е поревал,защото кръстницата е минала към 9 без нещо и още е плакал.След малко отивам да го взема,4е докато стиган-то ще стане 12 Laughing

Minimo,много са ви хубави снимките HugПоздрави и целувки от нас Wink
Валент,аз и вашите гледах,найстина Диля изглежда по-голяма Hug

# 87
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Тук можете да гледате Оледала он-лайн, но сайта се зарежда ужасно бавно и се изисква регистрация
http://www.neterra.tv/bg/show.php?id=126&bm=2

Аз от час и половина гледам само рекламите преди самото предаване

# 88
Хайде здрасти и от мен! Последните 10 дни се проявявам в типично мой стил - вечно закъсняващата! newsm78
Благодаря за поздравите, момичета! Райче, тенк ю специално, ама няма да е тоя месец! Направо си отдъхнах! Praynig
Минимо, хубаво парти сте спретнали на Янчето! Heart Eyes
Тук-таме видях сополиви и т.н. - да се оправят бебешоците! Hug
Сега новините от нас. Първо мамешките, после личните.
Диля ще ходи на ясла от Октомври. Cry В събота разговарях надълго с майка ми и се оказа, че вече й е непосилно да поема грижите за порасналото момиченце. Дребната наистина е станала по-щура, кътери се навсякъде и си е голяма отговорност да се гледа. А и майка ми наистина явно не се чувства добре здравословно. Така че и ние влезаме в отбора "по необходимост". Ще роним сълзи  и сополи! Sad
Както споменах в петък, ние вече си имаме квартирка. В събота и неделя се утрепах от бачкане - боядисвахме двете стаи и тавана на третата, както и терасата. Готова съм с "мръсната част". Имам си една сияйно жълто-зелена кухня, свежо зелена тераса, един розово-бежов хол и синя спалня! Отделно поизчистих прозорците на маркизата и пода на стаите, щото ги бяхме омазали с латекс. Имам само един проблем за разрешаване - мебелировката в спалнята. Другото е в рамките на поносимата работа, така че на 25-ти съм сложила срок на влизане! Толкова ми е радостно, че може и някоя снимка да направя и да ви пейстна. Не че е нещо луксозно, обаче го правим само с четири ръце и огромно желание, така че за мен е красиво - много! Hands Clap

# 89
  • София
Честито на всички празнуващи през изминалите дни!
Специално честито и на порасналата кака Яна  Grinning!

Аз да се оплача Виктор продължа  да ака Confused Освен това зарази и брат си и Иво
Някои може да са чистили тези дни, а аз се разправям с посрани мъже, за което пък бях обвинена, че съм внесла някакъв женски вирус, ходещ само по мъже  Laughing Виктор се стопи, вече няма бузи, не можем да правим конкуренция на Дани на Ванилийка  Sad Реших махам му диетата и така или иначе дриска, поне да има какво Сега на обед излапа цяла голяма чиния с печени картофи, те също са диетични, но поне нещо му влиза в корема иначе си е гладен

Уф, ми май няма какво друго да кажа
Чао за сега  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт