Професионални серии за коса 142

• 42 533
  • 801
  •   1
Отговори
# 195
Наскоро си взех тази и ми харесва. Косата е пригладена и поне при мен къдриците си издържат доста време.

# 196
  • София
Тази, ако я иска някой му я давам на половин цена, аз не успях да постигна читав резултат.

# 197
Моята е на Исобюти и съм много доволна. Имам я от години.

# 198
На обезцветена коса 7ца...ммм много ясно,че ще стане тъмно,особено ако оксито е било нисък %. Ще се поотмие,но ако не си сложила коректор,ще червенееш
Мани, за резил станах. Ще изчакам да падне 2-3 седмици и ще сложа мажирел. Да, видим какво ще стане.

# 199
  • Някъде там
На обезцветена коса 7ца...ммм много ясно,че ще стане тъмно,особено ако оксито е било нисък %. Ще се поотмие,но ако не си сложила коректор,ще червенееш
Мани, за резил станах. Ще изчакам да падне 2-3 седмици и ще сложа мажирел. Да, видим какво ще стане.
Изтормози е тази твоя коса.
Постоянно експериментираш.
Прави и повече маслени маски, ще се отмие.
Изчакай повече от две три седмици.
Дай и малко почивка.

# 200
На мен ми се случи същото след обезцветяване /потъмняване, което направих сама/. Боята пада доста /но бавно/, за цвета, който искам, отидох при фризьор отново и тя направо ми отказа за момента...

# 201
  • Някъде по Дунава
Здравейте. С каквото и да се измия след изсъхване косата ми има фриз. Не умея да се суша с четка и сешоар и заглеждам други уреди. Колебая се между тези двата.
https://www.tehnomix.bg/presa-valera-647-03-master-ionic
https://www.tehnomix.bg/masha-philips-hp8664-00
Също така да ми предложите подходящ финиш. Имам олио Лакме био арган, Чи инфра и Макадамия. Термозащита-Олиосета и Нектар термик.

# 202
Аз да питам пак..
Как използвате крема Mythc Oil 3 in 1?
В смисъл, коя от възможните 3 употреби ви действа най-добре на косите?
(особено за тънки коси)

# 203
  • София
Витаминче_ аз съм го ползвала само като термозащита и ми се отразява добре. За преуош имам доста неща и не съм стигала до този вид употреба. Но според мен цялата серия като се използва- шампоан, маска, термо и олио - прави косата много мека, подредена и лъскава. Не ми утежнява като слагам от него на влажна коса в повечето случаи. С нормален косъм съм, но ползвам серията за плътен косъм и не ми утежнява. 💐
П. С. Косата ми е тънък към нормален косъм, не е от най-гъстите, но това е ген. Корените ми се омазнява на около 3 дена. Небоядисвана, но топлинно третирана. Обича повече хидратация и баланс и по-рядко протеин, но пък използвам много ампули и маски, за да я поддържам в добър вид. 💐

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 13:09 от Acquadigioia

# 204
Моята е гъста с номрален към тънък косъм и съм го използвала само като термокрем. Слагам количество колкото средно голям орех и нанасям по цялата коса (на 5см от корена). Косата ми е 10см под рамото. Не омазнява косата! Напротив .. прави я мека и "въздушна" /обемът не е изкуствен, а някак подскачащ/.
Като другите две употреби не съм го използвала, защото залагам на маски под душа, а преди измиване ми е сложно, защото не знам после с какво да се измия, за да не утежни.

# 205
Acquadigioia, благодаря ти за отговора.
 Едит: Anastasiya.glam , благодаря и на теб. Точно ти пишех името с молба за инфо Simple Smile

Този крем беше в травъл комплект, който поръчах, за да пробвам една маска (още не съм), не ми е по желание, така да кажа. И затова се чудя какво да го правя.
(иначе за преуош имам еластисайзер, но за мен е силен и не ми харесва)

# 206
И аз така го пробвах. Бях си взела комплект златната серия на Лореал (катастрофа за косата ми) и беше там.
Любов от пръв поглед.. след това взех Ш и М за тънка коса. Ми какво да ти кажа - след тях косата ми не се нуждае дори от финиш олио; толкова е подредена, мека, бляскава, копринена..

# 207
Здравейте, момичета.
От много време следя няколко теми, но не се престрашавам да пиша. Най-накрая го сторих.
Да се представя накратко по темата: косата ми е доста тънка и изтощена, с дължина под раменете. От година спрях да я боядисвам, като опитвам да я възстановя и да я пусна по-дълга. За момента не се получава. Допълнително се омазнява изключително бързо и се налага да я мия през ден.

Реших като първа серия да пробвам тази на Керастаз за дълги коси и растеж - зелената. Е, за съжаление, аз не съм доволна. Косата ми се омазнява  още повече - ползваш шампоана, маската и термо крема. Не виждам някакъв уоу ефект. Може би трябва и по-продължителна употреба, за сега я ползвам само от 3 седмици, но все пак първоначалното ми впечатление е добро.

Сега от намаленията в ЗР поръчах серията на Лакме Deep Care - шампоан и маска, серумът за растеж на Philip Kingley, както и Керастаз Densifique - четох положителни неща за тях тук. Тъй като разбрах, че серията на Лакме се води по-скоро протеинова, се чудя дали да купя и хидратираща маска - например на Маракеш чудото или на Макадамия класическата, както и Еластисайзера? Какво бихте ме посъветвали?

Това, която искам като резултат, е по-плътна и подхранена коса, с ефект и стимулиране на растежа й.
Благодаря предварително,

# 208
  • Варна
При положение,че имаш Керастаз за дълга коса не ти трябва друга хидратираща маска.
Предполагам си наясно,че при бързоомазняващ се скалп маската се нанася на 3-4-5 см. от корена.....
Можеш да ползваш Ш на Deep Care както и тоя на Денсифик с маската Екстеншънист. Термото от серията ми е много любимо. Две съм употребила и се въздържам да го подновя само защото съм затрупана с термици и всичките ми харесват-мъкааааааааа Grinning.

Не се хвърляй да купуваш безразборно продукти. Какво си взела на Денсифик? Той си е откровен протеин докато Deep Care си е по-скоро балансирана с превес на протеина.

# 209
И аз така го пробвах. Бях си взела комплект златната серия на Лореал (катастрофа за косата ми) и беше там.
Любов от пръв поглед.. след това взех Ш и М за тънка коса. Ми какво да ти кажа - след тях косата ми не се нуждае дори от финиш олио; толкова е подредена, мека, бляскава, копринена..
Би ли сподели как ти се отразява Ш от серията, тъй като имам спомен, че скалпът ти е чувствителен като моя. Отново срещам проблем с тези шампоани, защото косата ми вече е доста изрусена, а медицинските я правят на киче, което е просто ужасно. Понякога дори не мога да прекарам ръцете си, за да я измия като хората и затова търся Ш, който да комбинира едновременно грижа за косата, но и да не дразни скалпа. Благодаря предварително Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт