Професионални серии за коса 142

• 41 841
  • 801
  •   1
Отговори
# 180
Аз и друго се замислих - хубаво да си поръчаме Парлукс от Нотино, че е на много добра цена, обаче как стоят нещата с гаранцията там? Дали въобще има такава?
И да попитам има ли и други недоволни от него?

# 181
  • Sofia, Bulgaria
Аз и друго се замислих - хубаво да си поръчаме Парлукс от Нотино, че е на много добра цена, обаче как стоят нещата с гаранцията там? Дали въобще има такава?
Аз съм доволна,от Нотино го взех с гаранция и ел.фактура.Косата става гладка и от както го имам не ползвам преса!😀

# 182
Момичета, как използвате крема Mythc Oil 3 in 1?
В смисъл, коя от възможните 3 употреби ви действа най-добре на косите?
(особено за тънки коси)

# 183
  • София
По повод на Паралукса, преди години не се харесахме, бях се засилила да го купувам и питах приятелка фризьорка, кой модел да взема. Тя ми даде нейния, не и харесвал и не го използваше, според нея били прехвалени без да са нещо особенно, изсуших се няколко пъти, но не ме впечатли. Тук говорите за пресушаване а на мен ми беше слабичък.... моят Бейбилис Про, тогава на 5г. сушеше по-добре и бързо.
В момента съм с този Бейбилис, стария си суши все така добре, но замина на вилата.
https://www.emag.bg/seshoar-babyliss-ac-dryer-2300-w-3-niva-na-t … 4de/pd/DP5XNSBBM/

Някой използва ли Лакме Глосс? Днес сложих 9ка, ми то си стана чиста 7ца Sad предполагам, че бързо ще падне, но не очаквах от 10ка до 9ка да има толкова голяма разлика.

# 184
Аз попитах специално и ми казаха че има гаранция 2 години.

# 185
Здравейте. Аз си докара голяма беля на главата(косата).
Взех,че се боядисах с новата био боя на Alfaparf color wear.
Уникална е, ама аааа...... 7ца ми стана като 4ка😟😟😟
Така добре го бях бутнала тъмното и се оризилих.....
Дали ще се отмие според вас?

# 186
На обезцветена коса 7ца...ммм много ясно,че ще стане тъмно,особено ако оксито е било нисък %. Ще се поотмие,но ако не си сложила коректор,ще червенееш

# 187
Здравейте дами Simple Smile
Чета ви ли чета и все повече неща харесвам и май всичко искам да пробвам.
Преди 2 години бях решила да мина на професионални продукти и изпробвах няколко серии, от които останах доста впечатлена.
После обаче реших, че ще мина на био продукти, от които също си имам попадения, но ми се иска пак да се върна към професионалните. Косата ми обаче вече е много различна и сега не знам как да подходя към нея. Иска ми се да си взема някои неща на ЧП, та моля за препоръки за шампоани, маски и финиши 😊
Косата ми е права, тънка, боядисана, с цъфтящи крайща и доста накъсваща се. Преди се омазняваше много, но от повече от година този проблем изчезна. Не знам на какво се дължи- хормони ли, храна ли.. но факт е, че вече ми издържа по 4-5 дни,  а преди я миех всеки ден.
Много благодаря предварително за препоръките!

# 188
Като за начало ти трябват две серии една за хидратация и една протеинова и ги редуваш.
За хидратиращи аз много харесвам Ланза хийлинг мойсчър ш и м - съставът им също е много хубав, съдържат масла и естествени продукти, разбира се имат си и химия, няма как без нея.
Серията Керастаз Генезис за тънка коса същио е хубава Simple Smile
За протеина обаче не знам какво да те посъветвам - тук много се харесват сериите Архитвкт И Терапист на Керастаз.
Също хубава марка са и Олиосета. Ако ти е много изтощена косата, можеш да направиш една две терапии с двустъпковия реконструктор на Афоджи.

# 189
защо няма нищо на афоджи в зр?

# 190
  • София
защо няма нищо на афоджи в зр?

Вярно ги няма. Сигурна съм, че преди седмица ги имаше, гледах протеиновата терапия и реконструктора.

# 191
Сигурно са се изчерпали покрай златната седмица, която е до днес.
Би трябвало да заредят в някой момент.

# 192
  • София
Не, сега  се появиха https://www.zlatnaribka.com/aphogee

Ама всичко е изчерпано и не излизат в търсачката...

# 193
да, нито един продукт не е наличен - чак всичко изчерпано?

много харесвам хидратиращия им б-м, мислех да го взема днес :-/

# 194
Момичета, препоръчайте ми хубава професионална ретро преса, с която да се задържат къдриците.
Снощи опитах кремът за къдрици на O'right, изсуших с дифузер и резултатът беше твърда, клечкосана коса... Следващият път ще сложа по малко. Впрочем ухае невероятно

Общи условия

Активация на акаунт