Професионални серии за коса 142

• 41 858
  • 801
  •   1
Отговори
# 150
Моят сешоар на Парлукс  си го взех от нотино за 200 лв намален.Това е най-хубавият сешоар, който съм ползвала и си заслужава всеки лев.Разликата с Ремингтон,който също имам е огромна. С Парлукса косата се изсушава 3 пъти по-бързо и е мека и лъскава като след салон.

# 151
  • София
Аз също имам Parlux light вече две години но не мога да го ползвам за друго освен за сушене на косата (говоря нормално сушене не оформяне). С две леви ръце съм.
Ползвах го обаче на косата на приятелка и ефекта беше супер.
Иначе да суши мн по бързо. Чудя се обаче дали има смисъл да го ползвам само за подсушаване без стилизиране ии изтощава понеже е толкова мощен

# 152
Не знам какво харесвате в Парлукс. Преди 4-5 години си го купих и отиде в ОЛХ. Фризьорката ми също ползва него, като излезе нов модел-първа китка-веднага го купува. Кое не ми харесва - толкова е мощен, че косата изсъхва за секунди, но след него е адски суха и сплескана. А и самата въздушна струя направо пари на скалпа. При хладна струя косата става и груба.
Чест спор ни е в салона по повод сешоара. Принудих се и единия път затътрих моя. Фризьорката ми сама видя разликата и профума:" ти си изключение, само при теб косата ти става ужасно зле".
Вкъщи съм с някакъв, изтрити са му надписите, помня, че като продадох моя Парлукс си го поръчах и беше 70-80лв. В момента е пред разпадане, но с него косата не се пресушава и не губи обем.

# 153
Момичета, до сега не съм се матирала с боя и мисля тези дни да пробвам. Коста ми е ужасна, боядисвам само корен и дължините са едни изтънели и късащи се. Взех чиста 8-ца дрогерийна, безамонячна, но нямам коректор, мога ли да го пропусна или да не рискувам. Керастаз за боядисана коса подходяща серия ли е за след това? Имам и Макадамия.

# 154
Момичета, до сега не съм се матирала с боя и мисля тези дни да пробвам. Коста ми е ужасна, боядисвам само корен и дължините са едни изтънели и късащи се. Взех чиста 8-ца дрогерийна, безамонячна, но нямам коректор, мога ли да го пропусна или да не рискувам. Керастаз за боядисана коса подходяща серия ли е за след това? Имам и Макадамия.

Зависи какъв е крайния речултат, който целиш. Щом си руса предполагам искаш да убиеш жълтеникави тонове, а с чиста 8ца не мисля, че ще се получи добре, само ще потъмниш евентуално малко. Аз онзи ден правих обливка на дължините със синьо, за да убия от червените тонове в кестенявото и се получи добре.

--------------------
Бондера на Кингсли на първо четене ми допада, текстурата е маслено силиконова, 2 помпи са ми достатъчни за цялата коса и мисля ще се разбира добре със всякакви продукти след него. Някой има ли вече дългосрочни наблюдения върху превенцията на цъфтенето?

# 155
  • Чукарландия
Обадиха ми се от Рибката преди малко - маската на Епруваж трябва да я изключат от поръчката ми, защото скоро нямало да я зареждат. 😭
Не, че ми е спешна, но исках да я пробвам.

# 156
От тестване напоследък на преуоша на Алтерна и Еластисайзъра, мога да кажа, че за моята тънка третирана само с боя и не много изтощена коса, Еластисайзъра е "гола вода" в сравнение с Алтерна. Как ли не го пробвах този Еластисайзър, чист, с масла, с добавки на друга маска и не и не. Държах и малко и много и нищо не направи за косата ми. И защо си мисля, че е един прехвален и скъп ненужен за мен продукт... Повече няма да се изкушавам да го купувам, аман от недействащи продукти... Smile
Благодарение на една приятелка, пробвах масло от пипер за стимулиране на растежа, после когато свърших малката опаковка, си поръчах друго подобно масло и съм много доволна. Като че ли една идея по-бързо ми се омазнява косата при ползването му, но пък ми намаля косопада и някак успокои скалпа ми... И сякаш не се налага да го слагам толкова редовно, пак има ефект...
Също да похваля финишите на Маракеш, вече ползвах 3 различни (освен харесвания тук серум за връхчета) и мога да кажа, че в някои аспекти са по-добри от всички други, даже от любимите ми на Керастаз. И понеже не съм ползвала нито една серия на Маракеш, ми се иска да пробвам и да поръчам за ЧП. Коя е най-добрата им серия, балсамите им силни ли са като маска и шампоаните им могат ли да раздразнят чувствителен скалп? Ще се радвам на отзиви за различните им продукти от ползвалите ги...

# 157
Обадиха ми се от Рибката преди малко - маската на Епруваж трябва да я изключат от поръчката ми, защото скоро нямало да я зареждат. 😭
Не, че ми е спешна, но исках да я пробвам.

Белла, ако искаш мога ти изпратя маска епруваж(имам около 100тина мл. останали), не знам колко ти е дълга косата, но за 4-5 употреби поне ще стигне във сигурност.

# 158
lunna pateka,
Мнението ми съвпада за преуошите на 100%.
Както и за някои финиши Marakesh, най-вече mod.
Пробвай серията за боядисана коса, както и оригиналната им (червената, те така или иначе се различават само по аромат от серията за боядисана и новата за тънка коса). Балсамите са като маски, да.
Не мисля, че шампоаните ще дразнят чувствителен скалп. Имай предвид, че са безсулфатни.

# 159
lunna pateka,
Мнението ми съвпада за преуошите на 100%.
Както и за някои финиши Marakesh, най-вече mod.
Пробвай серията за боядисана коса, както и оригиналната им (червената, те така или иначе се различават само по аромат от серията за боядисана и новата за тънка коса). Балсамите са като маски, да.
Не мисля, че шампоаните ще дразнят чувствителен скалп. Имай предвид, че са безсулфатни.

Благодаря, а Маракеш имат ли маски? Аз като че ли само балсами съм виждала? Rolling Eyes

# 160
Май имат само една - маската чудо от класическата серия.
Аня, пробвала ли си балсама за боядисана коса (с колорплекс), в момента е на чудна цена за доста добро количество?

# 161
Маракеш имат две маски, едната е дълбоко хидратираща, другата е маската чудо.
Аз си я поръчах между другото, чудото.

# 162
no_name,
Имат и още една маска, която се води за силна хидратация.
Имам цялата серия за боядисана коса, харесвам я много - балсамът хидратира добре, пак си е гъст като маска, само ароматът (ако ти е важен) не е толкова силен като на оригиналната серия, но пак е хубав.

# 163
За мен също преуоша на Алтерна е по-добър от Еластизайера (визирам екстрийм)

Маракеш - ползвах серума за връхчета преди време и не ми допадна, но тогава косата ми имаше други нужди. В момента имам спрей-балсама за разплитане с оранжево-жълтия етикет. Почти го приключвам. Общо взето не съм впечатлена и не бих го подновила.

Еласти-Стайлъра все още го обичам все така, сработваме се идеално и се питам аз как е съществувала косата ми без него Laughing

Изпробвах шампоана Витамино калър и много ми хареса- нежен, хидратиращ. Радвам се, че закупих 500мл. на много добра цена от Нотино.

# 164
От тестване напоследък на преуоша на Алтерна и Еластисайзъра,
Скрит текст:
мога да кажа, че за моята тънка третирана само с боя и не много изтощена коса, Еластисайзъра е "гола вода" в сравнение с Алтерна. Как ли не го пробвах този Еластисайзър, чист, с масла, с добавки на друга маска и не и не. Държах и малко и много и нищо не направи за косата ми. И защо си мисля, че е един прехвален и скъп ненужен за мен продукт...
Повече няма да се изкушавам да го купувам, аман от недействащи продукти... Smile
Добре, че влезнах и го прочетох поста ти Smile тъкмо се бях засилила на новия аромат.
Забравям че и за моята коса ( която не е тънка, третирана много суха и заплитаща се ) не съм видяла ефект.
Последните капчици Алтерна сложих миналата седмица преди да отида да се подстрижа, и фризьорката ме попита какъв проуош съм сложила ? Може и да съм споделяла - определено на суха коса по добре ми действаше.
Споделяйте за в бъдеще и други преуоши.
Вчера се измих с последните мл от ДПШ на  ШУ , и сега страдам че не мога да го намеря в малка опаковка из редовните ми онлайн сайтове. Сложих само балсама с нероли на ДМО, никакви финиши и без сешоар. И определено стигнах до извода че ми трябва малко диета за косата. Поне с по леки и/или изчистени продукти. Загледах Rahua някой ако има мнение за тях.  Най вече ме интересува Detangler-а им ( или на която и да е друга марка )

нещо съм много разсеяна тези дни, май същите неща писах и в предни постове, ще ме извинявате

Общи условия

Активация на акаунт